úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Žižkovské mezidvorky
Diskuze týkající se oživení žižkovských vnitrobloků. Mezidvorky nejsou generačně ani žánrově nijak omezené. Žižkováci, pojďte podpořit svými nápady a připomínkami novou žižkovskou kulturní sféru! Cílem a přínosem tohoto projektu je nejen kulturní obohacení obyvatel Prahy, ale především také netradiční oživení obvykle nepřístupných a neznámých prostor, které jsou historicky a architektonicky neodmyslitelnou a ojedinělou součástí Prahy 3. Zamýšlenou lokací jsou urbanisticky zajímavé vnitrobloky, které by měly posloužit jako letní scéna pro multižánrové umělecké využití.
rozbalit záhlaví
GULDUR
---
---
15:50:35 18.9.2012
SHARQUITA
: myslíš, že by do konceptu seděly třeba i technické místnosti nebo střechy větších budov (paneláků, skladů, kotelen)
pozn. lobuji za industriální marast...
SHARQUITA
---
---
15:49:11 18.9.2012
1 odpověď
Díky za podporu :) Další ročník chystáme na jaře a pevně doufáme, že se nám rozšíří, v jednání už máme další tři, včetně dvorku s Betlémskou kaplí v Prokopce. Pokud máte nějaké návrhy, budeme vděčni ;)
GULDUR
---
---
15:03:02 18.9.2012
super nápad..jako žižkovák souhlasím a podepisuji v plném rozsahu
MIKATCHOU
---
---
11:47:34 18.9.2012
výborný nápad, škoda že jsem to propásla. Právě jsem v Budapešti, tady je snad v každém mezidvorku hospoda, promítací plátno, bar... a taky spousta squat bars. Uplně jiná atmoška než v Praze...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam