• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Nákup / Prodej / Výměna
    HEERO
    HEERO --- ---
    poptavam Thoughtseize? (theros)
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    sháním 4x Goblin Rabblemaster
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    bohuzel karet co se nedaji hrat (nehrajou se) na turnajich a nehodi se ani do EDH se zbavuje dost tezko
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    VOZKA: přesně jak píšeš: "Zkusit prodat ty "dražší" z těchhle karet a zbytek zkusit na Aukro".
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Dá se nějak prodat komplet kolekce starších karet z pár let hraní?
    Mám krabici s +- autobus 600 kartama, větší část z doby Odyssey až Mirrodin, menší množství karet novějších, tj. asi cokoliv mezi Mirrodin a cca rokem 2008 (je tam třeba zábavnej balík Myrů), ještě menší část jsou pak starší karty cca od Urza bloku k Odyssey. Fakt se mi to nechce sepisovat všechno, myslim si že většina karet budou obyč s nízkou cenou, teď jsem strávil asi dvě hodiny tim že jsem hledal rary a některý uncommony a kontroloval ceny, vypadl mi tenhle seznam karet s cenou přes dolar:

Red: goblin warchief, siege-gang commander, gempalm incinerator (legions, 2x)
    White: glorious anthem (8. série), pár foilovejch landů
    Artifact: energy chamber, blinkmoth urn (2x?), myr matrix (3x?), seat of the synod (foil), sculpting steel, doom cannon (foil), krark-clan ironworks, feroz's ban (foil), possessed portal (foil), genesis chamber, etched oracle (foil)
    Blue: reshape, fabricate, wash out (2x)
    Landy: shizo, death's storehouse, (+ pár foilovejch landů od každý barvy, tam jsem ceny byl línej dohledávat)
    Multicolor: mirari's wake (judgment, 3x)

Co s tím? Zkusit prodat ty "dražší" z těchhle karet a zbytek zkusit na Aukro? Měl jsem jeden čas sestavený tři celkem hratelný balíky (myry, černobílí klerikové, červená goblinsmažka, je tam i dost modrejch a zelenejch karet jako základ na cokoliv), ale byly to všechno balíky na zábavný hraní, ne na soutěže.
    TURBOMRDAC
    TURBOMRDAC --- ---
    sháním Dig Through Time... playset?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    plus prodám playset Temple of Epiphany.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    prodám za 80 % ceny ČR:

Sharuum the Hegemon
    Auntie's Hovel
    Eye of Ugin
    Xathrid Demon
    Forbidden Orchad
    Mortivore

osobní předání možné v Praze, Jihlavě.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    sháním 3x fleecemane lion, praha
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    PLOMBDENTIST: kua koukam na cenu, to jsou ty foily pozlaceny ze jsou tak drahy? :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    shanim mountainy z edice portál
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Sháním nejlépe výměnou Woodland Cemetery a Temple of malady za Temple of triumph a temple of silence
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Prodám 5th Edition StarterDeck + nějaké boostery (celkem 111Ks karet) - hodnotu neznám a moc vám k tomu taky nepovim :) Koupil jsem kdysi, zahrál asi 2x, pak zase uloženo do knihovny, takže stav nového.

Pak bych tu měl ještě 1. edici BattleTechu (také od WotC), nevim, jestli se tu kdy hrál, koupil jsem to kvůli Mechwarriorům.
    SLATER
    SLATER --- ---
    Prodam/vymenim:

Marchesa, the Black Rose - 110
    Goblin Rabblemaster - Foil - 400
    Ancient Tomb (moderately played) - 300
    Price of Progress - 110
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    prodám MINT stav, přímo z boosteru:

Verdant Catacombs - 700,-
    Misty Rainforest - 750,-

oboje dohromady za 1400,-
    LORDDUB
    LORDDUB --- ---
    Nekdo zajem o Game day promo Utter End?
    ASYD
    ASYD --- ---
    neni problem :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ASYD: super.. bych dal i nějaký malou pivní session, kam mi to vezmeš, já ti dám pivo a helfneš mi něco z tý hromady karet poskládat :))
    ASYD
    ASYD --- ---
    muzu ti venovat, mam zasobu
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    neprodáváte někdo basic landy? nebo, kde nejlíp v praze sehnat? jsem se nějak po 14 letech vrátil k těm ďáblovo kartičkám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam