"Můj požadavek je, aby případný stavitel již předtím vlastníma rukama postavil a následně celoročně obýval minimálně dvě malá obydlí, a to s rodinou" - k tomu jsem dospěla na zakladě sve zkušenosti bydleni v zahradnim domku 3 roky a bydleni v marine 1 rok a od te doby uz jsem taky v par maringotkach pobyvala a mam predstavu o cem to je. Mozna vetsi nez ty, tezko rict tak z hlavy. Nejvic me asi ovlivnil kdysi pokec s kamosem, ktery 5 let zil se svema detmi a zenou v boude, ktery sam postavil. nebyl to jeho prvni domek, presto kdyz stavel pro deti barak, rekl, ze teprve ted to dovedl k dokonalosti. A nelhal.
Nehodlam na internetu rozebirat svoje duvody, proc si to jako sama zenska nepostavim nebo dalsi detaily ze soukromeho zivota. Domky se prodavaji na klic, ale ja bych rada konzultovala se stavitelem cenu:vykon a ruzne moznosti s ohledem na svoje preference (eko materialy vs cena). Nejaky prachy mam, ale samozrejme setrim...Ber nebo nech bejt. Pokud necemu nerozumis, tak se nejdriv muzes zeptat, nez se zacnes vysmivat.