• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    STUART
    STUART --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    Běhání u našich za barákem

_TOM
    _TOM --- ---
    Tuhle fotku chce každý a já už ji taky mám, heč! :)
    1KA
    1KA --- ---
    Joga není jen sport a spirit, ale i vášeň a radost. S mojí bývalou nadřízenou, teď již kamarádkou.

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    DZEJLA: Vyřídím :) Táta je velký sportovec, troufnu si říct, že sport byl a je hlavní náplní jeho života. Běžky, orienťák, lezení ... ještě před pár lety mi byl schopný na běžkách naložit a to si myslím, že jezdím velmi obstojně. I tak to pro něj nebyla úplně procházka růžovou zahradou, hlavně první tři dny, kdy byl vyřízenej z výškové nemoci a horka a strašně se plahočil. Ale pak se to každý den trochu zlepšovalo a ke konci už štrádoval jak zachovalý čtyřicátník :)
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    FLIPPER: uzasna podoba, to mas na 70 dobrou vyhlidku
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DZEJLA: což můj táta by to zvládnul, ale já...
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    FLIPPER: Sila! Velka poklona otci. Vetsine z nas se to muze jen zdat - sdilet s rodicem v pokrocilejsim veku takove dobrodruzstvi. Nezbyva, nez doufat, ze to zrealizuju aspon jako babka se svym synem. :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Nevím, jestli to úplně nazývat sportem ... každopádně s tátou (70, off-nyx) na konci John Muir Trail, po 15 dnech a nocích v divočině Sierra Nevady.

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _TOM: nebuď slušnej, řekni jméno (topo/link na bergsteigen)
    _TOM
    _TOM --- ---
    Asi nejhezčí délka z Dolomitů -- uprostřed třistametrové stěny kolmo nahoru jako podle olovnice. Na padesáti metrech tam není ve skále ani jedno ereární železo, jen občas provázané hodiny. Lezecký orgasmus.
    1KA
    1KA --- ---
    VDFLAT: :-) vše pod kontrolou ;-)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    1KA: Ještě větší láska to bude, až si šlápneš na ty brejle na zemi. ;-)
    1KA
    1KA --- ---
    Láska na první šlápnutí.

MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    Tak ještě jednu. V Bludišti na Bludičku. Užívejte léto:)

MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    KOOTCHA: Rač je relativně tvrdá: D Na hezkej* materiál v Dubskejch moc nenarazíš: D
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MGMBILL: tyve solovat na Raci, to chce koule. Takova strouhanka...
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    Po třech měsících poprvé v lezečkách:) +- 30 metrů sólo úzkou spárou, stěnou a nehezkým komínem. Rač.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam