BEDLA: tu si tam nekdo odlozil:)
KRALIK: no ted me to trosku mrzi ze jsem si to nepsala... Muj hruby odhad je asi 25 - 30 000 ale nevim nakolik je realny...
KOUSICEK: Ja po odstrojeni jeste zbrousila a pretrela vnitrek plechu (s pomoci:) )
Misto palubek muzes pouzit i treba sololit, pak ale policky a ruzne skrinky, nebo veci co by jsi navrtal na stenu, bych vrtala primo do konstrukce...
Ja ty osb ani jednou nezbrousila ani nelakovala a byly v dost extremni zatezi, zima, vlhko, milion navstev, do toho spousta psu a stenat, na jare jsem je akorat pekne na kolenou vydrhla a pak pres to dala plovoucku. Zkusenosti s izolovanim zvenku nemam (ikdyz videla jsem maringotku obalenou matracemi:)))) Ani nevim proc to delat? 5cm izolace s folii pokud nikde nemas pruduchy je vice nez dostacujici, v zime doma neklesne teplota pod 30°C, pokud teda jsme doma a topime zejo, s uhlim do rana pekne teplo, se drevem mensi teplo, ale mam tam jeste par mrtvych nedoizolovanych bodu, jako treba dute plechove dvere...
O trombeho stene jsem neslysela, nedokazu si predstavit jak to funguje kdyz v zime nevyleze treba mesic slunce... Kamna na drevo a zasoba dreva na zimu mi prijdou fajn, hlavne ono to zname teplo z kamen zejo... a praskani dreva, obcas trochu koure doma (ktery dokaze rozpoutat rodinne drama:) ma sve kouzlo...