• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    To vypada fakt dost dobre, prichazi cas to znova nainstalovat! :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Do hry se vrací prvek z PS1 a z bety PS2 Implantáty.

Zde Link
    KORAL
    KORAL --- ---
    ESF update - Tohle je asi první patch kde se mi líbí úplně všechno..... uvidíme jak to zvládnou

Zde link
    KORAL
    KORAL --- ---
    Infiltrator update se blíží - co čekat?

> opravený decoy granát

> stalker cloak - obětování hlavní zbraně pro speciální cloak který se dobíjí když hráč stojí na místě..... dobíjí se ikdyž je aktivní takže teoreticky se nemusí nikdy vypínat (jo PS1)

> motion senzor - deployable radar

> suit slot umožňující vidět miny a výbušniny přes stěny

> addon pro bolt-action sniperky umožňující přebíjet bez opuštění zoomu

> recon drone (víceméně UAV z battlefieldu)..... možná bude mít zbraně
    KORAL
    KORAL --- ---
    Jakýsi záhadný člověk co si říká VanuLabs pořád a pořád tahá nejnovější data z herních souborů a dokáže je plně oživit...... tvrdí že se SOE nemá nic společného ale odmítá prozradit jak to dělá.... na kanálu má například preview počasí na Hossinu či charge pistol... dokonce ukázal i rozdělané OSka

No každopádně tuhle věc fakt nechci potkat..... FUJ doufám že to je v těch souborech jen na ozdobu :D
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Koupila jsem na ebay pakl 3 PS2 kodu kazdy na 2500SC a protoze me 5000 uplne staci tak kdyby mel nekdo zajem o ten posledni tak za 250 je vas. Je to rovnych 2500SC a kupon je platny do 1. srpna na jakykoli SOE account (pro7 nevim asi bych to nezkousela i kdyz EU kody na SOE acc funguji)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Jinak jeste k tematu kdo tu ma SOE account tak ty US kody za ktere je 2500 SC se na ebay prodavaji kolem 11-12$ takze kdo chce doplnit SC netreba cekat na double SC (to jestli nvidia kody budou davad dvojnasobek na double/triple zatim nikdo nevi, planuju jich par koupit a vyzkouset az nejaky ten double bude)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    RUTHAN: Do planetside to takovou hodnotu bohuzel zdaleka nema, EU Nvidia kody nedavaji body tak jako ty z US ale jen par veci - celkem nezajimave boosty, neprilis dobrou zbran kterou ja treba uz mam a pekne camo kvuli kteremu jsem to schanela ja ale ktere mi za takovou cenu rozhodne nestoji. Takze pokud za to chces takovou cenu tak to zkus udat nekomu z WoT nebo te treti hry tam to treba takovou cenu ma.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Prodam ingame body do Planetside 2, viz inzerat. Dostal jsem to ke graficky karte ja to hrat nebudu:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Hawken nebo Planetside 2 ingame kredity / Praha, posta ]
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    No ja tedka vytahla za dvoubleXP weekend moje nove TRko z BR 20 na 50 a nahrala 9 tisic certu takze docela jeste hraju :D

Ohledne latice tak z toho mam takove smisene pocity, na jednu stranu se nekdy odehravaji velke zajimave bitvy na druhou stranu... porad je to jen zerk. Nova Crown je vyborna na druhou stranu u Palisady a kolem nekterych biolabu vznikly nove "spunty" a casto se hraje treba sest hodin jen tak, ze je to vsude zasekle a jen se zerk pretahuje o dve baze. Tak nejak mi to pripomina Alterac Valey z puvodniho wowka tam se take stavalo, ze byla velka bitka na stredu ktera zurila mnoho hodin a na jednu stranu to pusobilo uzasne epicky ale na druhou stranu to po par hodinach snadno omrzelo. V soucasnosti jediny takticky prvek ktery z latice vychazi je, ze jde gal dropnout za nepritele a zabranit jim v utoku ohrozenim jejich baze, jinak nic moc. Ale myslim si, ze to ma potencial jen to chce vyladit a pridat vic taktiky. O to by se mohly postarat nove alerty a mise ktere se pry chystaji uz na pristi patch. Proste latice je v provozu protoze neexistoval jiny zpusob jak ji vyzkouset nez na ostro a ted se bude nejmene rok vyladovat :D

Co se tyce novinek z Esamiru.. moc me to nepotesilo ale zatim vime tak malo, ze je zbytecne predcasne panikarit, ve hre je ted tolik AA a AT pro pechotu, ze rozhodne kdo se chce specializovat na pechotu neni v nejake nevyhode, ten pocit kdyz clovek pristane na kapote tanku, nalepi na nej dve C4 a pak si vesele odleti s efektivnim vybuchem za zady za to rozhodne stoji. Jen s pechotou se omezi moznosti a tim padem i zajimavost hry pro vsechny, pokud ten stit pujde shodit tak to muze byt zajimavy prvek, pokud ne tak jako nekdo kdo mainuje letectvo z toho velkou radost nemam.

I kdyz od ty doby co jsem si koupila brokovnici (haymaker, semi-auto s velkym zasobnikem) tak ze zacatku hruza ale jak se s tim ucim tak mi K/D za posledni tyden hodne vylezlo nahoru. Jedine co me vzdycky sestreli driv nez mam sanci cokoli udelat jsou ty za*** SMG. Jenze narozdil od brokaren se SMG daji pouzit i na vzdalenost vetsi nez 20 metru.

Kazdopadne zpatky k "poklicim" - bude zalezet na tom kolik jich bude a jestli pujdou vypnout. Pokud budou na kazdem druhem bodu a vypnout nepujdou tak proste prestanu Esamir hrat protoze me proste pechota zas tak moc nebere a PS2 hraju kvuli tancikum a letadylkum se kteryma narozdil od pechoty dovedu i neco trefit. (Stejne je to zabavne, trefit naprosto presne beziciho pesaka na 200 metru z rotacaku komara neni problem, trefit na dva metry brokovnici pesaka poskakujiciho kolem... nikdy. Kdyz hraju pechotu tak mi vzdycky prijde, ze ta hra mnohem vice nez profesionalni vojaky pripomina souboj militarizovanych gumidku.

No vubec vetsina z vas tu hrala /hraje VS co rikate na to, ze VS ted dominuje? Tedy nevim jak na vasich serverech ale u nas jsme jeste neprisli na to cim organizovany ZOE rush zastavit. Chapu, ze VS potrebovali trochu boost ale dat jim jednu extremne presilenou abilitu mi neprijde jako dobra cesta, ted to je vsude samej ruzovej max... Ne ze by lockdown byl spatnej, max me bavi, narvala jsem do nej jen za vikend 5k certu ale jak lockdown tak stit jsou hodne situacni, muzou hodne pomoci ale stejne tak se stat rychlou cestou k vlastni smrti. ZOE vydim zaplou permanentne a v podstate nema zadne negativum protoze zvysena zranitelnost se naprosto ztrati faktem, ze diky bonusu k rychlosti se vs max ted dobre pulce projektilu vyhne a navic se absolutne neda chytit a odpalit C4kou takze nejenom ze maji zvysenou damage ale navic je mnohem tezssi je zabit. A burster ZOE max ktery dovede slusne vest ted sunda ESF za dve sekudny takze posledni tyden jdu kazdou chvilku k zemi protoze je prakticky nemozne uletet.

Takze z patche celkove smisene pocity, nejvic me nas*ali naprosto necekanym ztrojnasobenim ceny halapartny coz nejvic postihlo prave TR. Zatim cekam, ze ZOE poradne nerfnou a je to treba. NC max by zase potreboval bud trochu lepsi kryti stitem ze stran nebo jednou rukou drzet stit a druhou strilet. VS bude zase plakat ale poprvde co hraju za TR tak mi vetsina zbrani prijde horsi nez u VS, hure ovladatelna. Treba VS ma ve slug brokovnici dalsi sniperku zatimco TR je diky extremnimu bullet dropu nad 50 metru skoro nepouzitelna. Priznam se, ze mi muj VS arzenal docela schazi, delsi zasobnik je vcelku naprd kdyz ve vetsine konfliktu jdu dolu po dvou trech sekundach. U VS na nekterych serverech je ten problem vazne jen v populaci a ta VS neschazi proto, ze by byli nejak extra slabsi ale spis protoze je to strana vizualne "divna" a fialova/ruzova tomu take moc nepridava, vetsine lidi jsou nejspis NC nebo TR blizssi. Treba na watersonu a obecne velke casti US serveru neprilis prekvapive ma velkou pocetni prevahu NC. Ale pochlubim se, vcera kdyz behem alertu velka cast NC blahove odlitla zabrat Amerish tak jsme zamknuli Indar a jeste za 40 zbylych minut alertu zvladli ze skoro modryho Amerishe vytahnout 42% a o 2% alert vyhrat. (Ale kdyby se VS vrhli na nas misto na dominujici NC tak se to nepodarilo, asi uz jim take space 'Merica leze krkem)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    KORAL: no to rozhodně!
    KORAL
    KORAL --- ---
    Ha, takže to tu někdo přecijen čete a člověk sem ty linky nedává nadarmo :-D
    FROSTYMS
    FROSTYMS --- ---
    MAXMANUS: taky tolik neřešim :D Raději si užívám hraní, když už je čas.
    KORAL
    KORAL --- ---
    MAXMANUS: Hehe nejde o znalce :-) Ale co třeba člověk říká na rozložení Linek na Indaru a nebo na to, jak vypadají Linky na Esamiru, co říká, na nové šíldy nad malejma základma, atd ... :-D
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    já to porád občas hraju ale evidentně nejsem dost velkej znalec na rozebírání...

Ted sem si pořídil NS Anihilator (našetřil teda) takže si občas zapařim.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ASACHI: Tak mužu, ale škoda, že už nikdo nehraje. Není s kým rozebírat update, atd ... očividně hra nezaujala tolik.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KORAL: Mno otazka jestli jeste nekdo hraje :(
    Nechces se o tendle klub starat? Predam ... ja uz na to asi nejsem idealni kandidat.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tady je to vážně mrtvé ... nikdo sem nepíše, krom mě už, koukám.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Konecne neco pro ty o jsou u PRO7

2xSC od 29.5 20:00 do 1.6 20:00

Zde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam