• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZEMRELA_S_LETEMNear Death Experience
    Stalo se vám někdy, že jste se ocitli tváří tvář smrti a o vlásek unikli?
    Máte pocit, že vás pronásledují "nehody", kdy těsně kolem vás prosviští nůž nebo vykolejí vlak, kterým jste měli jet?
    A nebo jste jen neužiteční pro normální život a vlastní vinou jste se už někdy málem přizabili/usekli si končetinu?
    rozbalit záhlaví
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Byl letní víkend, my byli s rodinou na chatě a měli jsme návštěvu. Naše Anetka (4) se cachtala v nafukovacím bazénu a mimo bazén stáli dva klučíci, dvojčata (3). Jeden z nich si najednou všiml, že ńa zemi u bazénu je kabel (prodlužovačka vedoucí k filtraci, která se vždycky před koupáním vytahuje a nedomyšleně se nechává ležet na zemi u bazénu....) Všichni dospělí seděli kousek od dětí a popíjeli kafíčka. Najednou vidíme, jak jeden z kluků háže kabel a ten letí vzuchem přímo do bazénu! V tu chvíli jsme začli křičet a letěli jsme k bazénu. Pohotová Anetka, beroucí vše jako hru, vzala z vody kabel a hodila ho zpět.
    Celou dobu byl zapojen do elektřiny. Neprobil...
    Z té hrůzi jsme začali nalévat panáky a uvědomili jsme si za A) jak jsme neopatrní , za B) stačil mžik a mohlo se stát neštěstí:(
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    STHENO: proto uplně zboznuju zvířata.. jejich instinkty, šestý smysl - mohli bysme jim to závidět.. mě kocour hrozně dlouhou dobu naprosto neodbytně lehával v kříži.. protože má 7kg moc mi to příjemné nebylo, byl těžký.. pár dní na to jsem měla celkem těžký zánět ledvin.. zvířata jsou prostě užasný
    STHENO
    STHENO --- ---
    ZOLTY: Kamosku takto v noci dotieranim a skakanim po nej zobudil kocur. Jej izba susedila s kuchynou, kde niektory spolubyvajuci zabudol vypnut plyn na sporaku. Nebolo to sice pustene naplno, ale kedze jej izba priamo susedila s kuchynou a koli kocurovi mala otvorene dvere do izby, je celkom mozne, ze by sa rano nezobudila.
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    Jestli dám tohle http://www.shockmansion.com/wp-content/myimages/2012/09/LIKE-us-on-Facebook-5410.jpg?b1f7f4 do záhlaví, bude mít near death experience každý, kdo se sem podívá.
    ...aneb tohle to vypadá, když se díváte smrti do očí, haha.
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    YUUKI_23: mašinfírovi se nedivim :DD
    YUUKI_23
    YUUKI_23 --- ---
    Kdyz mi bylo tak 21, byli jsme s kamosem na vylete nekde mezi taborem a bystrici a dali si tam houbicky. Uz se stemelo a my se ocitli na vidlackym vlakovym nadrazicku. Kamos se zakecal s vypravcim a ja jsem ve velmi uvolnenem tempu zacal prechazet koleje. Cas plynul na houbach jinak nez normalne a ja si vsimnul, ze v dalce jede Elefant. Pomalu prechazim koleje, pohodicka klidecek, kdyz v tom me z klidu a miru vytrhne tlakova vlna tesne kolem me projizdejiciho vlaku, znicehonic buracejiciho za mymi zady a z okynka masinfiry se ozve: "Chces se nechat zabit curaku!?" Vubec jsem nechapal, co tim mysli. Doslo mi to asi o pet minut pozdeji. Sok ani prekvapeni se nedostavily....
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    Pro ty, co si chtějí počíst, John z americké kapely Baroness píše o bouračce, kterou měli v srpnu.
    O tom, jak si s rukou polámanou na několika místech a pachutí vlastní krve v puse uvědomil, jak je šťastný, že je naživu.

    Baroness – Official Website » Update From Baroness
    http://baronessmusic.com/update-from-baroness/
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    ZOLTY: a probrala jsem se do plného vědomí až v nemocnici, kde jsem po vyprávění mámy co se stalo, byla, jak lze určitě pochopit, strašně naměkko a první koho jsem doma chtěla vidět, byl Kato
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    stalo se mi v 17 letech a znám z vyprávění mé mamky: v noci jí přišel vzbudit do ložnice pitbul, který se mnou spával v posteli. Naprosto na ní dotíral a uplně ji probral. Slyšela prý najednou duté rány do stěny ( moje postel byla hned vedle stěny její ložnice ), vběhla do dětského pokoje a našla mě jak se dusim slinama v epileptickém záchvatu (sem epileptička ).. jako sestřička mi naštěstí dokázala pomoct a já řikám a věřim: od pravděpodobné smrti mě zachránil náš pes.
    ANGEL333
    ANGEL333 --- ---
    tak kdyz muzou bejt i lehci, tak prihodim neco z detstvi :o) .. uz od malicka jsem byl velmi zvidave ditko, a tak jsem si asi v nakych 5 letech usmyslel, ze si udelam alarm.. a protoze naprosto zasadni vec, kterou kazdej alarm rozhodne musi mit, je svetylko, vzal jsem jednu tu pidizarovicku z vanocnich svetylek, nasel jsem snuru s koncovkou do 220 (na druhy strane dva oholeny draty, idealni), snuru jsem prsknul do zasuvky, a zarovicku jsem proste prilozil na ty dva oholeny konce :) .. zarovicka zcernala, lampicka mi zhasla (a nesla rozsvitit), a mamca chudak musela jit nahazovat pojistky nekam ven z bytu :) ..

    asi to neni uplne near death - a je to vlastne asi jeste uplnej cajicek oproti mymu bratrancovi.. on zkousel tusim nejakej podobnej experiment, akorat mel min stesti a vyhoreli mu pri tom draty primo ve zdi a museli to jit nahazovat energetaci :))
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    Nápad na tohle auditko vznikl dneska poté, co jsem si obratně na nohu upustila sklenici a málem si ufikla prst na noze, když jsem na pohotovosti čekala na stehy a přemítala o tom, jak jsem si před lety pro změnu na elektrickém kráječi málem uřízla prst na ruce nebo jak jsem slítla ze schodů na poklop do sklepa (který kdyby byl otevřený a já spadla na schody, byla bych nejspíš doopravdy mrtvá, takhle to byla "jen" zlomená klíční kost)..

    Je vcelku jedno, jestli se tady budou objevovat odlehčené historky, ve kterých jste se "málem zabili, protože jste lamy a nebýt ta katana v muzeu za sklem, jste schopní omylem zmasakrovat všechny okolo", nebo takové, kde vám tuhla krev v žilách a život se vám přehrál před očima.
    Come and share!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Jednou jsme s matkou jely na hory jen my dve, bez taty a byly jsme sice varovany, ze na vecer bude vanice ale matka se nejak zapomela na kaficku ve meste a tak jsme sli pesky v totalni tme a vanici zpet do penzionu asi 5 km, teprve dnes mi dochazi, jak nebezpecny to bylo.
    ZEMRELA_S_LETEM
    ZEMRELA_S_LETEM --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam