úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TACHIBANA_UKYO
reference:
+47
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Volvo : 1 inzerát
nabízím
Volvo 945
auto ze svedske oceli s ultimatni nemeckou motorizaci
Nabizim k prodeji Volvo 940 rv 93, s naftovym 6valcovym 2.4l turbomotorem od VW, 90kW, manualni 4q prevodovka s overdrivem.
auto jezdi, brzi a jeste dlouho bude.
pred cca 20000km byla delana komplet hlava (byla prdla), takze i s rozvodama, brzo bude chtit vymenit olej (mozna jeste stihnu ja - menim po 8000km). s autem jezdim denne a naprosto spolehlive, ikdyz uz mu je pres 20let. semtam doleju trochu oleje do motoru (cca 2l na interval vymeny).
bylo o nej vzdy radne postarano.
ma celkem peknou vybavu - okynka a sibr v elektrice, ridicova sedacka v elektrice, fungujici automaticka klimatizace, vyhrivany kozeny sedacky, nezavisly programovatelny naftovy topeni webasto, nafukovaci zadek - monroe - supr do terenu nebo na tezkej naklad, destovy senzory pro sterace, koule na vozejk, vzadu tmavy polepy, integrovana detska sedacka, mriz mezi kufrem a cestovnim prostorem...
auto stoji na peknych letnich gumach na origo 16'' hlinach
peky zimaky na plechu
ekopoplatek 10000 je zaplacen
auto neni zadna lestenka na veteransky srazy, ale je to poradnej spolehlivej pracant, kterej prezije kdejakou dacii, ktera ted zrovna sjizdi z vyrobni linky
jakekoliv otazky ochotne odpovidam v poste a po telefonu 6 0 8 2 3 3 2 3 5
STEREOLABMAN
---
---
12:30:21 21.9.2015
mě by se ten koráb líbil, ale tohle jediný mě odrazuje, sry že jsem tak rejpavej
TACHIBANA_UKYO
---
---
15:26:19 18.9.2015
STEREOLABMAN
: ? jak je to do litru na 1000km, tak se s tim jeste da. tady to odpovida cca 250ml na 1000km, to mi prijde jeste fer. a hlavne to priznavam, takze neni co resit.
STEREOLABMAN
---
---
14:57:28 18.9.2015
2litry na 8000 km???? to je nějak moc ne - asi motor před smrtí
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam