• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    TEKKIT: Jednou jsem tohle zažila “live” - byly jsme s kamarádkou “na dvojku” :) V tom baru měli Retsinu, kterou jsem měla vždycky ráda - no a přišel moment placení a barmanka: “ok, takže vy máte 5 dvojek, to je… xy Kč” a jà na to, že to určitě ne, že tolik jsem toho určitě nevypila.. chvilku jsme se handrkovaly, než barmanka ukázala prázdnou litrovou láhev, že “Retsinu nalívám dneska opravdu jenom vám”, což byla pravda. A opravdu ji přede mnou na začátku otevírala 🤦🏻‍♀️ Ale já jsem si prostě nechtěla přiznat, že vyzunknu litr vína jako nic.
    KBN
    KBN --- ---
    PRAASHEK: znám člověka, co držel "pivní dietu" prý vydržel 11 dní jen o pivu a nic nejedl....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SMOKY: "Hubneme s alkoholem" je největší bizar co za poslední dobu vidím :))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    HONZA09: hlavně takový to "jako tři je málo, ale imho víc než 5 jsem neměl":)) A proto jsi votravoval ještě nad ránem na pumpě:))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TEKKIT: Tak ta recidiva, jak si nepamatuješ ano hovno a máš zapsány tři piva a dva panáky, to je taková klasika. :) Já jsem zapomínal kolik jsem měl přesně po tom třetím pivu a to jsem se teprve rozjížděl. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: btw já to držel dvakrát (vždycky asi 6 měsíců) a je vtipný jak si začne člověk lhát sám sobě:)) Třeba máš 5 dní bez alkoholu, ale dáš malý na fotbale, tak si ho nenapíšeš aby sis nepokazil sérii:D

Nebo přijde "recidiva" někde na mejdanu = přijdeš nepamatuješ si ani hovno a v alkodroidu 3 pivka a dva panáky:DD

ach jo
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    HONZA09: hele když o tom mluvíš....

Existuje android aplikace Alkodroid...a není to špatný. Nic to za nikoho samozřejmě nevyřeší, ale je to prostě zajímavý. zapisuješ chlast a pak krásně vidíš ty grafy denní spotřeby, týdenní, měsíční: Kolik je tvůj průměr v den kdy piješ, kolik jsi měl nejvíc atd (v gramech čistýho alkoholu)

No prostě zjistíš, že tři dvojky jsou vlastně sedmička a když je to sedmička denně tak je to 30 sedmiček měsíčně což je 5 kartonu vína po 6 lahvích

někomu to třeba může "otevřít oči" nebo tak
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SMOKY: To mi připomnělo kámoše, co si vede exlclovský tabulky na to kolik toho vypije a vyšňupe a kdy byl v posilovně a co tam dělal.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    sem ted objevil tehnle skvost: pan Adamec je skvelej - ja skoro vlastne nepiju, jen pul litru vina kazdej den :D

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    OPERAHYPNO: Honzu mám v DI, tak úplně nechápu kontext, ale v horní Libni jsem měl tetu s rodinou a byla tam pohoda, žádné cikánské ghetto.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    HONZA09: kdesi kdysi vyprávěl jak s Lábusem napálili nějaký svoje kamarády, když si do bytu pozvali z ulice trash-cigoše, který je tam jako návštěvu (ty kámoše) měli uvítat a dělat jakože nic, že tam žijou teď (a možná hrát jakože jsou K & L, už si to nepamatuju celý). Tak mi to ve světle týhle pravidelný Oldovo pochůzky s démonem (považ v horní libni ke komu se tak asi mohl lámat do bytu :)) přijde ještě o něco vtipnější.
    KEB
    KEB --- ---
    HONZA09: to mi připomíná souseda z vrchu, co se mi namrdanej na total, cpal do bytu. Jsem mu blbec otevřel bez kontroly v domnění, že je to žena.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a hlavně nedělat hluk!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HONZA09: než se vloupat do vlastního bytu

snad má v lednici pár lahváčů neasi
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HRAFNAIN: Co mu zbejvá. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HONZA09: furt de po svejch
    HANNA
    HANNA --- ---
    ANDULKASAFAROVA: pokud neznáš, tak na youtube kanále JAS bude spousta informací. ten člověk, co to točí, se v kosmonosech léčil, jsou tam záznamy, jak jezdí na opakovačky, jak vozí lidi, kterým pomáhá, na detox apod.

https://www.youtube.com/@JASAbstinenti
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HRAFNAIN: Zbytkáč. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam