• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Ja vim no, je to tak, mas naprostou pravdu. :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: nojo, kdyz ty vzdycky zmizis z mejdanu jak para nad hrncem a na svoe veci zacnes vzpominat az doma :)))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Neni prosim u nekoho z Kokotoče obycejna (ale dobra) pila vocaska a sekera? Tipoval bych, ze mohly mit podobnou historii jako modry zidlicky, co pres Krishnu skoncily u Jamese, ale u prilezitosti zidlicek jsem se na to zapomnel zeptat.

Znate to, clovek si ze srandy podepisuje veci a pak... :) Klidne at jsou nekde na jednom miste v bedne kolotociho arzenalu, ale byl bych tak nejak klidnejsi, kdyby se koncentrovaly nejak :) Ted zas pribylo (ubylo) lano... Ze bych si zalozil bedynku "externi KK support - Wildova veteš" a poctivi nalezci je tam po pouziti davali, stejne ty veci pouzivam jen na party (Kloktokočí, na let it roll zas tolik nejezdim. Se sekerou.)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: ještě reclaim!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: ten obrazek je nejak sejdrem ne - kdyz odmitnu odpor(refuse resist), tak jsem konformista, zejo?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Revolution is here! :)

Ted uz jen nalozit hermeliny a muzem jit na louku valcit proti systemu.
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    KRISHNA: hodne dobry!!
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    COYOT: taky dobry))) ja bych to tam stejne nemel jak dostat, ja uz mu napsal ze mu nepomuzu, ale snaha byla...
    COYOT
    COYOT --- ---
    RUDLA: mám ted aprát v klinický smrti :D :D disponuju jen malejma aktivkama a basovkama, ke kterejm se rozebral do mrtě zesik :D :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Great news everyone.

Napsal mi človíček, jež by rád zustal v anonymitě, že by nám rád přispěl něco na chod systému a že by to rád poslal v Bitcoinech. Tuhle ideu jsem měl už když jsme se skládali poprvé, ale pak jsem si řekl, že tolik bitcoin nadšenců ještě kolem sebe asi nemáme. Jako zarytýho těžaře a příležitostnýho spekulanta mě neskutečně potěšilo, že se lidi takhle sami ozývaj a že ta měna má skutečný využití.

Nasrat na banky, bankovní systémy, korporáty, daně a poplatky za převod, ty my nepotřebujem..

Podpoř svůj kolotoč:

BTC: 19VfahVnzeWguMRFLFjK7Fd5YcFcWosY6S

Tady je vidět obsah BTC peněženky, pan anonymní nám poslal 0.05 BTC ( ~ 500,- Kč )
    https://blockchain.info/address/19VfahVnzeWguMRFLFjK7Fd5YcFcWosY6S

RUDLA
    RUDLA --- ---
    COYOT: Skoda dost by ses jim hodil))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    hoj http://www.javornickypazdrivec.cz/ este ohledne tohodle. ted mi psal org ze jim padl aparat, tak me napadlo zda by ste se toho nekdo nechtel chopit.. neni to zadna big akce (basak plus megatony nic velkyho) ja jsem jim tehdy nabizel Lhenickej aparat ale ti uz maj domluvenej mejdan... ted otazka by si to nekdo vzal na starost a za kolik, ubytovani stravu bych zaridil.. my nemame dodavku takze ja nemuzu...naka kacka by to do soundu hodila plus superm vejlet na sumavu))
    COYOT
    COYOT --- ---
    RUDLA: pěkný já byl ted celej víkend v Nicově, vo tom orinetáku vim od id PSYSBEE.. ale sem zadupanej v rachotě :/
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jo a kdo by chtel, tak muzete dojet uz v patek, at mate klidek vychrupat a bejt den v prirode, my dovalime nekdy po pulnoci kdyz se letadlo nezdrzi nekde v zacpe
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    My a neziskovka? A ja myslel ze to delame pro prachy a jen se nam nedari :-)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: Jinak dlouho uz mam v planu pozvat starou partu k nam na Jovornik, zena si stezuje ze jsem ji pomalu s nikym este neseznamil))).. tak snad se domluvime... v zime je to tu super...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: Hoj... ja bych rad ale nestiham to co mam, natos mejdany... o vejkendu stavim krb na sumave.. jinak ten dalsi vejkend se u nas deje toto http://www.javornickypazdrivec.cz/.. by te to trklo s Coyotem rad vas tu uvidim, myslim ze tohle zrovna by vas mohlo zajimat- vecer mejdanek s djs.. v tom samim terminu slavi muj kluk treti narozeniny, grillovani atd... mozna bych vas punkove ubytoval..
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: hele. nedovalíš taky v sobotu do ZVratkova ? sme tě dlouho neviděli !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam