• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JASONEKKBrumle - Oficiální skupina na podporu brumle v Česku
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SCHIFFI: Pokud by ti nevadila skupinka brumlařů, tak bych dorazil. Jde o vege grilčo jako akce nějaké firmičky, nebo čistě soukromá? Jde o ty dobroty co tam budou ;) Jinak si dáme vědět pondělí před WSB, jestli grilčo, nebo Stromovka, ok?
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    JASONEKK: a já jsem na dovolené :/
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    JASONEKK: ještě uvidím, zatím jsem na neschopence a 17. máme v plánu piknik/vege grilování na naší zahrádce... Možná by se to dalo spojit, pokud ještě není pevně dané místo...??... Je to na Albertově
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SCHIFFI: pokud to dobře dopadne, tak 17.7. ;) přijdeš?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Zdravím, kdy bude výhledově další workshop pls?
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Jaw's harp in Pyreneese - brumle v Pyrenejích - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NbEE6Mny46E
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Zpět v ČR... ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    KATALINA:
    MR3SKA:
    Brumlím zdar. Hrajte, trénujte, cvičte. Vzhledem k plošnému nezájmu a mému nedostatku času a tak vůbec. Budu dělat wsb MÉNĚ ČASTO. Když bude zájem, tak se prostě domluvíte společně a napíšete mi a nebo zavoláte a domluvíme se. Jezdit do Prahy jen tak preventivně, jestli někdo dorazí je pro mne dost nákladné.
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    Ja to mam ted taky ponekud slozite, zacala mi sezona jak v jedne tak v druhe praci a v tydju jsem proste zabity casove. Chodim domu docela pozde... :(
    KATALINA
    KATALINA --- ---
    ahojte! diky za pozvanky na WSB, akurat mam ted makacku do skoly, tak se to casove moc nehodi, nu dlouho se asi nezucastnim, ale tesim se jakmile to pujde! Nova brumle celkem dost motivuje k hrani:D
    mejte se a brumlejte,))
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    Poslední dobou jsem hrozně nepouzitelnej. furt Mam co dělat. O svátku jedu makat na chatu...
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    přišel by někdo 8.4. na WSB? Je svátek. Podle toho se rozhodnu, jestli bude WSB!!! Dokonce by to šlo i dříve ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    zítra bude wsb zde (stromovka - altánek) od 18:00 http://mapy.cz/s/6Wg0 pokud nikdo nedorazí do 18:15, tak se stěhujeme asi k planetáriu!
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K: ještě ti písnu podrobnosti ohledně jízdy. Varianta A) autem B) busem C) vlak
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: tak to asi neni uplne pro me... ale viden chci dlouho videt,,, nahodil bych intelektualni zjev a vymetl nejaky kavarny:)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Zatim jsem já a kámoš. Ještě musim promyslet finance a pod. je to zrovna měsíc, kdy jedu ty Pyreneje... ale bylo by to to dokonalý. Zaměřeno na rytmus a pokročilé techniky :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam