• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEMBUSDUAL SIM - mobilní zařízení všeho druhu - podělte se o zkušenosti
    ANDELIN_GZEMI
    ANDELIN_GZEMI --- ---
    Zdar lidi, koukam na nejake dvousimkace a potreboval bych poradit. Docela se mi libi Lenovo P770 nebo ZTE V967s, ktery z nich by jste doporucili a proc? Jinak s Androidem doted nemam zadnou zkusenost, ale mam firemni a soukr telefon a uz me to nebavi tahat 2...Diky
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ICESUNLAB: taky se chystám osekat ten svůj (galaxy s duos) o tyhle zbytečnosti...

    ale dovolim si říct, že je vcelku blbost odinstalovávat účet samsung account protože se tim připravuješ o " http://findmymobile.samsung.com " - což je dle mě docela rozumný mít zapnutý ;)
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    tak rootnout a pak odmazat "pár" aplikací a rázem z toho je "lepší" telefon :)
    titaniem jsem zazálohoval a následně odinstaloval tenhle předinstalovanej soft: ChatOn, Chrome, Game Hub, Hudba Google Play, Kies prostřednictvím wifi, Polaris Viewer, S Voice, Samsung Apps, Samsung Push Service, Weahter Daemon, Weather Widget, Yahoo!Finance, Yahoo!News, Účet samsung account a telefon citelně svižnější :D což je divný, že po takový kupě balastu..., baterka vydrží více a výkon v antutu se zvednul na 7100. Ten byl úřed rootem cca 6500 :)
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    funkční root na samsung galaxy core duos, vyzkoušeno (funkční až poslední verze 1.6.0)
    [ROOT] Framaroot, a one-click apk to root some devices - xda-developers
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    STEMBUS: představuju si pod tím to, že se telefon občas "cuká" při pohybu v menu, v seznamu aplikací, kdy k tomu nemá evidentně žádnej důvod, ale není to nic hroznýho...

    MARTIK: to netuším, ale někde v nastavení jsem našel, že jsem měl zapnuté aby stále naslouchal příkazům...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ICESUNLAB: a jak poznám, že ten s-voice furt jede na pozadí? V seznamu spuštěných aplikací (podržet Home) se mi nezobrazuje. Nebo jede na pozadí nějak tajně? A pokud jo, jak jsi ho přinutil k trvalému vypnutí?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ICESUNLAB:
    DEMONOFANARCHY:

    co si představit pod tou zalagovaností? Že se prostě občas u ničeho nic "zamyslí"???
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    DEMONOFANARCHY: taky jsem pořídil core duos abych pořád netahal dva telefony. Výkon super, pocitově je ale zalagovanější než můj předchozí lg optimus black rootnutej s neofiko romkou na holo launcheru (což je pochopitelně logický i díky obecně svižnějšímu androidu 2.3.4). Baterka šla rapidně nahoru po tom, co jsem vypnul v "s voice" aby pořád nenaslouchal/nečekal na příkaz i po vypnutí displaye a vypnutím toho "chytrého" módu aby se nevypínal display dokud na něj koukáš. Telefon se tím i trochu zrychlil. Pořád čekám až komunita pro tenhle typ začne něco dělat, ale zatím ticho po pěšině. Ani framaroot zatím nefunguje. Jinak ale spokojenost. Výdrž den v pohodě při celkem solidním zatížen: wifi, obě sim, hodně hovorů...
    MASO
    MASO --- ---
    nikam zatim.. sprdnul jsem aftersales@etotalk.com :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MASO: no a kam si se teda posunul??
    MASO
    MASO --- ---
    MASO
    MASO --- ---
    STEMBUS: :D jo, venku. Tos me pobavil. ROMka je ceska. Pak uz mi asi zbyde jenom zkusit tu pudilovu ROM. Ale moc se mi do toho prehazovani nechce. Je to velka pruda? Ty navody mne docela odrazujou.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MASO: etotalk je feer - předpokládám tedy, žes koupil lokalizovanou verzi,takže by tam neměla bejt čínská ROMka....

    Dycky ale může bejt HW vadnej, takže.... klidně i tak to muže být. Nicméně jeden blbej dotaz. Zkoušíš tu GPS chytnout venku, žejo... né v bytě? :)
    MASO
    MASO --- ---
    STEMBUS: etotalk..
    Tusil bych, ze to bude presne ten mix co pises. data a aGPS mam. pustil jsem si i ten GPS service apku a nechytne ani jeden kousek. no budu zkouset dal. Ale smejd v HW to asi nebude, ne?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MASO: cece tech appek co by byly pro dual sim mobily je hoodně malo (teda jestli vubec nějaký) takže pochybuju...

    A co se p770 týče - GPS by fungovat měla, máš zaplý data pro aGPS? Jinak se ti může chytat klidně "desítky" minut no, widgety většinou nefungujou když je app přesunutá/nainstalovaná na SD kartě a ty ostatní, těžko říct proč... muže to bejt "mezi klávesnicí a židlí" a taky to může bejt nějakou čínskou ROMkou no...

    Kde jsi ho kupoval a tušíš jakou máš ROMku?
    MASO
    MASO --- ---
    Mam dotaz trochu OT ohledne kontaktu. Pouzivate nekdo appku, ktera by prirazovala automaticky ke kontaktu jednu nebo druhou sim? aby se to pokazdy nemuselo dokola jak u blbejch?
    A btw prislo mi to p770 a nechyta se mi GPS, kompas to nema vubec, nefungujou widgety, weather pro se nelokalizuje, yr.no se neprihlasi vubec. Nevim nevim teda.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    STEMBUS: mám tam unicode, kvůli českým znakům. Jinak se mi podařilo aspoň nastavit, aby aplikace upozornila na to, že sms bude převedena. To už si jde pohlídat..
    STEMBUS: jo, snad už bude klid. :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MARTIK: zkoušel jsi měnit "vkládací režim" v nastavení SMS? Nejsem si jist, ale řešil jsem něco podobného a poté co jsem natvrdo zadal abeceda GSM tak jsem měl po problému....
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MARTIK: to ale dle mě bude problém nastavení, nikoliv telefonu... a obcházet to jinou app je... blbost. Krot když je to kvůli ex - kterou pošli do prdele a hotovo :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam