• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DELLAMORTEYu-Gi-Oh! - hraje to u nás vůbec někdo?
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Hele teď jsem to založil, tak snad se někdo přidá :)
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Já jsem hlavně zvědavej, jestli si tady budeme spolu hezky povídat nebo jestli se někdo přidá :)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    MYSHAAK: No to je právě věc, která mě na tom zaujala
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    DELLAMORTE: S MtG je jeden zásadní problém: s každou novou edicí můžeš všechny svoje dosavadní karty vzít a hodit do koše nebo na hraní dětem. V YuGiOh to takhle nefunguje a všechny karty mají smysl.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    U nás se nerozšíří nic pořádnýho, když to vezmu od Nintenda až po kdoví co. Já hrál kdysi dávno (polovina devadesátých let minulého století) Spellfire, problém té hry byly nevyvážené karty, založené na pravidlech D&D. Pak se hromadně přecházelo na MtG a to už se mi nevím proč nelíbilo. No a k YuGiOh jsem se dostal až přes DS verzi. Bylo by super poskládat několik lidí a trošku se tomu věnovat...
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Jasně, že jo :) A začal bych rovnou Flameware. YuGiOh je hra, která narozdíl od neslaného a nemastného MtG, (závislého hlavně na tom, kolik many si na začátku lízneš), funguje velmi dobře i bez many. Není proto divu, že v Japonsku a USA je YuGiOh jednička ve sběratelských karetních hrách. K nám se, jako vždy, nijak zvlášť nerozšířil. U nás se totiž hraje Pokémon, což mimochodem taky není špatná hra ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam