• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    FRDK: Jak píše KEB. Nepotřebuješ nikam klesat, očividně jsi ve sračkách až po uši, tak si sbal kartáček, ručník, trenky, ponožky a základní hadry a mazej do odmašťovny. Hned. Někde místo bude minimálně na detoxu.
    KEB
    KEB --- ---
    FRDK: přestaň se litovat. Sbal se, a nech se hospitalizovat v odmastovne kterou máš nejbližší. Doba uzrála.
    FRDK
    FRDK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Pořád na to řešení nemám koule, potřebuju klesnout ještě níž, abych to do pekla neměl tak hluboko; mám závrať.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    FRDK: Nebuď sráč a mazej to řešit okamžitě.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Všechno jsem opět posral. Fatálně. Už nemám sílu dál bojovat. Strach, vina a výčitky jsou obrovské.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    zavidim a gratuluju.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VOY: Vůbec se nechystám do toho pouštět. Je to hrozná sračka, co akorát bere a člověku je potom akorát blbě. Navíc mě teda postupně za tu dobu, za to absolutně přestala bavit společnost ožralejch lidí a samotnýho pít mě nebavilo nikdy.
    VOY
    VOY --- ---
    HONZA09: Jsem plus minus na podobnem cisle. Chystas se do toho jeste znova poustet? Zda se mi to skoro jako vecnost co jsem naposledy pil a pritom jsou to vlastne jen neco pres dva roky.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    830 dní. Pamatuju si to, protože můj poslední alkohol byl přípitek na to, že vyhrál ve druhém kole 28. 01. 2023 prezidentské volby v ČR Petr Pavel.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MIC
    MIC --- ---
    Díky všem na sdílení svých spánkových totoků... asi jsem si potřeboval přečíst, že: 1."dovol si bejt rozbitej", 2."nesnaž se opravit všecno najednou" a 3."žádný nový sračky"

btw spíchnul jsem si stránku, která mi ukáže "day streak" číslo jak v Duolingu... taková hezká motivační blbovinka, akorát naštěstí nemám žádný streak-freeze, to už bych je vyčerpal...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SDN33: Kolo, bazén, hobby tesařina.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HUGH_BOYLAN: a jak to děláš? Pokud to neni tvoje práce
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MIC: Nějakou dobu to trvalo, je důležitý se pořádně fyzicky unavit.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    CHARON: za sebe muzu napsat, ze cim dyl nechlastam, tim min i fetuju.
    CHARON
    CHARON --- ---
    Přestáváme chlastat, začínáme fetovat.:))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    WTK: Vidiš, tak to má každej jinak. Když si dám Zolpidem půlku večer, tak jsem taková praštěná ještě ráno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam