úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PANPOSPA
reference:
+102
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
USB : 6 inzerát
dat : 4 inzerát
nabízím
Záchrana dat z USB flashky
type: brigade-work / one-time job
Zálohoval jsem si před formátováním hdd data z pc na usb flash disk, ale bohužel data nejdou otevřít, i když na disku dle zaplnění paměti zjevně jsou. Fleshka má 16GB a je na ní zaplněníé 10GB, z nichž cca 2GB jde normálně otevřít. Fleshka reaguje a po zapojení do pc se s ní dá normálně pracovat. Pouze některé soubory a fotky nejdou otevřít. Hledám tedy někoho, kdo má zkušenosti se záchranou dat a rád by si něco přivydělal. Běžně dostupné programy na internetu mi nepomohly, takže to bude chtít asi něco profesionálnějšího.
Jsem z Prahy a fleshku kamkoliv zavezu, nebo pošlu poštou. Fotky pro mě nejsou zas tak důležité, abych za ně platil desetitisíce, ale třeba litr za to klidně dám.
BUGER
---
---
14:34:09 21.7.2015
Zdar, muzeme se domluvit i tak ze bys mi nekam uploadl image cele te flashky, zkusim co s tim pujde nebo nepujde a pak se domluvime... Vytvoreni image je jednoduchy, napsal bych ti jak na to... Kdyztak posta
OTZ
---
---
14:00:43 1.7.2015
ja bych se ti na to podival, asi i driv nez pristi tyden :) kdyztak posta
SAHOO
---
---
11:43:16 1.7.2015
ahoj, jak moc specha? jsem na smichove, do druheho dne by to bylo mozne, akorat bych to videl spis na pristi tyden (zitra vecer odjizdim a budu az v utery). nastroje na to mam - jestli to skutecne pujde obnovit ale zjistime az po prvni analyze.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam