• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BPB
    BPB --- ---
    pic ve spolek..velký sorry..že sem zatah jako nejvetsi mlikař už v sobotu.ale tak..víte jak, jinak pátek pěknej jako :)

btw: za dj pultem sem si zapoměl hnědej papírovej "balík" s asi 5ti vinylama..vzal jste to někdo pls ?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Nechala se tam se vsim kdyz se to privezlo z babího, jinak by se to muselo rozvazet do dvou skladů
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: pokud Přema pujčí vlek..tak to odvezu já...všechno...a ty by jsise nemusel...no problem :)

..tažný mám, jen jde o to, kdo by to odvezl zpátky..páč já v neděli jsem v práci.. :/

a kde se vzala rackovka u Koila ??
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jinak zkuste i udalost, kde je vic moznejch lidu k odvozu. . . . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Kua sefujes to dobre, ale zapominas se ptat lidí :D

Tedka sem si dovez Sharka, kouli mam, mam i technickou, brzdim, jezdim, zatacim a nevypadam, ze se rozpadnu - aspon na oko :))

Koil dojede v so a to jenom mozna, auto budu mit plny, predpokladam ze lidi neuvezu se svejma kramama a frediem to bude knop, ale to uvidim, az se naložim, jedu na sklad . . . .

Kdyby to vzal Prema v tech Boja, byl bych teda mnohem radsi, mel bych to dost zajizdku, takze jen v nouzi . . . . jinak tam odtud ti to vemu, nebude problem, potazmo kdybys to nechtel hrotit, verim, ze ti to tam Raďa uskladni na podiu, nez budes moct vyzvednout :))
    COYOT
    COYOT --- ---
    čus..

já jsem zítra celej den doma od oběda se s tím budu tak nějak babrat.. byl bych rád kdyby se mi povedlo naložit turba do pašika... tzn., že by stačilo odvýzt jen ty 2 krávy bassovky.. který by se teoreticky mohli vejít k Přemovi do auta když složí sedačky....

průšvih ale nastává s odvozem.. páč já jdu v neděli ráno do práce... takže bude třeba zajistit odvoz zpátky... :/

Otázka na ty co pojedou v neděli z5
    bude mít někdo za osobák kouli ?? že by se tedy vzal vlek ??? co sice nerad ale je to asi jendá nejschůdnejší varianta ???

Draxi :. mohl by jsi to vzít cestou do Borku přes Boja ???

takže....abych to shrnul :

Koil přiveze DBX a rackovku
    Já s Přemou Bedny a odposlechy.. bus autem nebo na vleku....
    Drax mix a Téčka...

KUBAJZS: když se dopravíš do Boja..nebo Mníšku p. Brdy, tak místo zatim mám... :)
    JOANN
    JOANN --- ---
    já pojedu takhle nějak večer ze zličína, tak vás můžu nabrat, povezu ale ohromnou matraci, tak nevím, jestli se vejdete oba.....
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: pridavam se ke kabatovi ze stejnou otazkou , bude mit nekdo misto klidne i driv nez v 18:00
    KAB
    KAB --- ---
    jede nekdo v patek cca po 18h z Phy? Potreboval bych odvist sebe a mozna gramce z Troji..
    kdyztak posta

dik
    BPB
    BPB --- ---
    KOJOT: ok..hele..v 5 skončim v Měche, pul 6 sraz v Boja? a nalozis to se mnou a jedem nebo jak si to predstavujes ? :))
    BPB
    BPB --- ---
    tak jak sme na tom s tema dodavkama ? nic jo? hm....a kdo to vlastne jakoze vymyslel..že se berou turba a najednou je mam vezt ja ? :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    už se na pátek docela těším)
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: bez dodávky jsem:( nemám to vymyšlený nijak :( jenda možnostje že by Přema odvezl Turba, a nekdo další bassovky, já poberu odposlechy..stativ y atd... jo a zesiky se použijou ty co mám v racku... takže Santovy
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Kojoto, jak mas vymyslenej odvoz na Borek?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bazar hudebních nástrojů a techniky
    http://www.midi.cz/Comment.aspx?id=113122

// nehodí se to na nejakou vyrobu nejaky točící srandy?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: aaaa pan barevnej se stal cernobilym prisnakem :-):-):-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DEATHKA: Pokud by slo a nebyl problem tak pondělí poo pristi tyden, stavila by se Johan.
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    DRASTICS: je to u kamose, co bydlí kousek, ale asi by nebyl problem to dotahnout ke mně.
    kdy si to muzete vyzvednout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam