• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANNFC - Near field communication
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Zenusce jsem koupil Sony Sola, v baleni jsou dva NFC tagy, ale ani jsem je nevyndal z pytliku - vubec netusim, k cemu by ji (me) to bylo? K cemu to je dobre?
    (nepocitam nejake prepinani neceho v telefonu, to je lol, neco praktictejsiho mam na mysli)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nejakej CZ shop kde se to da nakoupit ?? Snad bych pak zvazoval jen http://rapidnfc.com/ nebo je nejaka levnejsi alternativa ?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    :) ok
    no ja jsem si zkousel napul uspesne precist vlastni pas, ale tim to asi tak haslo :)

btw - na jakou vzdalenost ty nfc tagy reaguji ?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Zalozil jsem tuto diskuzi pro vsechny, kteri maji NFC zarizeni a hledaji tipy a triky, jak jej co nejzajimaveji pouzit.

Ja jsem si pred 14 dny poridil Windows Phone 8 HTC 8X s NFC a nedavno objednal NFC tagy z eBay, prochazim si nejake samply a snad se mi podari dat dohromady ukazku pro prosincovy MS fest, kde mam prednasku prave o WP8, jak lze NFC vyuzit.

Jake mate vy zkusenosti s NFC, pouzivate jej k necemu? Mate aktivni NFC platby, popripade pouzivate NFC tagy pro nastavovani vlastnosti vaseho telefonu? A co tap & send pro sdileni dat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam