• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZKAOUObrázky dávných mužů
    Sesterský klub k [ Obrázky dávných krásek ]

Patří sem fotky a obrazy mužů, chlapů a kluků co už vylezli z puberty a zachycené více než před dvaceti lety. Spíše fotky portrétní, než dokumentární a objektové zájmu by měli být něčím přitažliví, spíše než jen bizarní. S libovolným množstvím oblečení, libovolné rasy.

Pokud k pánovi znáte jméno, nebo má heslo na wiki a nebo víte kdo to fotil, tak to prosím uveďte. Vlastní příbuzenstvo více než vítáno.

rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MADIETTA: Já ti to nevyčítám, naopak děkuji, otevřela jsi nové téma ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DRABICZ:
    MAGUMI: nedoklepla jsem jedno íčko, sežerte mě.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MADIETTA: Edward VII. byl mnohem větší frajer. Jeho žena nesnášela kouření a jednou vedl veliký banket k výročí a první věta, kterou před svou ženou řekl bylo "gentlemani, zapalte si" Mimo jiné vášnivý kuřák, vinař, Skot a především frajer se super bonmoty.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MADIETTA: MAGUMI:

prihazuju namorni variantu, psa a navrch neorizly skandalni duvod jedne abdikace))

MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MADIETTA: VIII. :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Britský král Edward VII., abdikoval 1936

ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    ALEXANDRASAINT: L'Homme blessé, Gustave Coubert
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    FANFAN: Taky mne to napadlo, ale říkal jsem si, že byl u jiného pluku a teď co koukám na ČSFD, tak je to ono..... Otázka: nechat nebo smazat?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    DRABICZ: obávám se, že to je James McAvoy a Keira Knightley v http://www.csfd.cz/film/224935-pokani/prehled/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    TEJ
    TEJ --- ---

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

Adam štětcem Masolina da Panicale ve florentské bazilice Santa Maria del Carmine
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Polárník Ernest Shackleton (1874-1922)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Frederick Douglass, uprchlý otrok a vůdce abolicionistického hnutí v Americe, působivý v mládí i ve stáří

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zdenka Braunerová - studie pekaře

SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    tihle nejsou dávní, ale netuším kam to tu na nyxu vrtnout (a zas by to podle mě nemělo zapadnout), poraďte
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    The Beatles hamming it up by the pool at British actor Reginald Owen's Bel Air mansion | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...en-s-Bel-Air-mansion-stayed-hotel-wouldn-t-host-fear-swarmed-fans.html

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A nějak moc dlouho tu nebyli polárníci. Tak jeden Nansen v převleku za civilistu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam