• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    AIM_FREEMAN: 10g piraku :) se nediv. za me osobne bohate staci 2x1200mg. ja vim ze se v onom klubu o smartdrugs casto resi vysoke davkovani (ve smyslu ze doporucene denni davky jsou blbost a clovek to ma zezacatku sypat horem spodem, aby mu to rychle najelo), ale to prave neni potreba delat. tady neslo o rychly subjektivni najezd, ale o procisteni mozku a vylepseni erekce.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Piracetam na jednu stranu snizuje viskozitu krve, coz vede dle meho selskeho rozumu k navyseni davky vseho co je zrovna v krvi, což ho může zatížit. Na druhou stranu je ovsem taky slusny antioxidant, takze telu ulehci snizenim mnozstvi volnych radikalu.

    Za sebe kombinaci piracetamu a psychedelik NEDOPORUCUJU. Po DXM s hrsti smartdrugs ve kterych figurovalo i nejakych 10g piráku mi pár dní slušně jebalo. Mysl byla přebuzená, efekt ustupoval pomalu, spánek mělkej a o to zase všechno horší.
    U více lidí (viz. místnost o smartdrugs na nyxu) pirák a i další racetamy zvyšují podrážděnost, agresivitu, což zrovna u methu není vůbec potřeba navyšovat;)
    V kombinaci se stimulanty to u mě vedlo k "tunelovému vidění" (+ efekt vim všechno nejlíp, v půlce věty vim co chceš říct, tak drž hubu) až k paranoie. Takže stimulanty s vysokou dávkou piráku fakt taky ne. A to bylo u mě o litru a pul kafe denně po dobu pár dní a ne o methu (fuj!).
    CRANK
    CRANK --- ---
    Tak v nějakém rozumném čase nejsem nic schopný dohledat. Omlouvám se všem za strašení.

    Našel jsem jen články:
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/4096612
    http://international.drugabuse.gov/...ln%3D%2526amp%3Bsub%3D%2526amp%3Byr%3D0%2526amp%3Bcat%3D0%2526amp%3Bco%3D0%2526amp%3Breg%3D0%2526amp%3Bid%3D1184
    http://international.drugabuse.gov/...ln%3D%2526amp%3Bsub%3D%2526amp%3Byr%3D0%2526amp%3Bcat%3D0%2526amp%3Bco%3D0%2526amp%3Breg%3D0%2526amp%3Bid%3D1184

    které popisují zvýšení účinků a zmírnění "dojezdu" u preventínu. Pamatuju si ale že meth jsem tehdy přestal kombinovat s alk. a meth. právě kvůli tomu, že zvyšuje neurotoxicitu. Možná jsem si ale něco špatně interpretoval a zvýšení neurotoxicity způsobuje právě to zvyšovýní účinku ... who knows.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CRANK: sorry, ted koukam ze uz k tomu probehla dalsi debata, radeji bych se mel smazat ja :)
    CRANK
    CRANK --- ---
    _BENNY: Už se tu v tom koupu dost, mám se smazat, nebo mě budete ignorovat? :-D Nemůžu nic dohledat. Je možný že to za těch pět let co jsem to někde studoval úplně zmizelo? :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CRANK: zdroj?
    CRANK
    CRANK --- ---
    Uf, tak jediné co jsem takhle narychlo našel je toto: http://www.erowid.org/smarts/piracetam/piracetam_faq.shtml#4.2
    CRANK
    CRANK --- ---
    MATTSKY: No tak je to dost dlouho a mě tehdy šlo konkrétně o meth. Nicméně zdroje žádné teď nemám ale jsem si jistý, že to bylo pro alkohol a meth. Víte co? Radši mě neberte vážně dokud to nějak nezdokladuju. Ještě je možný, že tu dělám chytrýho :-).
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    CRANK: Mas k tomu nejaky zdroje? U mdma jsem prave nasel, ze by piracetam mohl neurotoxicitu snizovat
    CRANK
    CRANK --- ---
    CRUSHEER: Jeden čas jsem dost ujížděl na smartdrugs. A jedna ze zásad kterou jsem měl vyčtenou je že když beru piracetam, je nežádoucí pít alkohol a už vůbec ne fetovat.

    Piracetam snižuje viskozitu krve, čímž lépe okysličuje mozek a neurotoxicita bežně neurotoxických látek se díky tomu násobí.

    Zkusím dohledat.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    CRANK: A mas to nejak podlozene?
    CRANK
    CRANK --- ---
    _BENNY: No tak to pozor kamaráde. Piracetam ti celkem dost zvýší neurotoxicitu amfetaminu/alkoholu. To není dobrý nápad.

    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    LAUZER: Jj, kombinace piracetamu s mdma nebo s amfetaminem neni problém. Je dokonce studie "Could piracetam potentiate behavioural effects of psychostimulants?"z Masarykovy univerzity, kdy u krys bylo pozorovaný zvýšení účinku jak mdma tak v tomto případě i metamfetaminu v kombinaci s piracetamem.
    Plus když jsem k tomu hledal něco víc, tak piracetam by svejma účinkama mohl teoreticky i lehce snižovat neurotoxicitu těchto látek, díky lepšímu prokrvení mozku.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    piracetam? da se to fakt kombinovat?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BIGTRAGED: je pravda ze nad timto jsem mnoho nepremyslel, ale zase moje selska uvaha rika, ze by to nemel byt problem - jinak by se clovek musel vyvarovat i obycejnych vitaminu B.
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    BIGTRAGED: Jsem rád, že se konečně dostáváme k tématu "Drogy s rozumem!" lol
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    LAKSHMANA: Nemůžu nesouhlasit, jen je tuhle látku občas kumšt sehnat.
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    BIGTRAGED:

    "Co erekce při užívání tanečních drog?"

    2C-B!
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    _BENNY: nad tím jsem přemýšlel taky, ale docela jsem měl strach aby se to s amphetaminama nepralo. Nemám to teda nijak podložený, spíš taková úvaha selskýho mozku. Jedny cévy zužujou, druhý roztahujou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam