• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PLAGUEDILHádáme vojenskou techniku
    PASHAK
    PASHAK --- ---
    SKRU: zas tam ale byla ta pěkná písnička
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    ZEPHEER: tigru jedniček je 7, jediny z nich je vpojizdnem stavu a ten zrovna nema maybach a je to slepenice z všeho možneho co našli (131), pz1 se snad nezachovala ani jedna zato s pz 2 je to lepší.

MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: nop
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    BLAAZEN: Sadisto.. Tenhle pohled mi rve srdce.. Ale ještě horší bylo ničení Japonských mečů.
    Zapomněl jsem, že plno zbraní bylo ukořistěno... Ale i tak, funkčních Zer se zachovalo velmi málo. To samé platí i pro ostatní bojovou techniku, která během války zastarala.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo jo, jenom tohle je fakt strašnej pohled
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PRAASHEK: Prostě buldozery, trhaviny a benzín..... a všechny letadla na hromadu....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BLAAZEN: what the..?
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    ZEPHEER: viz. například zde -

More than 200 Japanese planes are destroyed at Omura as part of the Allied disarmament program.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    ZEPHEER: Spousta, z kořistních zbytků se vyzbrojili po válce třeba ČSLA..... Nezapoměň že velká část japonského letectva byla schovaná na ostrovech pro odražení invaze, tudíž těch provozuschopných letadel bylo po válce opravdu hodně. Proto je i museli zničit.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZEPHEER: nevím
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    PRAASHEK: Víš, ono stačí pár atomových bomb a menší přesila (stejně, kdyby Mustangy neměly motory Rols-royce, tak by to bylo fakt špatné letadlo) a hned se jich moc nezachová. Kolik se zachovalo Tygrů? Kolik PzI? PzII?
    SKRU
    SKRU --- ---
    tak na to sme taky nedavno koukali a technika odpovidala:)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: A k hře... neni to naváděcí truck k S300 ? Tam těch aut je spousta.....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    se úplně bojím mrknou na memphis belle, jestli to nebyla jenom přebarvená dakota
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    čím starší film, tím nerealističtější! divný...
    SKRU
    SKRU --- ---
    PRAASHEK: ja nedavno zase koukal na Bitvu v Ardenach a sraly me tam ty nesmyslny tanky:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no jo, dyť si dělám prdel :) každopádně pro mě překvápko, tajemnou záři jsem viděl jako malej a hodně mě to vzalo. kdybych věděl, že to nebyly zera, určitě bych odcházel z kina nasranej ;)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PRAASHEK: Spíš po válce museli všechny vojenský letadla sešrotovat, takže když nějaký přežilo tak to byla náhoda/kořistní.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA:
    ZEPHEER: ti japonci taky nic nevydrží, 35 let po válce a ono už jim to nefunguje? :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    a stejně jediný AA co má koule je Zeus/Shilka!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam