• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    WENDIGO: ja to mam reseny tak, ze mam normalni sensitivitu na dogfighteni s tim, ze mam na 2 tlacitka mysi jeste klavesnicovy "UP" + " DOWN" nabindovany ... funguje to super
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Nevim osobne at nastavim citlivost jak chci tak se mi lita hur, mireni s joystickem myslim nebude takovy problem vzhledem k tomu ze tak funguje ve vsech leteckych simulatorech a mirit se tak da, to bude o zvyku, kdyz jsou lidi schopni hrat fps na gamepadu tak horsi to byt nemuze :D
    Pro me je hlavni problem, ze by mi nejvic vyhovovalo mit dve citlivosti, jednu na tech 100 pro manevrovani pri pohledu z venku a druhou tak na 30max pro mireni z kokpitu, zvlast na pesaky kde je po nerfu raket treba se trefit presne (raketa bez splash damage... kdo takovou kravinu vymyslel) kdyz dam nejakych tech 60 tak neni idealni ani jedno, nemam tak presnou musku a pri manevrech se nedokazu otocit stejne rychle jako klavesama.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Jediny co zmenili na ovladani je ze funguje mouse acceleration a hlavne zvedli citlivost.
    Coz staci fixnout v nastaveni.
    FROSTYMS
    FROSTYMS --- ---
    WENDIGO: s joystickem se vubec neda mirit, co menili na ovladani? me přišlo stejne
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    MAXMANUS: Jo no litat se neda vubec jeste s tim jak podelali ovladani mysi... asi si zkusim sehnat joystick a naucit se s tim.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    WENDIGO: mj se asi hodinu neslo pripojit, pak asi 14 kb update a ted uz se uplne neda hrat, 1 snimek kupuju reaver, druej snimek sem ve skale kilak od terminalu.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Tak lagy a rozhaseny fps jeste nejsou opraveny, je to porad stejne, ale asi vazne chteji vypadat ze se snazi protoze ted v noci hazeli do broadcastu zase hlasku, ze o tom vi a ze na tom porad pracuji...
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Jo ja Indar hodne nemam rada prave kvuli tomu, ze ta mapa je strasne nevybalancovana, ten kdo ma WG na severu ma proste ohromnou vyhodu, je to prostor ktery se velmi snadno kontroluje, je tam hodne dulezitejch bodu, pristup ke Crowne pod urovni dostrelu tanku a turretu. Jinak i Crownu docela mam rada... je to takova snesitelna a velmi efektivni farma certu. Nova WG VS v jihovychodnim cipu je... no kdyby nezkurvili ovladani ESF tak by me asi dost bavilo tam litat i kdyz je to samozrejme nevyhoda motat se v tech kanonech, alespon tam jde dobre setrasat navadeny rakety a bitvy o Stronghold me bavi a je skoda ze nejsou moc casto...jenze z taktickyho pohledu na mapu je ta pozice hrozne nevyhodna, vsechny dulezity pozice jsou hrozne daleko, zvlast pro pozemni jednotky, i jihozapadni WG ma Hvar a Peris co by kamenem dohodil a snadno ubranitelny... nevim no myslim si ze meli hnout s pozici WG... vubec napad ctvercovy mapy pro tri frakce neni nic moc a na Indaru to jeste zhorsuje teren.

Jinak na Esamiru jsem videla dost akce, zvlast kvuli tomu ze na Indaru vetsina lidi hrozne lagovala, Amerish zustal mrtvej... ta mapa je priserne nemastna a neslana obecne mi prijde ze tam lidi chodi jen ghostcapovat. No ja jdu zkusit jestli teda vazne vyresili to fps... vcera to jeste lagovalo.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MAXMANUS: tak ono je docela hodne zasadni rozdil jestli utocis do kopce nebo z nej no ;)
    Hlavne je rozdil litat po volnych planich a litat ve zkurvenych horach kde mi ani GPS nepomaha abych se neztratil
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ASACHI: Pravta je že co hraju, tak VS tak standartně drželi cca 55 procent mapy, po otočení to samý drží NC co je na jejich místě.

Evidentně to má dost velkej vliv... :-)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    WENDIGO: Ja ted moc taky ne, jsem permanentne nasranej, pac indar je nehratelnej co otocili mapu ... nenavidim to tam ted ...
    Esamir a amerish zase nikdo nehraje, takze takovej lehkej fail.

Jinak ty FPS issues uz snad vyresili
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ASACHI: Ja ted nehraju, jen v noci Esamir a Amerish farma certu nebo hodne maly boje protoze jak je nekde vic jak 20 hracu tak uz to mam skoro nehratelne, zajimave je ze na to vubec nema vliv nastaveni grafiky, ani kdyz zmenim hidden parametry v ini je tam rozdil tak 1fps, proste je videt ze to neni problem grafiky ale proste ze tam maji nekde nejakej leak. A ze jim to teda pekne trva to najit...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    WENDIGO: Pridano ve hre, pokud mas skypa tak idealne si me pridej i tam: Seraphin142 ...
    Ja v ty hre byvam vetsinou kdyz uzenu gunnera nekde (;
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    dal jsem na nástěnku i sebe
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ASACHI: Tak si me klidne pridej IG name WendigoMW, ja jsem hlavne scythe pilot a lib/galy gunner u pesaku mam certy jen v engineerovi a ted zacinam certovat magridera (btw hover mu nakonec nerfnuty po velkem odporu na forech nebyl! zdroj: https://twitter.com/mhigby/status/297741975124328448 )

Zkusil uz nekdo v tech lagach to SMG? Doneslo se ke me par vykriku ze OP, OP ale to je se skoro pokazde kdyz je nova zbran, kupovat ji asi nebudu kdyz jsem pred 14ti dnama koupila a ocertovala Serpenta ale je to skoda, neco co muze pouzivat vic class by se mi hodilo protoze na pescich nechci/nepotrebuju moc utracet, carabinu krome enga muze jen LA kteryho beru jen do biolabek.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MAXMANUS: Dobrej napad, udelal jsem tabulku na nastence, tak se tam muzete dopsat

Ja jinak rad litam v liberatoru a permanente mi chybi gunneri, takze cim vice lidi na Ceresu za Vanu, tim lepe ;)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    MAXMANUS: Ceres - VS
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    No neni to poprvy ani napsoled co snaha o "fps improvement" zkoncila tak ze se hra stala nehratelnou pro vsechny... ja z 50ti fps na full detaily a max range mam tedka na low range low fps 15fps leporelo takze to pro dnesek vzdavam a uvidime za par dni, doufam, ze nas alespon odskodni nejakym doubleXP vikendem.

Jo a barvicky si v menu muzete zmenit, ty zakladni, ja hrozne narazim na to, ze se nedaji zmenit barvy squad v platoone, absolutne nechapu proc kdyz uz tam tu moznost dali >.> Takze by se mi treba libilo dat si NC zluty jenze kdyz to udelam pletou se mi bravem, stejne tak nejde mit vanu fialovy protoze se pak pletou s Charlie ani zeleny protoze se pletou s Alfou... hned se nam ten vyber omezil...
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ASACHI: co takhle dát na nástěnku kdo a za co hraje?
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    no už v tý hře nechodim ale skáču, těch barviček na mapě to by ses pos...

tak snad to časem vyladí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam