• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANYNATykve, dýně - pěstujeme, vaříme, jíme... Rady, porady a sdílení zkušeností.
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    Ja jsem mel minuly rok dyne i patizony, byl to zazitek :]
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    LALINA: Vzhledem k tomu, že v ČR zatím vyloženě masově používány nejsou, není tady ani tolik rozšířená znalost, jak s nimi v kuchyni nakládat. I tohle je důvod, proč jsem klub založila - každý ti odpoví, že z dýně polévku, ale existuje i spousta dalších zajímavých způsobů zpracování. Postupně se to tu zde bude objevovat. Základní věc, se kterou člověk musí počítat, je chuť lehce do sladka, která při pracování na slaný pokrm dává velmi zajímavé výsledky, ale pro Čecha to je trochu nezvyklé. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    čau...tykve jsou pro mě strašně velká neznámá... něco mě k nim táhne, ale jakobych se ostýchala...nevím, co s nima a i když si přečtu recepty, tak mi nakonec slavná dýně shnije, než se k něčemu odhodlám....
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Naše letošní první sklizeň tykví. Zatím se spokojte s fotkami, případně sami přispějte, odpoledne/v podvečer vložím více informací o třech hlavních jedlých druzích a další užitečné info o tom, kde lze nakupovat rozmanité druhy dýní. Podzim se blíží, téma je aktuální. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam