• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    CUKI
    CUKI --- ---
    Jo taky budu mít jeden volnej pozemek kousek ve Vinoři. Jsou tam dvě chatky jedna pro celoroční bydlení zateplená 25m2 a jedna 16m2 obyč se sklepem. Maringotka by se tam taky vešla. po asi desetiletech mi odchází nájemník. Volné to bude už asi teď, ale já se vracím až někdy na počátku května. Nicméně kamarád by mohl vše ukázat a předat.
    TSOH
    TSOH --- ---
    Nepoptává tu někdo pronájem pozemku například na jurtu? (maringotka by tam asi nešla, nevybočí se od vjezdu..).
    Zkusím rozhodit sítě. V lokalitě Jenštějn, Podolanka (Praha východ) mi leží pozemek, který je škoda nevyužívat. Klidné místo na konci vesnice. Voda, kanalizace, el. je k dispozici ve starém domě, který není v ideálním stavu. Zahrada je celkem asi 350m2 (pozemek celkem 630m2).
    V případě zájmu více info v poště.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Ukradeno vedle ;) v Čechy kuriózní
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Ukradeno vedle ;)

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    To je nádhera 😍
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    odložím to tu cena při těch dnešních... https://auto.bazos.cz/inzerat/209939217/6x-maringotka-slusovice.php
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    MBL409: Nebo pojizdna sauna! Ted jsem videl typka s pojizdnou saunou na V3Sce… :)
    MBL409
    MBL409 --- ---
    23NAUTILUS: tak na velký cestování néé,
    ale jen jako pojízdná Marína..
    MBL409
    MBL409 --- ---
    ANTONIN: kulatá bouda na kulatý auťák?
    Tady máš platformu za solidní prachy,
    po prvním majiteli, 30 let ve stodole.. 😁
    Mercedes Benz 323 710 Rundhauber 911 1113 Oldtimer LKW in Niedersachsen - Goslar | Gebrauchte LKW kaufen | kleinanzeigen.de
    https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/mercedes-benz-323-710-rundhauber-911-1113-oldtimer-lkw/3243709058-276-2692

SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    ANTONIN: Kdybys mel chvili, rozepis prosim slozeni sendvice sten. Kde folie... jaka atd.?
    FEEX
    FEEX --- ---
    ANTONIN: taky přemýšlím, že udělám horsebox 3)
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    FEEX: Tohle jednou postavíme...doufam :))

FEEX
    FEEX --- ---
    ANTONIN: moc hezky :))
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    TSOH: 10cm minerální vata
    MBL409: Díky, hrajeme si se dřevem, kamoš si vymyslel tohle vyvýšení, jeste se budou vyrábet otviraci okenka, to bude zábava.
    TSOH
    TSOH --- ---
    ANTONIN: Kolik tam cpeš izolace?
    MBL409
    MBL409 --- ---
    ANTONIN: parádní práce, chválím světlíky,
    marína s nima vypadá vždycky cool !!
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Ochutnávka ze stavby ;)

TSOH
    TSOH --- ---
    Odložím si trochu retra..
    FB-IMG-1762319099322
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    Nechcete někdo boudu ze zeleňáka? Pravda, kola to nemá, ale dalo by se to hodit na dvouosý vlek ;) Není to bez práce, na estetice by se dalo zapracovat. Natřela jsem to před 3 rokama blbou barvou, která hned vyšisovala. Ale je to offgrid bydlení ready to use ;)

https://dum.bazos.cz/inzerat/209101070/obytna-bunka-tiny-house-obytna-nastavba.php

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam