• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bude
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Mam doma plachtu od FILAS666 :) . Hustá DIY :) Když se za mnou budeš stavovat KRISHNA: , mohl bys jí hodit do auta, pokud pojedeš pak nějak do skladu? Nebudu mít čas, jsem opět pořád v práci.
    A co ten karneval? Bude nebo ne? Teď jsem zase četl, že je to v Praze taky. . . Samý zmatky kolem toho. . .
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    tyhlencty technari to je pakaz...
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: takovej je vysledek kdyz puceny veci necekuje nikdo zodpovedny ze soundu:)aneb kdyz vsichni delaji vsechno nikdo nedela nic ci veci z eraru se prece muzou rozflakat

ja zas pucil svetla habosovi a pak dostal sprcano od lidi z Quecek ze sem se na ne vysral ze svetlama do kina - nacez se pak dozvedel v noci na nedeli ze svetla lezi u nas ve skladu v praze a nikdo si je nevyzved:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ok, lampa at je ready pristi tyden, ani se nedivim, kdyz to tam lezelo bez ladu a skladu, priste na takydle veci kaslu.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Prej to tam balil BUKACEK a KOZLIKK , tak napiš jim. Jinak rozvodnu bych si klidně vzal domu. Potřeboval bych na test zesik a uložil bych preset v DBX do kompu, už na to mam soft, případně vyměnil tu baterku zase
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Veci dojely ok az na jeden uvgun u ktereho je rosipana lampa , vyresim s momentem (kolik stal). Vsechny plachty si vzal lukas protridi je a navrati , sud dovezu je u kredencu , 27 je ok. Sluchatka zatim nic
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Kluci . . . .

Rozvodna
    DBX
    Panel popajet
    Repraky dovezt prodance na kit
    srovnat a opet zpocitat kabely

co veci jak dojely s freezu, plachty nase vs. Kredenc? Sluchatka?

V patek 27. Misto paTecni vylejvacky nekde odpolko a vecer prace na sklade? Kuba doveze sud zeo?
    N_I
    N_I --- ---
    prvni czechtekk byl pomerne velkej uz - predtim to byli hostomice ne :)

ale nechci tu merit curaky...space piknik ukazal ze to samo sebou jde...

ale byl utajenej a dost daleko od prahy..:))

treba jako karneval..:)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    N_I: a jak velkej byl ten prvni? Rikam ze shorim :-)

TIP: souhlas, pokecame osobne. Dik za upozorneni . . . . Ted si ctu co a jak.
    TIP
    TIP --- ---
    Škoda slov, zas další nikam nevedoucí nyxí diskuze. Nepochopili jsme se Kájo (ohledně toho minulýho mejdanu, o to že tam někdo bučel a pískal na fízly mi primárně vůbec nejde).
    A kdo tu začal vytahovat osobní rovinu jsi byl ty.
    Končim.

Jen jsem tě chtěl friendly upozornit že bys měl opravit info v události, nothing more nothing less.
    N_I
    N_I --- ---
    drastics - hlavne to nerikej o tom twisterovi pred RaF :)))

nebyl jsem tam, byl jsem v praci vid :) ale sam neveris tomu ze 23x mensi akce je czechtekk :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Toe v poradku, ale beres si veci rekl bych prilis osobne, jako ta omluva za chovani vuci bengum, kde se hvizdalo a ukazala se naprosto vklidu nevole ze zatazenyho mejdanu, je tam citit nejaka prilisna strizlivost. Samo si budem notovat ze bordel demence a hovadarny nas serou, ale prave to je chovani jez lidi uci system-delej si co chces, to co delame delame proto, abychom temto zivlum zkusili ukazat jinou cestu . . . . .A zde se pere muj pacificky hippie snilek a postapo techno mysleni. Cesta neni prestat cinit, ale zmenit zpusob cinnosti. . . . . Aneb letos byl Czechtekk!!!!Byls tam Bico? :-) stacilo zmenit nazev a bylo to tak, jaxem vzdycky snil to zazit. A jsem pozer, vcera jsem nestihal a stavil se cestou po dalnici na twistra, shorim v pekle :-)
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: Chillout kamo, netvrdim ze moje pravda je ta spravna (nevim kde to jako ctes?) jen zde pisu muj nazor na vec (z pozice cloveka co dal nekolikrat do karnevalu spoutu svoji prace, nekolikrat se ucastnil se zvukem a jednou to mel na sebe cely napsany), tak nevim proc na me takhle osobne utocis...

Me proste nebavilo jak se tam nekteri chovali jako zvirata v prevleku za jestery, hazeli sklo do jizdnich pruhu, neuklizeli po sobe, hromadne sli zrat do mekace, popohaneli cirkusacky auto aby neblokovalo cestu:-)) lehali si mi pod kola vozejku...
    Bejt jich tam par nereknu ani popel, ale to bylo furt neco.

Diskutuju na diskuznim foru na dane tema, kdyby nekomu prislo ze mu cpu svuj nazor (globalizovanej a generalizovanej), neni to tak mysleno:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Je mi dost srudno za to, co je shockraver ochotnej zverejnit a ze maj koule lidi z cech na tohle lakat cizince . . . . Yes club, cross club, festacek . . . . . . http://shockraver.free.fr/infoparty23.htm
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tip : zas generalizujes a globalizujes ze tva pravda je ta spravna? Jesteri k technu patrej a co jako? Zhruba pul karnevalu jsem se odstrelil, druhou byl strizlivej. Takze tedka pojedem malomestem kde zije 20 000 lidi . . . . A kde pojede 10 dodavek pro 500 lidu a prikladem budiz plzen, kde bylo vic fizlu, sledovaciho zarizeni a techniky, nez technaru a jejich vybavicky? V jednote a mnozstvi je sila . . . . . . Nicmene ja nevedel, videl jsem vaclava na koni na letaku, coz mi sedelo na Vaclavak . . . . . Nevim tim padem, jak to bude, ani s karnevalem ani s afterem, vracim se 25. ale rad bych fungoval na svy lokalni urovni, kde prozatim ziju v praze ;-) a prohlaseni letosniho karnevalu - sam moc nevim co si myslet.
    N_I
    N_I --- ---
    Trochu stejne jako s czechtekkem...taky jsme meli vsichni radost kdyz vyroste to mesto se svejma ulickama na zelene louce, se svyma pravidlama a svym zpusobem zivota, ale zaroven nikdo uz nemel silu zavirat oci pred dark side.

ja cekal uz delsi dobu na nejaky nakopnuti karnevalu nekam a tohle mi prijde totalne k veci a ja za sebe mam zavrenou hubu A PREJU ABY to pekne vyslo bylo hodne nazdobenych aut i dostatek lidi kery umej dojet dal nez dve zastavky tramvaji.

TIP
    TIP --- ---
    Souhlasim. Pražskej karneval už je roky někde, kde se přesně neměl octnout - pro většinu jenom ještěřinec v centru prahy. Když to porovnám s plzeňskym street karnevalem na kterym jsme byli se zvukem 2 roky zpět tak to bylo nebe a dudy. V Plzni minimálně 90% lidí bylo na party za účelem kterej akce nesla - protest v kreativním slova smyslu, znali prohlášení, věděli proč tam jsou. V Praze tomu bohužel už dlouho tak neni.

Jasně ale jedno + pražskej karneval má. A sice že se nějaký nekomerční akci založený na lidový tvořivosti podaří vytáhnout tisíce lidí do ulic.
    N_I
    N_I --- ---
    jdu to prostudovat a pokud to tak bude, rikam jedine - obr palec nahoru...za odvahu
    TIP
    TIP --- ---
    [ DIY KARNEVAL X / 2013 / partyparty / 28.9.2013 / Zbytek sveta - bude upřesněno ]
    Sem se dočet na nyxech že bude v Boleslavi... Nejsem letos u organizace takže nevim jestli to neni nějakej joke. Nicméně o přesunu jinam z Prahy se mluvilo snad každej rok tak bych se nedivil kdyby to byla pravda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam