• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LALINA: no jenze to prave existuje. vis jakej vliv mela treba technokultura (porad se to bere jako underground) v 90 letech ? kdyz to vyustilo na jednom czechteku, kde byly desitky tisic lidi, tak se na to pak organizatori vysrali, protoze uz to na ne bylo moc.... neni to uplne presny, ale v podstate to tak je. proste tu je neco mimo tebe, cemu nerozumis a neznas, fajn, ale to neznamena, ze to nejakej vliv na nasi kulturu nema. jen se to neukazuje v televizi (a pokud tak jen v pejorativnim smyslu)
    ja sam technar nejsem a nikdy jsem nebyl, ale tyhle diy a underground veci jsou mi obecne blizky...
    a u tehle subkultury nejde jen o hudbu ale i o dalsi umelecke styly. az do treba designu. proste je to hodne siroke. a hodne vlivne na dost lidi.
    takze nikdo na nic nerezignuje, jen to jde mimo tebe a ty o tom nevis.protoze zrejme jsi konzumentkou mainstreamu a mas zkreslene predstavy.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: tohle jsi měl vyprávět lidem v roce 1938 třeba.. nebo 1968
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: jojo, není čas... to nás asi zahubí nejvíc.-))
    hele ale já jsem neřekla, že Umělec musí být v první řadě hlas svědomí.... jasněže ne... může to být sideefect nebo jedna ze složek jeho obracení se k lidem, ne nutně prioritní. le imho by někdo takovej bejt měl, pokud chceme nějakou kulturu v tom nejširším slova smyslu.
    nemůžeme na to rezignovat, jinak zmizíme z povrchu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    lalina byla vzdycky fundamentalistka, vidim ze ji to ani po tech letech nepustilo...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sam mam v sobe slovanskou, germankou a tureckou krev (to jen o tomhle vim)
    z tech slovanu to ovsem nejsou jen cesi...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Svatá prostoto...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: vypadlo slovo. myslim geneticky rozbor.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LALINA: jasne, takze se zavrem a budeme zavreny, to je taky reseni :)
    probud se zijes ve stredu velkyho kotle. kdyby ti nekdo udelal rozbor, nejspis by si se jeste divila co v sobe mas. takhle to tady totiz bylo vzdycky a vzdycky bude, branit se tomu ma asi stejnej smysl jako branit se tomu ze prsi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: rusové teprve sbírají sílu:-)) agrese nepřeba, koupí si nás a zabydlí se tady a velká část národa s obchodnickou dušičkou jim přitom poleze do zadku

vždycky si vzpomenu na Aloise Nebela, jak tam toho rusáka, co obchoduje s tím údržbářem vypakujou po listopadu do ruska a během měsíce je zpátky a obchody zase kvetou...jojo, takovýhle čecháčci jsou, ale moje srdce fakt nemají....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LALINA: to je zase to elitarstvi, za komunistu zrejme svedomim naroda byly delnici a rolnici. co takhle to brat tak, ze proste lidi sou lidi, kazdej dela co umi a co chce. nikdo normalni netvori prece s tim aby byl svedomim naroda. ani capek nejspis netvoril kvuli tomu aby byl svedomim naroda. to urci az historie, pokud se nekdy jeste necim takovym bude historie zabyvat (ale tomu moc neverim, protoze leti tak rychle, ze na takovy kraviny uz nema cas)
    treba nastane doba, kdy lide odvrhnou mainstream a misto Lisky bude slavnej herec Strejda Dutch a misto Hulky bude adorovanej "Ten vytahlej typek za gramcema s tou srandovni ksiltovkou"
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: no myslela jsem k čemu jsou jako svědomí národa nebo tak něco... jasněže si kutí podle sebe a pro sebe, to je naprosto ok..
    Měla jsem na mysli lidi jako byl třeba Čapek..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    a kdo je v dnesni dobe hlavni agresor snad vsichni vime, rusove to nejsou...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PETGRIDUS: proc by to meli chtit zadarmo, zadnej obchod se nedela zadarmo.
    ale dneska uz jaksi vsichni chapou, ze rozsirovani vlivu busnisem je lepsi nez jit nekam valcit.
    a rusko se do nasich zalezitosti micha nekolik radu mene nez cela slavna eu, z eu strach nemas ? ja tedy vetsi nez z ruska.
    ano mame tu ty historicke reminiscence, ale to mam i k nemcum, hlavni sile v eu.
    ale ja bych se na to dneska vykaslal, vykopvame neco co je mrtvy, ja ziju v nemecku a muzu rict, ze tady nikdo netouzi nasi zem schramstnout, podobne to bude i v rusku..
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PETGRIDUS: zatímco všichni ostatní to dělají pro Havlovy krásné oči a knížecí placku, co? Sancta simplicita...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    LONESTAR:
    ANDY_WARHOL: no ono zas Rusko to všechno nebude chtít "zadarmo".
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LONESTAR: ano, strejda Gerhard, architekt nemeckeho odchodu od jadra, Merkelovou populisticky zneuzity po nehode ve Fukusime. za to dostal ten flek...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    No ja nevim, kdyz se resil temelin, tak Obama pozval topola, 15 minut s nim kecal a to bylo vsechno. oproti tomu Medvedev prijel do prahy, rovnou privez ksefty za miliardy. takze za me, vzdavat se obchodovani s ruskem, to je uplna blbost. navic by nas akorat predbehli jini. nemecko napriklad, ktery si s tim starosti vubec nedela.

LALINA: k cemu sou? to si delas srandu ne ? jsou proto, protoze maji radost z toho, ze tvori, kdo chce tak si jejich tvorbu najde, kdo nechce, je odkazan na mainstreamovy sracky.
    cela diy scena takhle funguje. nepotrebujou zadny media (nepocitam internet) a podobne, proste si jedou svoje.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PETGRIDUS: nepředpokládal jsem opak :)
    Jak říkal sám Zeman - "Dobrý vztah k Rusku měl i německý kancléř Gerhard Schröder - a získal tím německým firmám mnoho výnosných zakázek na ruském trhu" (hledej Google, heslo Northstream - a když už jsi v tom hledání, mrkni i na Helmut Kohl :))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    LONESTAR: pro mě byl jeho vztah k Rusku jeden z argumentu pro nevolbu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: bože
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam