• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JASONEKKBrumle - Oficiální skupina na podporu brumle v Česku
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    Co teda zítra s tím WS? Ozval se ještě někdo nebo se to teda odkládá na neurčito?
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K: Je hlubší než ostatní.... Celkem jsem ty samply odflákl, ale pro obrázek to stačí. Až uslyšíš/te ty "profi" tak to je něco ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: podle zvuku me bavi ta 12,5;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ne ze bych nebyl ochotnej vykaslat se kvuli brumlim na trenink, ale tak to proste nechodi a udelat to nechci:)
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    Já jsem ochotná se kvůli poslednímu WSB vykašlat na šerm. Takže pokud by čtvrtek měl být jediná možnost, tak dorazím. Zas nechci, abys dělal WS jen kvůli mně...
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Pokud nikdo nebude mít čas, tak to do Prahy nejedu ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: ctvrtek nedavam,,, tak holt si pockam
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Tak bando. Tento týden takový poslední offigo WSB. Chtěl bych ten čtvrtek! Hodí se to? Honzo, Míšo, další... Vzal bych sebou pytle s DANMOI pro případné zájemce. JO a také vějíře a omrknout ty "profi" DANMOI. Dlouho nebudou ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    no ja bych si urcite vzal, neco fajnoveho, prodejneho, no to se nekdy domluvime nazivo
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    MR3SKA: Já na to koukal na mobilu. Oprava: V dřevěných boxech jsou DANMOI s více jazýčky a jsou z masivního kovu. ale nejsou to vějíře! Vějíře ukážu později. Tyto v krabičkách asi vůbec neprodám. Mám jen 2 kusy ;) Ale zvuk je perfektní ;)
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    JASONEKK: ja si rikal ze to vypada uplne jinak, ale takovou jsem jeste nevidel takze me nenapadlo ze to ma vic jazycku.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    MR3SKA: Jsou to ty 3 dole. Tamty zatim jeste neprodavam. Jsou to vejire 3-4 jazycku. Ty budou o dost drazsi;)
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    JASONEKK ta velká je ta nalevo v tom dřevěném? Asi ne že? :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: Nadárek. Bude příští týden ;) Jen si hraju s myšlenkou změny dne konání WSB. Hodilo by se mi více čtvrtky. Co vy na to? WSB 1/14 dní ve čtvrtek? Ještě se poptám na fb.
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    Tak jakpak to vypadá s letošním prvním workshopem? Bude tenhle týden nebo až ten příští?
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    zitra je bubnovacka v bazine,,, je mozny si prijit i zahrat na brumli, technika a mikrofon na miste k dispozici
    [ BUBNOVÁNÍ V BAŽINĚ / workshopworkshop / 26.12.2013 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam