• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JASONEKKBrumle - Oficiální skupina na podporu brumle v Česku
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SYPH1: Vyrobci uvadi podelne tazena ocel. Lidi jako Kadparik a Klaus;) spojovat studene. Tohle dodrz a bude to za neco stat. Jinak hrst se da i na kreditku;)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    uvidíme jak bude znít když si pohraju stím jazýčkem, ještě na tom musim nějakou tu hodinku strávit, ale jinak mě to vyšlo na cca 5 hodin práce

TROLLILA: zesílit repro a na začátku první 2 sekundy a pak 57s až 1:13s
    Pouks
    https://soundcloud.com/syfloidum/pouks
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    JASONEKK: tepelně ovlivněná oblast vznikla na jazýčku a je ta část měkčí a ohne se, ale to mi spíš je k dobru potřebuju to ještě brousit je moc tlustej a snad pak bude víc virblit,
    když člověk jemně hraje tak se neohne, citofka, né moc na pučování

byla mi doporučena ocel 19312 nebo 19436 kalená na 35-40 rockwelů)ú)ů) po materiálu se mi kluci v antikorce podívají a když nebude kalená, v praze v nástrojárně kalírnu mám, prý je to pérová ocel
    Zkouška tvrdosti podle Rockwella – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Zkou%C5%A1ka_tvrdosti_podle_Rockwella
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: dopadlo to tak, že se neozval, i když mail četl.... :/ byl doručen.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: Jakutsko ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K: jo to pivo tam sedí!
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    JASONEKK: Jo a mimochodem, když jsme u těch veřejných prezentací brumlí - vzpomněla jsem si na toho rozumbradu z AV, co plácal nesmysly o brumlích do rádia. Říkal jsi, že ses ho snažil nějak kontaktovat. Dopadlo to nějak?
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    JASONEKK: No a co jsi jí ve skutečnosti řekl místo toho Japonska? Vietnam? Nějak mi nejde do hlavy, jak by šel zvukově zaměnit za Japonsko :) Možná spíš teda by to bylo zaměnitelné stylem "je to v Asii a mají tam šikmé oči".
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jeste pobavil ten inzoš na svijany:) takze petruv nejvetsi konicek krom brumli je laska k píívu;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: tak jestze to vyslo v kladenskych a ne narodnich listech;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K:
    TROLLILA:
    Já myslim, že áron, řikal o tom, že pak nehrál a začal v nácti... ale tohle jsem řekl novinářce já, že hraje aspoň 18let. Horší je to jméno a nakonec delikatesa v podobě Japonské kolébky .. to mne zamrazilo! řikam...néééééééééé!!! je to možný? A je. Holka nějak přeslechla nahrávku a napsala Japonsko. Takže milé děti. Brumle mají do dnes zázemí v Japonsku. Hrají na ně samurajové a gejši ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SYPH1: dobrá rada nad zlato. Nikdy nevař jazýček ;) Musí být připojen zastudena!!! vařením se vytvoří strukturální změny a bude to blbě hrát. ale vyzkoušej si to sám ;). Doporučuje se lisovat, nýtovat, šroubovat, v krajní nouzi letovat...
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    SYPH1: Já bych pak ráda slyšela i výsledný zvuk kdyby to šlo třeba nahrát :)

R0C3S3K: To je taky pravda. Vzhledem k tomu, že jeho tatík říkal, že hraje od tří let... A přece jen na čerstvého dvacátníka Aaron nevypadá :)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    JASONEKK: svářečkou, dneska na kladně, včera jem to zkusil sevřený ve svěráku a brum by tam byl, a jazýček byla super náhoda, našel jsem ho v odpadu v nástrojárně, je teda trochu tlustší ale to by mělo jít sbrousit i potom, tak snad to klapne, foto jsem udělal
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    souhlasim s misou a je tam jeste treti chyba, aaron hraje dyl nez 18 let;)
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    No trošku tam Aaronovi zkonili jméno. A druhá chyba? Nějak se mi tam nezdá to Japonsko... Ale jinak gratuluju! Už začínáš být slavný ;-)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    pro ty, kteří nečtou KD jinak jsou tam dvě pro mne zásadní chyby. Kdo je najde ?:)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jsem zvedavej na vysledek, fandim
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SYPH1: jsi hračička :) jak budeš dělat úchyt jazýčku u klíče? jinak zarovnej ten otevřenej konec, jinak to bude blbě hrát ;)ta šikmina tam neni ok. Nafoť postup ;)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    tak momentálně zní jako ladička, to mě potěšilo, ještě to dneska vypiluju
    rovnou jsem přiložil heftík na Kou Xian

baví mě ten klíč jak je zahnutej to bude dobrý nadržení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam