• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    COYOT
    COYOT --- ---
    čus..

já jsem zítra celej den doma od oběda se s tím budu tak nějak babrat.. byl bych rád kdyby se mi povedlo naložit turba do pašika... tzn., že by stačilo odvýzt jen ty 2 krávy bassovky.. který by se teoreticky mohli vejít k Přemovi do auta když složí sedačky....

průšvih ale nastává s odvozem.. páč já jdu v neděli ráno do práce... takže bude třeba zajistit odvoz zpátky... :/

Otázka na ty co pojedou v neděli z5
    bude mít někdo za osobák kouli ?? že by se tedy vzal vlek ??? co sice nerad ale je to asi jendá nejschůdnejší varianta ???

Draxi :. mohl by jsi to vzít cestou do Borku přes Boja ???

takže....abych to shrnul :

Koil přiveze DBX a rackovku
    Já s Přemou Bedny a odposlechy.. bus autem nebo na vleku....
    Drax mix a Téčka...

KUBAJZS: když se dopravíš do Boja..nebo Mníšku p. Brdy, tak místo zatim mám... :)
    JOANN
    JOANN --- ---
    já pojedu takhle nějak večer ze zličína, tak vás můžu nabrat, povezu ale ohromnou matraci, tak nevím, jestli se vejdete oba.....
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: pridavam se ke kabatovi ze stejnou otazkou , bude mit nekdo misto klidne i driv nez v 18:00
    KAB
    KAB --- ---
    jede nekdo v patek cca po 18h z Phy? Potreboval bych odvist sebe a mozna gramce z Troji..
    kdyztak posta

dik
    BPB
    BPB --- ---
    KOJOT: ok..hele..v 5 skončim v Měche, pul 6 sraz v Boja? a nalozis to se mnou a jedem nebo jak si to predstavujes ? :))
    BPB
    BPB --- ---
    tak jak sme na tom s tema dodavkama ? nic jo? hm....a kdo to vlastne jakoze vymyslel..že se berou turba a najednou je mam vezt ja ? :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    už se na pátek docela těším)
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: bez dodávky jsem:( nemám to vymyšlený nijak :( jenda možnostje že by Přema odvezl Turba, a nekdo další bassovky, já poberu odposlechy..stativ y atd... jo a zesiky se použijou ty co mám v racku... takže Santovy
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Kojoto, jak mas vymyslenej odvoz na Borek?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bazar hudebních nástrojů a techniky
    http://www.midi.cz/Comment.aspx?id=113122

// nehodí se to na nejakou vyrobu nejaky točící srandy?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: aaaa pan barevnej se stal cernobilym prisnakem :-):-):-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DEATHKA: Pokud by slo a nebyl problem tak pondělí poo pristi tyden, stavila by se Johan.
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    DRASTICS: je to u kamose, co bydlí kousek, ale asi by nebyl problem to dotahnout ke mně.
    kdy si to muzete vyzvednout?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Za ty prachy jo, ale ještě by se tam hodily ty přepěťovky, který minulej víkend dost možná zachránily nejeden spálenej spotřebič.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bazar hudebních nástrojů a techniky
    http://www.midi.cz/Comment.aspx?id=112715

krasa za 5k myslim
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    16.11.2012 @ Pekelný doly . . . . . . .

1. stage : Dwarf
    2. stage : Czajovna, Ilegal, Triotron
    3. stage : Kolotoč, Kaztrol

10 kW, bez baru, platí se nájem, jež by měl pokrejt vstup. Majitel si chce pohlídat, aby si tam lidi netahali chlast.

Nadruhou stranu fleky teď nejsou, budem rádi, když to zvládnem po stránce audiovisualní, přemisťovací a celkově dobrym fungovanim stage . . . . . nápady a návrhy neváhejte sdělit ;)
    KAB
    KAB --- ---
    DEATHKA: to vubec ne, spis jen "podpora" za snahu, proto ta symbolicka cena
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No já tomu jako fandim :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Az tam skrachujou ty najemci ne? :) Jinak myslim ze to byla jedna etapa a stala za to, ale je to uzavrenej pribeh :) vzpominame
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam