• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: drogy se proste berou pro jejich ucinek a zbytek (napriklad ten o rozumu, stesti a sebepoznani) je uz jen pohadka, kterou si k tomu doda uzivatel....

    jednou sem poznal jednoho heraka a ten mi rikal, ze herak bere proto, protoze po nem vsemu rozumi a vsechno mu prijde takovy jasnejsi :))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VKLF: jj. to je prave desne vtipny... za poslednich dvacet let sem slysel spoustu hlasek typu
    "beru jednou za mesic", "beru jednou tydne", "neberu v praci" a je to desne v klidu, vsechno zvladam... :)


    BIGTRAGED: ono je totiz desne dulezity jak rikas, ujasnit si co to znamena rozumne... ja sem mel napriklad obdobi, kdy sem sjizdel pernik skoro kazdej den s takovou veselou partickou a furt sme si mysleli, ze jedeme v klidu, s rozumem a ze to zvladame... pak prisly prvni rozvody, prvni ztraty zamestnani, pomatuju si jak kamosku behem rozvodu manzel donutil jit na drug testy a to pak bylo u soudu docela pozdvizeni, kdyz zjistili, ze ve vysledcich je meth.... hrozne moc chtela mit dite u sebe, ale vysvetluj to soudu, ze to co ti vytahli z krve je jen pernik z vikendu a ze je to v pohode :))

    proto rikam, ze kdyz je clovek bez zavazku, svobodnej a nezavisi na nem treba vyziva ditete, tak se da brat s rozumem cokoliv....

    navic je taky jistej drobnej problem, kteryho si vsimne kazdej, kdo drogy jede dlouho, ze i organismus na ne reaguje s pribyvajicimi lety jinak. ja jsem mel pred dvema rokama pernik, lajnu, kilovku, fakt byla super, ale ze sem byl nedele-pondeli-utery-streda domrdanej jak dobytek mi doslo az nekdy ve ctvrtek... v podstate me uz nebavil a byl sem z toho fakt zklamanej....


    imho je super sranda, jak se uzivatele co berou s rozumem, probrali zrovna v okamziku, kdy sem rekl, ze s rozumem se brat neda :0)))) potrefeny husy kdak kdak ??? ;0)

    jo, ja taky beru fety, hulim travu, obcas tripa a nedavno sem mel fakt vytecnej kokes dovezenej az z holandska, nic co by prodavali negri v cechach, ale uz to neni co za mlada, abych za vecer vysnupal gecko a pak byl uplne normalni :0))
    VKLF
    VKLF --- ---
    BIGTRAGED: obcas je imho max. jednou tydne..

    ale stejne, kdyz pojedes na piku skoro kazdy vikend, tak proste smazis, s tim nenadelas nic:)
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    VKLF: S tím ovšem nemůžu nesouhlasit. Co pro tebe znamená občas? Osobně mám za to, že frekvence 2-3x do měsíce je ještě dlouhodobě udržitelná, (samozřejmě zase záleží na látce, dávkování, člověku, situaci ....)
    VKLF
    VKLF --- ---
    BIGTRAGED: pletes si pojmy s dojmy, brat drogy, to neni: obcas si dat...

    obcas si dat, to se da s rozumem, brat drogy(kontinuelne a hodne) se s rozumem neda..
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    Je fakt, že je to tu mrtvý, brzo se mi vrátí stroj z reklamačky, tak se pustím do nástěnky až bude čas.

    VYHULENY_UFO: Ale dají. Otázka je co si představuješ pod pojmem "rozumě" .... je jasné, že při užívání většiny drog se oběví negativa - dojezdy, negativní dopady na organismus .... Dle mého pokud ovšem pozitiva převáží nad negativy (ideálně podstatně), tehdy jde o rozumné užívání. A divil bych se pokuď neznáš sám několik příkladů. Já osobně znám několik lidí, kteří občasně užívají narkotika více než deset let a žádné negativní důsledky na nich nejsou k pozorování. A dost pochybuji, že na "staré kolena" do toho spadnou.

    Co se týče velké části psychedelik, tak u těch je odlišnější než u většiny dalších ilegálních drog. Jejich užívání (opět rozumné užívání) naopak často vykazuje dopady převážně pozitivní.

    Základ je si uvědomit co znamená rozumě - frekvence užívání, dávkování, s&s ....
    Nemluvě o tom, že je nesmysl řadit drogy do jedné škatulky a o ní pak oběcně hovořit. Porovnávat tabák, meth, alkohol, lsd a kakao, je nesmysl .... stejně tak konkrétně se musí přistupovat k užívání každé jednotlivé substance.
    KACID
    KACID --- ---
    VKLF: Jakto ze se takove elektrody uz davno neprodavaji i pro lidi? :D
    VKLF
    VKLF --- ---
    drogy s rozumem se nedaji, psychedelika mozna, ale klasicky drogy jako piko-ejč ne..jak jich je dost, tak jde rozum do hajzlu.
    to je ta opici(zvireci) cast DNA v nas co to dela,)

    viz. experiment s mysma, ktery meli danou do mozku nakou elektrodu co stimuluje centra pro prijemnost a na stene klece desticku, ktera pri doteku poslala elektro impuls do te elektrody a nasledne do center prijemnosti v mozku.
    ty mysi zemrely tak, ze nespaly, nejedly a jen si chodily davat dalsi a dalsi shoty do prijemna...
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    jinýmy slovy musíš bejt ženatej, pracující a se závazky, abys konečně věděl, jak se má správně fetovat a prokoukl ty dětský iluze, jako se to UFOvi nepochybně už dávno povedlo.
    Máš tady dost vehementní snahu dokázat, že jsi dospělý. To je v pohodě, já ti věřím, ale je trochu vopruz to dělat tak, že ostatní označuješ tak nějak skrytě za děti.
    Z toho jsou občas kupy příspěvků o hovně. Ten můj může být nejspíš jedním z nich :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: existuji lidi kteri dovedou brat drogy bez toho aniz by se nasledne na vsechno vykaslali, zhubli 30kg, profetovali vsechny svoje a rodinne uspory a presunuli se do provlhleho fetackeho holobytu s jedinou molitanovou matraci a plastikovym kyblem na zvraceni a vymesovani exkrementu ;)
    PIZI
    PIZI --- ---
    VYHULENY_UFO: Co podle tebe ty vyjmenované podmínky zajistí? Když nemám něco z toho tak nemohu brát drogy s rozumem protože co?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: pokud si svobodny, bez zavazku a zijici u maminy, ktera navari a vypere, tak asi jo.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    koukam nejak rozum dosel s tema drogama... nebo doslo tema, protoze defakto drogy se s rozumem brat nedaji :)
    MIRIS
    MIRIS --- ---
    BIGTRAGED: www.jikl.cz já teda bydlim nedaleko takže osobně sazeničky za 30kč cca 3-4 na záhon, sklizen 2x ,,, semínka jdou taky poštou a tam s tpělivostí a slunkem vypěstuješ taky kvanta : )
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    MIRIS: odkuď kotvičník kupuješ?
    VKLF
    VKLF --- ---
    vsechny drogy jsou imho dobry na sex...az na ketamin, na tom fakt nemam myslenky na vlhko,)

    VYHULENY_UFO: tak sem taky divnej, na rychlo-vecech nejlepsi sex :)

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BIGTRAGED: hm, ,mozna je neco u me spatne, ale na methamfetaminu nejlepsi mrd. kdyz uz se teda organ postavil :) ale je to davno a byl to vzdycky takovej telocvik, ze by jeden omrdal i trubku od vysavace...
    jinak treba erekce na kokesi nikdy nebyla takova zabavna (a mrd taky) jako u perniku. dodneska jsem nepochopil, proc furt ty modeliny a herci basnej u sukani na kokesi.

    co se tyc ostatnich drog, mam vyzkouseny 2cc/mdma/lsd/houby jako bylo to zvlastni a dobry, ale mel jsem vzdycky takovej pocit, ze samotnej stav na tech drogach je lepsi nez sex. no ne nadarmo, se rika, ze sex je droga chudejch a ti bohatsi berou normalni drogy. no a mozna to bude taky jeden duvod, proc vyspela zapadni civilzace spis chlasta a fetuje, nez aby sukala a tudiz jde porodnost do haje :))
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    _BENNY: :)) Pravdu díš. Má reakce byla pobarvena vzpomínkou na ta telecí léta, tak jsem reagoval trochu na něco jiného vlastně, protože se velké dávky neřešily.

    V rozumném dávkování možná ano. Ale osobně se cítím podrážděný i po tom dávkování, co uvádíš ty. -racetamy jsem zavrhl, podle mě to do těla prostě nepatří, i když to má některé zajímavé účinky. DMAE ještě jakž takž. (Když ho beru ob den 500mg nebo denně 250mg). Nechápu jak jsem toho mohl užívat tolik. 8-I

    A ještě imo: pokud "drogy s rozumem" tak "meth, not ever, not even once."
    A nejsem OT, viz záhlaví: Které drogy ano, které ne a proč. Už to tady jednou komentoval VKLF, ale přisadím si, když už se tady ten strašák zas vometá.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    AIM_FREEMAN: 10g piraku :) se nediv. za me osobne bohate staci 2x1200mg. ja vim ze se v onom klubu o smartdrugs casto resi vysoke davkovani (ve smyslu ze doporucene denni davky jsou blbost a clovek to ma zezacatku sypat horem spodem, aby mu to rychle najelo), ale to prave neni potreba delat. tady neslo o rychly subjektivni najezd, ale o procisteni mozku a vylepseni erekce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam