• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOJZEE: hod to sem :-) Sem pro každou špatnost, vyzkoušet :-D

Moje laborování bylo založeno na tom, že HW který mám by měl zvládat max nastavení s minimálním FPS 30. Což nesplnuje :-D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KORAL: moje postrehy, zdaleka ne tak odbone, ale vycteno na forech, ze staci si chvilku hrat s nastavenim grafiky ve hre a celkem pekne to jede i na starsich masinach. vyzdvyhl bych - flora quality off, shadow quality off, klidne dam podrobnejsi prepis sveho nastaveni, vcera sem to pomahal rozjet kamosovi na notebooku, kterej z toho byl zoufalej, ale potom, co si opsal moje nastaveni, tak mu to jelo krasne. predesilam s graphic quality high a texture quality ultra.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak jsemn si procházel včera net a snažil jsem se najít jakjá je idální kombinace HW pro hru PS2.

Takže pokud se budu držet FullHD rozlišení a Ultra detailu se zapnutým GPU Physixs.

CPU : Core i5 - 3,5GHz (přetočené na 4GHz, ale není podmínka)
    VGA : Tady je minimum GTX 680 1GB VRAM. Doporučována je 780, ale co jsem vysledoval, tak 680 stačí. 580 a nižší, již na tomto rozlišení v tomto nastavení nestíhají.
    RAM : 8GB, ale moje zkušenost a co jsem dále vytsledoval stačí i 6GB. jakmile, ale máte méně, jak 6 GB, opět již na toto nastavení nemáte výkon.
    HDD : kapacita je jedno, ale základem je 7200 otáček, nejlépe nogreen serie s co největší cashe. SSD je sice fajn, ale není podmínkou a co jsem viděl, plotnový disk neznamenal spoždění v FPS.

Při této HW sestavě se Vám FPS budou pohybovat i ve velké bitvě kolem 32 - 60 (32 bylo minimum, níž to neklesá !). Což je na plinulé hraní dostatečné.
    Zaznělo tu a i odemně, že ideální je mít 60 FPS. Stále si za tím stojím, ale pokud Vám FPS nepadají pod 30 hra je v klidu hratelná.

Já sem hodím ale svůj postřeh.

Moje sestava je :
    CPU : i7 930 2,8GHz (přetočená na 3,9GHz)
    VGA : GTX 680 2GB VRAM
    RAM : 6 GB
    HDD : SSD
    Rozlišení : 1920x1200 (je nepatrně vyšší, než FullHD) a druhým monitorem 1920x1080 FullHD

Na této sestavě mi FPS na Ultra bez GPU běží 24 - 50 FPS ve velké bitvě.

Přemýšlel jsem, kde je problém, proč jiným to na obdobné sestavě běží lépe a mě né. Jediné 2 rozíly které tam mám jsou :
    1. 2x monitor s rozlišným rozlišením
    2. mám starší CPU

Podle reakcí co mám od lidí z Mumble a kteří mají novější CPU a přitom třeba horší grafiku, jsem dospěl k názoru a přesvědčení, že moje stará i7 nepodporuje některé funkce, které PS2 využívá u CPU a mají je až nové i5 a i7. To vše mi potvrzují diskuze na netu a videa, která jsem včera procházel.

Nedalo mi to a včera jsem si hrál s taktováním CPU a nastavováním grafiky ve hře. Moje resůmé bylo, že při defaultní frekvenci CPU 2,8GHz byl rozdíl v FPS minimální oproti přetaktování na 3,9GHz. Domnívám se tedy, že PS2 využívá některé nové funkce v CPU, které starší modely nemají.

Jaké jsou Vaše postřehy ?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já TRka moc nemusím, ale tohle video je nice !

Planetside 2: Bait and Switch - Annihilating an NC Tank Column - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=OKz_4x9F_kA&feature=youtu.be
    KORAL
    KORAL --- ---
    WENDIGO: Obávám se,m že tě trochu zklamu :(
    Základy z 90% pod štítem. Nízká letová hladina nastavena.
    Takže to bude na nízké přelety a do vzdušných soubojů se budou hodně zapojovat pěšáci pod štíty s raketami a maxi. Takže bude těžké utéct.

Nicméně, je to test server, takže se hladina pak může zvednout a .... :-)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    KORAL: Tak to bude lahudka na litani, uz se tesim. A kdyby jste ta noc zustala takhle temna. No vypada vyborne tak se snad uz brzo dockame.
    KORAL
    KORAL --- ---
    HOSSIN NA TEST SERVERU !
    1. link
    1. link
    3. link
    4. link
    5. linik

KORAL
    KORAL --- ---
    Kontinentální lattice, tenhle koncept už je známý pár týdnů, ale ne každý o něm ví

Img Zde
    KORAL
    KORAL --- ---
    ANT/ Advanced Nanite Transport se vrací, společně s kompletním překopáním systémů resourců.

Zdroj

Detaily lze najít třeba Zde
    KORAL
    KORAL --- ---
    Podle twitru odlozili Implantáty.

John Smedley
    @j_smedley

After reading through your comments we have decided to go back to the drawing board on implants

Zdroj
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    To vypada fakt dost dobre, prichazi cas to znova nainstalovat! :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Do hry se vrací prvek z PS1 a z bety PS2 Implantáty.

Zde Link
    KORAL
    KORAL --- ---
    ESF update - Tohle je asi první patch kde se mi líbí úplně všechno..... uvidíme jak to zvládnou

Zde link
    KORAL
    KORAL --- ---
    Infiltrator update se blíží - co čekat?

> opravený decoy granát

> stalker cloak - obětování hlavní zbraně pro speciální cloak který se dobíjí když hráč stojí na místě..... dobíjí se ikdyž je aktivní takže teoreticky se nemusí nikdy vypínat (jo PS1)

> motion senzor - deployable radar

> suit slot umožňující vidět miny a výbušniny přes stěny

> addon pro bolt-action sniperky umožňující přebíjet bez opuštění zoomu

> recon drone (víceméně UAV z battlefieldu)..... možná bude mít zbraně
    KORAL
    KORAL --- ---
    Jakýsi záhadný člověk co si říká VanuLabs pořád a pořád tahá nejnovější data z herních souborů a dokáže je plně oživit...... tvrdí že se SOE nemá nic společného ale odmítá prozradit jak to dělá.... na kanálu má například preview počasí na Hossinu či charge pistol... dokonce ukázal i rozdělané OSka

No každopádně tuhle věc fakt nechci potkat..... FUJ doufám že to je v těch souborech jen na ozdobu :D
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Koupila jsem na ebay pakl 3 PS2 kodu kazdy na 2500SC a protoze me 5000 uplne staci tak kdyby mel nekdo zajem o ten posledni tak za 250 je vas. Je to rovnych 2500SC a kupon je platny do 1. srpna na jakykoli SOE account (pro7 nevim asi bych to nezkousela i kdyz EU kody na SOE acc funguji)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Jinak jeste k tematu kdo tu ma SOE account tak ty US kody za ktere je 2500 SC se na ebay prodavaji kolem 11-12$ takze kdo chce doplnit SC netreba cekat na double SC (to jestli nvidia kody budou davad dvojnasobek na double/triple zatim nikdo nevi, planuju jich par koupit a vyzkouset az nejaky ten double bude)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    RUTHAN: Do planetside to takovou hodnotu bohuzel zdaleka nema, EU Nvidia kody nedavaji body tak jako ty z US ale jen par veci - celkem nezajimave boosty, neprilis dobrou zbran kterou ja treba uz mam a pekne camo kvuli kteremu jsem to schanela ja ale ktere mi za takovou cenu rozhodne nestoji. Takze pokud za to chces takovou cenu tak to zkus udat nekomu z WoT nebo te treti hry tam to treba takovou cenu ma.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Prodam ingame body do Planetside 2, viz inzerat. Dostal jsem to ke graficky karte ja to hrat nebudu:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Hawken nebo Planetside 2 ingame kredity / Praha, posta ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam