úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
GLORFA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha : 466 inzerát
Neprůchozí : 1 inzerát
nabízím
Neprůchozí pokoj, Praha 1
Nepruchozi, castecne zarizeny pokoj ve starsim byte 3+kk, blizko Vaclavskeho namesti
Nabizim pronajem nepruchoziho pokoje ve starsim byte 3+kk, blizko Vaclavskeho namesti. Pokoj o velikosti 21,5 m2 je castecne zarizen - jednoluzko, skrin, pohovka, stul, na zemi plovouci podlaha.
V byte je plynovy kotel, plynovy sporak s troubou, kombinovana lednice s mrazakem, pracka, je umisten ve 4.patre, v dome je vytah. Bydli zde dalsi 3 lide, slecny pracujici a studujici. Byt se nachazi 3 minuty ze zastavky Jindrisska, 5 minut pesky na Vaclavske namesti, metro A, B ci C. Mesicni najem 7400,- zahrnuje najem vcetne poplatku za sluzby, energie a internet. Najem se plati vzdy k 20. dni v mesici na mesic nasledujici. Vratna kauce 6000,-.
Hledame zodpovedneho, cistotneho spolubydliciho ci spolubydlici, bez domacich mazlicku. V byte ani v dome neni mozne kourit, tak spise asi nekuraka. K nastehovani od rijna 2015.
MAATYSEK
---
---
14:52:20 7.9.2015
Dobrý den, mám vážného zájemce o pokoj. Je možné si domluvit prohlídku bytu? Můžete mi, případně, zaslat Vaše telefonní číslo na e-mail - lovely.rat@seznam.cz? Děkuji. Martina
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam