Tak jsem si trosku hral s tim Lenovem A760 - celkove velka spokojenost az na par much co jsem nasel.
Prvni me zaskocila, asi proto, ze jsem na androidu novacek, ale na play store mi neslo najit spoustu aplikaci - problem je nepodporovane zarizeni. Vyresil jsem stazenim Market Helperu - nyni mam Samsung Galaxy S3 ;) Vsechny fungujou v pohode (c:geo, Angry Birds, Chrome atd...).
Dalsi veci - s dodavanou Romkou je tak 70% systemu v cestine, tak 29% v anglictine a obcas se objevi cinsky znak. Pri psani SMS nefunguje otoceni obrazovky (asi se da nejak vyresit, ale jeste jsem na to neprisel). Chybi kompas (google sky tedy funguje pouze manualne). Chybi LED blesk. Fotak foti jen za idealnich podminek (kdyz jsou idealni, tak foti pekne, kdyz ne, tak naprd).
Dualni funkce naprosto perfektni a intuitivni. Vydrz na baterku na urovni moji predchozi nokie - 2-3 dny pri volani/sms, pri zapnute wifi 36 hodin. GPS fix pod 10 vterin a stabilni, ale zere baterku - cesta do prace mi vzala cca 50% na 20km pres mesto (asi standart podle manzelky Xperie).