• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    INK_FLO: Tys methoxetamin ještě kombinoval? Po několika historkách co jsem o týhle věci slyšel z ní mám dost velkej respekt/strach na to, abych si dvakrát rozmyslel zda se do toho pouštět. Natož abych to ještě mixoval ....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    _BENNY: "desive rychle prepinani se mezi nekonecnym mnozstvim vesmiru. z jednoho prostoru jsem vstupoval do druheho, pevny bod naprosto nikde, docela jsem se bal ze uz nenajdu cestu zpet :)" - něco podobného jsem zažil na kombinaci LSD/methoxetamin, taky dobrej sci-fi horror :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    INK_FLO: na tech 300 jsem se jen modlil at to skonci a ja at si neodvarim organy :) jinak zazitek nic moc. to ta kombinace mliko+routa+stovka hub byla asi nejvice nejobohacujici za dlouha leta. z hub se stala takova houbohuasca :) zadne letani v jednom nekonecnem vesmiru, ale desive rychle prepinani se mezi nekonecnym mnozstvim vesmiru. z jednoho prostoru jsem vstupoval do druheho, pevny bod naprosto nikde, docela jsem se bal ze uz nenajdu cestu zpet :) v posledni chvili kdy jsem zacal mit z mnozstvi toho serotoninu zavrate a prestaval jsem ovladat svoje telo, jsem zatahl za onu rucni brzdu, ale stejne trvalo dalsi pul hodinu, nez me to sundalo dolu. pouziti brzdy nelituju, kdyby tohle melo moje telo zpracovavat dalsich par hodin, buhvi jak by to dopadlo :) sam jsem se ani s DMT takhle daleko nedostal.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    _BENNY: a došlo po takovém množství k transcendenci, rozpuštění ega, nějakým výletům mimo čas a prostor atd.?....mě příjde, že jsem na tyhle věci hodně natvrdlej, když kolikrát čtu, jaký space/god/enlightment masakry občas lidi zažívají třeba i po 20 či 30 houbách a já dám 100 a nic :-)....respektive děje se tam toho samozřejmě spousta, ale většinou mě to rozseká, začnu si odžívat nějaký osobní psychodramata, prostě zjitřená sebereflexe, a za ego mě to nepustí
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    INK_FLO: muj rekord je cca 300 hub za jeden vecer, a to jsem si uz nerikal ze jsem asi zbytecne moc high, ale ze jsem sezral neco, kde je krome standardnich latek jeste cosi navic, a to jsem asi nemel. opravdu jsem se citil jako otraveny, telo fungovalo hodne zmatecne, mel jsem najednou priserne mnoho zkratu v uvazovani (je mi blbe, takze snim jeste trochu toho z ceho mi je blbe, logicke :) a vnimani (kouknu doleva, vidim doprava a ackoliv jsem si myslel ze stojim, ve skutecnosti lezim na zemi), citil jsem se jako zvire otravene vzteklinou :-) nebyly to houby, ktere bych sbiral ja, holt failama se clovek uci :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    nedávno jsem přemýšlel nad sesí s víc papírama (sušice dvou barev), ale jak tak čtu ty dohady o tom, že by v nich mohlo být DOB, tak to asi budu muset stornovat, protože dávát si víc papíru naráz s tím, že si nejsem jistej, co v nich je by (minimálně u mě) mělo dost předvídatelný průběh - tzn. první těžší moment zaměnit za počínající příznak otravy či předávkování a následující roztáčející se kolotoč děsu a paranoiy :-)...a benza se mi kvůli tomu shánět nechce :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    imho kdybych po stovce hub nezačal panikařit, že jsem to přehnal/umírám atd., tak je něco špatně nebo jsem psychedelický nadčlověk :-)....i když svým způsobem mě příjde i ta stovka dost málo (ve smyslu, že alespoň pro mě jsem se v rámci těchto čísel pořád motal v kruhu svého osobního divadla a nedošlo tam k transcendenci za své hranice k něčemu většímu a univerzálnějšímu), bohužel jsem se ale k většímu číslu zatím neodhodlal, ten fyzickej impact je tam dost odrazující
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: vypadla mi tam z toho jeste predtim kombinace s mlikem z travy, tak cca 30g a trochu routy, ale nemusim byt zase takovy detailista ;) a pozor, nepsal jsem o prazdnem, ale naopak o plnem zaludku.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: ze stovky hub předávkování fakt nehrozí ani kdybys nejedl týden... navíc na prázdnej žaludek Ti to najede mnohem rychleji, ve chvíli kdy cítíš účinek hub, tak už to bude víc jak 20%.
    Jediný "předávkování" je to, že to neustojí Tvoje palice a Benny, zrovna my dva jsme lidi, který to setsakramentsky potřebují :-)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    _BENNY: V tomhle pripade to chapu, je dobry vedet pro pripad, ze se to fakt prehnalo co shanet. Ja spis nechapal, ze nekdo kdyz to bere, tak si s sebou automaticky chce brat neco jako brzdu.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ONEHEART: jen pozor na kombinaci trezalky a drog ktere taky jedou pres serotonin. pokud uz kombinovat s mdma, tak az ucinek mdma zcela odezni.

    D4NIX: tripreport nemam, ale zkus si predstavit situaci, kdy vzhledem ke sve nezodpovednosti na plny zaludek snis necelou stovku hub, ono to zacne brutalne fungovat, vis ze jeste silnejsi ucinek uz nepotrebujes, ale ono je to stale silnejsi a ty vis, ze zaludek mohl stihnout stravit tak maximalne 20% a tobe hrozi predavkovani (at uz si pod tim predstavime cokoliv)... nechat to jen tak byt a cekat az se s tim telo a mozek sam popere mi pripadne nezodpovednejsi nez ty chemky proste vyhnat z tela ven a co nepujde vyhnat, tak prerazit necim mene nebezpecnym. jen dodavam, ze z tohoto by se mel clovek poucit a priste na to jit jinak, rozhodne netvrdim ze je tohle bezpecny zpusob jak se predavkovat. je to zachranna brzda, tu ve vlaku taky pouzijes jen parkrat za zivot a nekdo na ni nemusi zatahnout nikdy.
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Mozna je to na jine tema, ale muze mi nekdo popsat nebo odkazat na triprerport, spis bad trip report ktery by si zaslouzil hojeni nejakou tlumici latkou? Zazil jsem si jeden silnej bad trip a verim, ze kdyby mi v tu chvili nekdo dal cokoli a rekl, ze mi to pomuze tak bych si to vzal, ale ve finale mi stacilo utect z mista ktere mi nedelalo dobre a ve finale to bylo pro me hodne poucne.
    Odpocinek po vyletech je taky tema samo o sobe, ja sam nemam problem po odezneni ucinku v klidu usnout. Nejlepe se usina po mdma, kdyz se hodne fyzicky utaham => vicemene dozniva euforie drogy, prichazi euforie z pohybu a prichazi prirozena unava a kdyz se mi povedlo po mdma spat v noci, rano jsem se vzbudil odpocaty jako nikdy.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    Taky přidám svého favorita na spánek. Čaj ze směsi třezalky a kozlíku je skvělej uspávač. Mimojiné má vliv i na kvalitu spánku a snění.

    Po tripu jsem to ještě nezkoušel. Ale např. na otravnou nespavost při omezování návyku na hulení je to vynikající!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ad spanek - na srovnani spankoveho cyklu se mi hodne osvedcil melatonin
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INK_FLO: jo, ale dostavals odvar z makovic jako decko nebo sis s tim zacal hrat az v relativni dospelosti? :))
    obavam se, ze experimontovani na detech je v soucasne dobe mirne nelegalni jako detska prace :)

    _BENNY: ja mam vyzkousenej hypnogen :) braval sem to na pernik, kdyz sem chtel usnout :)


    INK_FLO: ja sem priznivcem brani pres noc. ja tomu rikam "milosrdna noc", ale bejt vyjetej i pres den taky nejni spatny, akorat je dulezita volba mista. Naprilkad v praci, uz neee :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    INK_FLO: tohle se bezva téma...
    Myslím, že výběr jestli přes den nebo přes noc by měl být dán záměrem (a taky teda časovou dispozicí, kterou máš na trip).
    Pokud člověk dává přes noc, tak je dobré si druhý den ráno dobře poladit, zacvičit si, dát si procházku, čajíčky, prdíčky, a pak hodně odpočívat, aby se to pěkně srovnalo. A nebo fakt mít prodloužený víkend a druhý den po tripové noci vesele pokračovat a zalehnout až navečer a spát a spát a spát :)
    KOBUK
    KOBUK --- ---
    INK_FLO: Samozřejmě je nejlepší normální kvalitní spánek, o tom není pochyb. Já osobně nejsem příznivec žádných prášků na spaní, je to cesta do pekla, ale v této konkrétní situaci (trip v sobotu večer + špatné spaní v neděli večer = únava v pondělí ráno v náročné práci) je to pro mne ideální praktické řešení, jak to všechno skloubit dohromady.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    k tomu mě napadá další věc - otázka užívání přes den/přes noc. Oboje má svoje plus, už samotné sluneční světlo, byť třeba jen přes okna, dokáže ovlivnit víc, než by se zdálo, stejně tak jako energie noci, která má taky svůj potenciál. Za sebe to vidím tak, že když je to odpoledne/na večer/v noci a tím pádem se to protáhne do rána, tak následná nevyspanost a vyčerpanost často zahluší pozitivní vjemy získané během zážitku...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    KOBUK: vzhledem k tomu, že všechny tyhle benzo/hypno věci ti ovlivňují architekturu spánku (střídání rem a hlubokých fází), tak by se o odpočatosti dalo trochu diskutovat....respektive navodí ti to spánek, takže lepší nějaký spánek než žádný, ale ten spánek není kvalitativně srovnatelný se střízlivým spánkem...i když to platí i o chlastu že
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    KOBUK: "Rozebráno"... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam