• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    jo a cena je 220 za tricko 600 za mikinu .
    Muze to byt i UV barvama ..
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Budu zase tisknout nejake nove trika mikiny s tim rozdilem ze to bude na kvalitnejsi textil ...
    Kdo chce at mi napise do posty.
    Motiv zde .)

BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: To zní dobře, to mi zajístí tu slávu :D nehynoucí, se ti ozvu. A co ty ramky, btw?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: klidně tam nalepim tvojí ikonku :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: A bude mí jméno na tom zesíku?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jop sorry, jsem poslední dobou trochu marnej, zvlášť poslední asi tejden na smrt nemocnej.

Kdo by teda chtěl, ať se mi ozve s nějakejma stokorunama. I desetikoruny příjdou vhod, když na to přijde .) Na oplátku vám jest nehynoucí sláva.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Taxe to ma takhle, zesik ceka na odpal smer my a typek mi pise o tlfon, ze by mi ho poslal, ale bur je v baru od beduana, neco (dost) provar v tech Ovcarech, takze kasa celkem cca 7-9 tis, podle toho, koilik koil vrati - nejakej ten sloz by prisel vhod, pac nemam peníz a zbyva doplatit 13 . . . . dokud nebude peníz radsi se typkovi ozejvat nebudu, aby poslal . . . . . kazdej prispevek dobrej. A kdo by chtel, tak by to chtelo do konce tydne, at muzu rict ze v pondelek ma odesílat .) Jinak pred ctvrt rokem jsme se dusovali, ze zacnem semtam neco pravidelnejs hazet do spolecnyho banku, tak touhle zachranou jednorazovou akcí bych to rozjel a pak nejaka pravidelnost a shromazdovac desatku krishnak by to moh rozjet :P
    FORACE
    FORACE --- ---
    me prijde ta ve vojenskym jako barmanka co dela v ilusionu...ale nejsem si jistej
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    taky nevim jaka
    BPB
    BPB --- ---
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: ja bych ji tedy rád poznal ,..mate teda nekdo cisloo ? :)))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    RUDLA: jinak chvalim ad je to kdo je to))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    [ Meeeeee!!(kozicky)!! - Otevreno pro verejnost ] neprijde vam tam nekdo povedomej... mozna se pletu...)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    byl jsem tam, uz uzmuty PANIKA:

DANCE_GIRL: zitra esli pretrva
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: jestlis je neziskal ty, tak uz si je nekdo zabral...
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    DRASTICS: Asi tak dvě hodiny zpátky jsem narazila na velkou matraci (140 x 200 myslím) tady na Libeňáku, zhruba v půlce mostu, po pravý straně když jde člověk z Holešovic. Akorát na ni trochu napršelo, blíž jsem ji taky nezkoumala...
    KAB
    KAB --- ---
    kdo si hraje, nezlobi.. :))

Demolition crew, part 2 (Series 17, Episode 5) - BBC Top Gear
    http://www.topgear.com/uk/videos/demolition-crew-part-2-series-17-episode-5
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: zitra zkusim checknout
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jak tady byla shanka po matracich, tak jsem po ceste domu tady , nebo o roh vys nebo niz potkal dve u popelnic.. na pohled vypadaly nekontaminovane, ale blize jsem je nezkoumal... rano tam jeste nebyly..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam