MHO: co se týká peněz, tak jsem se hodně setkával s názorem, že to bylo předražené...no nevim, když počítám, že máme, trika, medaile + licence, pronájem, stavba, atd. atd., tak mě těch 560, nebo kolik jsme to platili ani trochu nemrzí, naopak, stálo to za to!
akorát mě zarazilo, že jsem peníze posílal ještě na slovenský účet (tzn. manipulační poplatky pro banku), a pak mě v první chvíli naštvalo parkování - od areálu jsme to měli 20 minut chůze, což bylo až moc. Ale potom se ke mě dostala informace, že louka, která k tomu byla určená byla totálně promočená po deštích, což nejde neodpustit - pak věřím, že pořadatelé dělali co mohli... Dál mě mrzelo, že v cíli už nebylo tričko mojí velikosti M, ale už jen pár posledních L a noční košile XL, nebo co mi to říkal chlapík u stánku. Ale za tohle si asi do určitý míry můžeme my závodníci - dokonce i jeden člen našeho týmu měl L, i když si objednal XL, takže kam se asi to moje M podělo.
sečteno a podtrženo, velká spokojenost a klobouk dolů - na první ročník to zmákli skvěle (procestoval jsem xxx hudebních akcí a festivalů, takže dobře vím, jak to jde taky zvrtat)