• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    DEB: Já je naprosto chápu, na vyjížďkách s holkama taky často strategicky držím zadní pozice:)))
    DEB
    DEB --- ---
    VDFLAT: jako mohli trochu pridat ale :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DEB: Deb a její chlapci. ;-)
    DEB
    DEB --- ---
    :))

_TOM
    _TOM --- ---
    Kamýk, Velká jezerní stěna
    CHIX
    CHIX --- ---
    JND: o den dřív a mohli jsme se střetnou. Cestou na kacabku
    JND
    JND --- ---
    Nevím zda je sport si jít po několika měsících zaběhat , ale konečně prší ,není vedro a prázdný hostivařský lesáč ...

STUART
    STUART --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    Běhání u našich za barákem

_TOM
    _TOM --- ---
    Tuhle fotku chce každý a já už ji taky mám, heč! :)
    1KA
    1KA --- ---
    Joga není jen sport a spirit, ale i vášeň a radost. S mojí bývalou nadřízenou, teď již kamarádkou.

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    DZEJLA: Vyřídím :) Táta je velký sportovec, troufnu si říct, že sport byl a je hlavní náplní jeho života. Běžky, orienťák, lezení ... ještě před pár lety mi byl schopný na běžkách naložit a to si myslím, že jezdím velmi obstojně. I tak to pro něj nebyla úplně procházka růžovou zahradou, hlavně první tři dny, kdy byl vyřízenej z výškové nemoci a horka a strašně se plahočil. Ale pak se to každý den trochu zlepšovalo a ke konci už štrádoval jak zachovalý čtyřicátník :)
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    FLIPPER: uzasna podoba, to mas na 70 dobrou vyhlidku
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DZEJLA: což můj táta by to zvládnul, ale já...
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    FLIPPER: Sila! Velka poklona otci. Vetsine z nas se to muze jen zdat - sdilet s rodicem v pokrocilejsim veku takove dobrodruzstvi. Nezbyva, nez doufat, ze to zrealizuju aspon jako babka se svym synem. :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Nevím, jestli to úplně nazývat sportem ... každopádně s tátou (70, off-nyx) na konci John Muir Trail, po 15 dnech a nocích v divočině Sierra Nevady.

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _TOM: nebuď slušnej, řekni jméno (topo/link na bergsteigen)
    _TOM
    _TOM --- ---
    Asi nejhezčí délka z Dolomitů -- uprostřed třistametrové stěny kolmo nahoru jako podle olovnice. Na padesáti metrech tam není ve skále ani jedno ereární železo, jen občas provázané hodiny. Lezecký orgasmus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam