• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JASONEKKBrumle - Oficiální skupina na podporu brumle v Česku
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: tyjo, dva didžaři;) to muselo bejt bozi,,, kazopdne jen dva brumlari, to neni moc potesujici
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    taky bych dorazil
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    měl bych zájem, určitě. ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Ahoj všem příznivcům WSB! Máte zájem o jarní sraz hráčů na brumle? Šlo by o víkendovou akci zaměřenou na výuku hry na brumle. Nakonec zase jako vždy jam. Potřebuji vědět včas, jestli to někoho zajímá, jinak akce nebude ;) Předběžné místo Dalešická přehrada.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K: to je zatim první co jsem stihnul vybrat ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: dobry a kde je nas posledni set s bubinkem?:)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    První letošní WSB proběhl v poklidu a v rytmu brumle. Jelikož jsem zapomněl foťák, tak je jen pár nekvalitních fotek, které raději neuvedu ;) Proto postnu jen zvukový záznam (bez úprav)
    http://www.brumle.cz/share/vrp-20130109-201000.mp4
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    JASONEKK: děkuju, kouknu na to. Na tohle jsem fakt nenarazil. Fakt dík za to, žes byl ochoten věnovat tomu čas.

Taktéž přeji krásné a poklidné svátky.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K: Tobě taky Honzo ;) správný kreativní set ;) Užijte si svou polovičkou klidu.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: tobe taky petre, ja si beru na vánočky tuzky a vorezavatko;-) a taky kasparikovo géčko a cerny céčko
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Vážení přátelé a hráči na brumle. Přeji krásné prožití vánočních svátků v poklidu a pokud možno s brumlí v ruce ;)
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    Třeba tahle ukázka je taky z toho alba a docela se mi líbí... http://s4.last.fm/preview/112510639/155/0061125733/66/106383045.mp3
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    JASONEKK: ano, to je ono, ale já bych si to rád poslech celý to album jesi koupit nebo ne. Některý ukázky co jsem našel třeba na Amazonu zněly docela zajímavě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam