• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JASONEKKBrumle - Oficiální skupina na podporu brumle v Česku
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    JASONEKK: vzhledem k tomu že bloodrata k srdci svému jako bratra (ač jsem mu bratrem dekonalím až je to m rzké jak letošní rybařina, že..) vinu, tak jsem měl na ten nástroj si zahrát a tak ho tu recenzuji jako hráč pokročilejší než výše zmíněný muž.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    WAMP_ELF: trochu jsem mimo... mluvíš o čem? nějak mi to uniklo ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: ja taky:)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K: už se těším, až si zahrajeme ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    vcera jsem tavil noveho szylaghiho black fire ve stromovce se tremi bubeniky a kdyz hrali decentne, tak brumle je hlasove uplne v pohode davala, fakt oproti swartzce je to zasadni rozdil, volume i cistota zvuku
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    dle mé malé testáže je to hlasitý kousek a je takový dzinkavější, je na ní těžší hra než na obyč za stovku.. no má to na začátek krapítek složitější..
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    ještě mizim na týden na dovču a pak sem hodím nějakou minireportáž z Ancient trance festivalu. Workshop s Jonathan Coap byl naprostá bomba. Jsou i videa ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Pár fotek z prvního mikro srazu hráčů na brumle : (FB) : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.272722642836566.55437.245068825601948&type=1
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    BLOODRAT: šlo o to jakej má zvuk..neva netlačím;) užij si hraní ;)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    JASONEKK: Novohradsko, téměř totální jih. Soundcloud neznám, ale prozkoumám, ať je to co je to. A na nahrání se ještě necejtím, umím prd, mám to čtrnáct dní :o)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    BLOODRAT: 1. odkud jsi? 2. znáš soundcloud.com ? Můžeš nahrát, jestli jsi moc daleko;)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    JASONEKK: To nevím :o) Tribo je fér akce, ale do prahy to mám celkem daleko.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    BLOODRAT: Jojo názvů ve světě je na tisíc ;) Maďarský je Doromb, Ruský a mnoho východních zase Khomus, Vietnam a spol. zase danmoi (jiná konstrukce), japonsko Kokin.... a pak různé evropské jako Maultrommel (něměcky hovořící státy) a různé mutace... někde jsem to asi měl na brumle.cz nebo to tam hodim až najdu...
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    BLOODRAT: Moc pěknej kousek ;) A uslyšíme ji někdy? :) aspoň pár brnknutí...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Mimochodem jsem při googlení zjistil, že anglicky se brumli říká Jew's harp, neboli Židova harfa. Zajímavé, nevěděl jsem.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    JASONEKK: Je to přesně tahle.

JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Jedete taky někdo na : http://www.ancient-trance.de/ ?
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    BLOODRAT: Tak se pochlub;)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Hmm...tak jsem ke třicátinám dostal od kamarádky luxusní brumlu z Mongolska :o) Volume nic moc, ale zvuk solidní!
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    JAGGRR: Rád jsem tě poznal a přinesl osvětu ;) Pozdravuj i slečny "žákyně" :) Zdálo se, že je to bavilo taky. Tak že jsou vítány :) Nebo ne? Pánové?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam