• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Podpořte super projekt!
    Hithit - Psychedelická první pomoc - PsyCare
    https://www.hithit.com/cs/project/3557/psychedelicka-prvni-pomoc-psycare
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    dik moc, aj preklad me v nyx googlu nenapad:)
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    Hoj, nejak mi nejde zde dohledat, jakekoliv zkusenosti a tipy, co se tyce testu na nealkoholove drogy.
    Pokud maji policajti lizatka, jak pravdepodobne je - respektive po jake dobe tam najdou- thc ( z koureni), mdma, pripadne kokai, speed?
    Dik moc za nejake odkazy a vlastni zkusenosti.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Já bych mu řekl : "Drogy ti v lepším případě zkazí život správným směrem..." A kdybych mohl promluvit k mýmu tehdejšímu patnáctiletýmu já tak bych si poradil nikdy nezačít hulit.

    A nebo jak jak řekl Lemmy : Serte na kokain, kupujte si speed. Zažijete dvakrát tolik srandy, za dvakrát míň peněz.
    KUATO
    KUATO --- ---
    SHASHA_KRASTY: ja synovi na rovinu rekl, ze trava neni nejvetsi zlo a ze si s nim az bude vetsi klidne sam zapalim, ale ze je rada studii, ktere poukazuji na vyznamny narust dusevnich chorob jako schizofrenie u lidi, kteri zacali s hulenim prilis brzy a ze by bylo skvele, kdyby s tim vydrzel idealne do 20ti.. ze si to ma promyslet, ze uz je velky (bude mu 14), ze ho cely den za rucicku vodit nemuzu, takze nejake moje zakazy a prikazy by stejne nebyly k nicemu.. zatim se zda, ze tenhle pristup funguje, obcas mi rekne, ze jeho vrstevnici uz chodi hulit, ze ho pravidelne zvou a ze se zatim vzdycky vykroutil a ze se musi vykroucet chytre.. proste netlacit to silou, ale spis se snazit vysvetlit okolnosti. nevim, jestli by takhle fungovalo, kdyz uz by mel zkusenost..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SHASHA_KRASTY: to je asi tezky vysvetlit diteti, ze zacinat s drogama ve 13 je na picu. netusim jak ho seznamit s moznostmi, ktere ho cekaji, bude-li si pubertu uzivat s drogama. to vidim v okoli, kde skoncili frajeri a frajerky, ktery si dali prvinho jointa ve 13 a prvni lajny v 15.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    zejtra mě čeká první setkání se synovcem (13 let), od chvile, kdy sem ho omylem nacapal nejspíš pri huleni travy.... tak nejak nevim jak si s nim o tom promluvit... nejaky tipy?
    / jeho rodina (hlavne moje segra) jsou absolutně proti drogam (az tak moc se jim nedivim)... s nima to jakkoliv resit nehodlam..
    BLANA
    BLANA --- ---
    jj, tak to taky delam..dik
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    BLANA: specifikuj, co chces zrat. Z meho laickeho pohledu bych se stopro vzhnul vsemu, co ti hejba strevy (= skoro vsechny psychedelika/stimulanty?), protoze tam uz ti veskerou mikrofloru zlikvidovali ab. A kdyz uz musis, tak to dopredu prizpusobit moznosti giganticke nekolikadenni sracky.
    jenom tipuju, nejsem debil, abych tohle zkousel. ;) Imo vylecit, pak uzivat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BLANA: dober antibiotika, uzdrav se at mas ogranismus v poradku a pak ho zatezuj jedama.
    BLANA
    BLANA --- ---
    zdravicko.mam otazku, kterou nevim do ktereho klubu smerovat - ale ta bezpecnost je asi nejbliz:)
    beru antibiotika a nesmim na ne pit. na3tydny. tipuju, ze trava zadnou slamastiku nenadela. avsak me zajima, zda jine (nelegalni) drogy muzou ucinnost antibiotik omezit popr. zda muze dojit k nejakym nezadoucim ucinkum?
    predem diky za odpoved
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KUATO: Když se podíváš do běžnýho krámu, skoro všechno jsou tisíckrát předražený blbosti s minimální hodnotou (třeba všechny průmyslový pochutiny z levných surovin, chemie a cukru za pár halířů, který stojí XX Kč) - podle mě o nic lepší než kapsle zelenýho čaje za 50,- :), a lidi to všecko kupují a hlavy neřežou, ani to nebojkotují, ba dokonce jim nepřijde nic divně....

    Synátor prostě hned z kraje pochopil princip .)
    KUATO
    KUATO --- ---
    CONTINUITY: no jo, sokovou terapii jsem mel, kdyz jsem zjistil, ze par kapsli s extraktem ze zeleneho caje, ktere jsem mu dal, aby se trochu nakopl, kdyz bude ve skole unaveny, tak ze strilel kamosum po 50kc/kapsli. rikal jsem si, ze az zjisti, co vsechno se da kapslovat, tak ze po kratke chvilce slavy skoncime vsichni v kanale s uriznutou hlavou :o).
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KUATO: wow :) Ten se ve 21. století neztratí :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUATO: ty vole, nam stacila cara o cecka a nebo desetniky :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    VYHULENY_UFO: pf, muj synator (7. trida) na tom ma touhle dobou postaveny bussiness - koupil si pres internet pullitrove kelimky s vickama a brckama a takove zelove ovocne kulicky a ovocne sirupy a jasminovy caj a tohle vari s tema kulickama a prodava to spoluzakum 50kc/kelimek. ze se to prodava v nejakym obchodaku za kilco. a nejak mu to sype. i s drahymi vstupy ma marzi nejakych 60 procent :o). pripoustim, ze je to pro me klidnejsi obdobi, nez kdyz kseftoval s nozema nebo a to byl majstrstyk - do kapsli 00 plnil granko a tohle prodaval 5kc/kapsli! kurva ja tomu neveril, ale on dokazal ty decka tak zblbnout - udelal ve tride kasino, kde hrali karty a dalsi hazardni hry o tyhle jeho kapsle, ktere si od nej museli spoluzaci nejdriv koupit.. v obdobi nejvyssi slavy vydelal treba pet sest stovek denne. pak prisla konkurence a slo to do haje, ale to se dalo cekat :o). jeste jim s tim pomahal to rozjet, nu, oslik, ale dobra zivotni zkusenost, bych rekl. tvl, kazdym dnem jsem cekal, kdy mi prijde mail od reditelky, ze ji mam prijit neco do skoly vysvetlit :o).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: no je fakt, ze ja pred nejakym mesicem videl stredoskolskou punkovou kapelu, vsichni jeli limonady a caje... :D
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: nerozumim tomu, z meho pohledu maji to spatne z obeho - vypadaji hrozne a navic ani nejsou high. proc to delaji? pry chteji byt cool.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam