• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    MBL409
    MBL409 --- ---
    SUOTAM: do malého bych taky nešel, když je třeba řešit vlhkost, tak už pořádně. Hlučné asi jako jako lednička - ca 40 dB. Jakmile za pár dní naplníš ten obyč plast na kapsle, tak je nejlepší řešit pořádnej. Když jsme ho pořídili do baráku, tahal 5 litrů/den.
    Jestli je to do Maríny ( a malý řešíš kvůli místu )
    a problém s vlhkostí je jen z provozu, možná by stálo za to, řešit účinnou ventilaci. Dělaj se ventilátory s čidlem vlhkosti nastavitelné od 60-90% a hlučnost je (u kvalitních) výrazně nižší - ca 30 dB.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    smysl maj az tyhle vetsi, ale pocitej s tim,ze to dost huci a zabira misto. https://m.alza.cz/siguro-dh-b601y-leatherback-10l-d12736545.htm

v zime to u nas zapinam kazdej den
    LUISA
    LUISA --- ---
    máte prosím osvědčený typ odvlhcovace? potrebovala bych nejaky mensi, ale fungujici, existuje neco takovyho? diky moc
    MBL409
    MBL409 --- ---
    ANTONIN: vím o čem mluvíš, vloni jsem si na vodě, místo cestovní pasty, dal na kartáček gel na ošetření štípanců hmyzem 🤮
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    MBL409: tohle je moje detství, jednou jsem si za tmy dal na kartaček krem na ruce misto pasty co tam babi měla :))
    MBL409
    MBL409 --- ---
    Konečně máme pořádnou koupelnu :-)

PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    +420 702 071 444
    Dva typci s ategem upravenym na prevoz maringotek. Velmi sikovni a v pohode. Tahli kamosovi maringotku z Uval, takze asi Praha a okoli… ferova cena
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    SPOQ: ahoj, kdybys byl uspesny, prosim o kontakt, take shanime trasu jicinsko -> praha, diky.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SPOQ: ajj to me mrzi, na nic uz se neda spolehnout!!!
    SPOQ
    SPOQ --- ---
    MBL409: Jilemnice -> Masecin u Stechovic

HEINZZ: Diky, tahal mi ji uz minule, ale tentokrat se mi s nim nepodarilo domluvit. Tak hledam nekoho, s kym si normalne dohodnu datum a on pak fakt prijede .)
    MBL409
    MBL409 --- ---
    SPOQ: Dobrý je s dotazem uvézt i lokaci :-)
    SPOQ
    SPOQ --- ---
    Cau, mate prosim kontakt na nekoho, kdo mi odveze na navesu maringotku? Dlouha cca 7,5m.

Kdyztak posta. Diky
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    KRALIK: No ja myslim fakt tyhle alu oplasteny a zkoseny, to jestli je vevnitr pur panel a papundekl je jedno, jde mi hlavne o skelet - jak sem nasel nejspis 'Castor'.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    SIEMENZ: ja nemku mel, koupenou od kockovejch. nebyl to hlinikovej plast, ale palubky zvenci, sololak vevnitr. mezi tim ram z lati a vycpano 3 cm polystyrenu.
    imho to bude fakt kus od kusu.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ONDRAT: Pravda, že do doby YT, jedna světově velice známá osobnost taky osquatovala jeden takovej chlívek :-D

Ale dneska je to složitější a máš horší podmínky. Ten novej stavební zákon je takovej paskvil, že z tou lesní školkou jsi na tom líp než se zahradou v intravilánu obce. Protože třeba můj oblíbenej skleník už můžeš postavit jen u RD a nebo objektu pro rodinnou rekreaci. Což mi tedy smysl nedává.

Vlastně dneska do toho nejvíc hází vidle katastrální zákon, který absolutně nenavazuje na stavební zákon...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam