• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ROLEX: Testery
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    SUOTAM: Existuji drink spiking tedtery ale jsou znacne nespolehlivy a umi malo latek.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SKFET: no prave, ikskrat mi pivo nakej sorrykaaaáámo rozlil nebo semto nekam postavil a uz ho nenasel, to radsi zalozit pod vicko nez do piti...:)
    SKFET
    SKFET --- ---
    HAR4NT: tak ba baru se často válí hafo ropitejch piv a sam mam obcas problem najit svoje, ať uz jsrm pred pikolou, nebo za pikolou. Treba v cizině český pivo piju jen napul s nekym abychom sk ho ho uzili a nezustalo nekde zatraceny- říkáme tomu frienfly kompetitvní pití... lepší šetřit než pít místo kozla/plzně/radka/brány ursus/temešvár/ožusko. A zaručí ti to jistotu že ten drink nikdy nikam nepoložíš a oba si ho užijete. Nadruhou stranu jsem chlupatej orangutan a nikdo mi nikd nic do pití nehodí. Fňuk(ano msm napito a facku si dam sam dekuji pekne)
    SKFET
    SKFET --- ---
    HAR4NT: forever alone?! More like finally alone🤣 aka give me a break...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SKFET: cyve:))) prijde forever alone na party, hodi si emko do piva a ceka, kdo toho vyuzije a vyjede po nem..;)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    SKFET: Všechno je ok, krom toho spiknutého piva nic neměla takže se to nijak s ničím nezmixovalo. Samozřejmě mě to vytočilo do běla, ale už jsme byly na cestě pryč z Prahy když jí došlo že to asi nebude běžnou únavou. Jestli to bylo GHB tak to je takový nevyzpytatelný občas, kdy a jak se projeví.
    Já bych to už nechal plavat ;).
    SKFET
    SKFET --- ---
    Jako nekoho pri tomhle nachytat tak ho asi srsly prohodim oknem. Strašnej shit a ja fakt doufam, ze to je chyba v matrixu. Je v pořádku?
    SKFET
    SKFET --- ---
    WAMP_ELF: hlavne zes tam pro ní byl a nějak jste tuhle těžkou situaci zvladli- doufam bez uhony
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    DRASTICS: smutný příběh ale ne náš.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WAMP_ELF: a to byla ta odvezená sanitkou co nechtěla vylezt z hajzlu a v silenství se pomstila prkýnku ?
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    SUOTAM: Hele asi jak kde, spiking není urban legend, a následky nejde odhadnout.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    WAMP_ELF: to si budes pred kazdym napitim testovat pivo?
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    SKFET: všechno je možné, nicméně vzhledem k tomu že kromě toho jednoho piva nic jiného neměla, zůstává možná i varianta spiknutí. Vážně nechci znít jakože chci vyvolávat dohady o nějakém spiknutí (haha), mohl jsem začít poněkud mírněji a vzít v úvahu možnou záměnu drinků.. tak jako tak jsem rád že mě to popohnalo k tomu koupit ty testry (to jak budou fungovat je věc druhá).
    SKFET
    SKFET --- ---
    WAMP_ELF: tim to samozrejme nechci zlehcovat
    SKFET
    SKFET --- ---
    WAMP_ELF: a neprohodila si s nekym omylem pivko treba chaosu baru? Jako lidi co si sypou neco do pití tam bylo vela, ale ze by to tady nekdo udelal zamerne je pro me predstava se kterou by se mi smirovalo tezko- myslim ze kolektiv v kotli i za barem byl cool a ve valny vetsine pripadu se tak nejak zname
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    R0C3S3K: Spíš něco jako mdma, GHB(snad ne).. Drink spiking je obecný pojem. Musím si koupit ty testry dopiče.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    WAMP_ELF: Jako ze ji tam nasypal piko?
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    WAMP_ELF: jen takový report z toho duplexu včera, party moc fajn, jen tam mojí partnerce někdo spiknul pivo v osm ráno.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    WAMP_ELF: vyřešeno jinou cestou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam