• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ECLECTICA: možná myslel Breny (doufal jsem, že je jen jeden).
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LOPIK: kdo jsou to ti Benové?
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Bodyguardi budou zřejmě střežit i „první slečnu“ – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/291830-bodyguardi-budou-zrejme-strezit-i-prvni-slecnu.html

Je dobré vidět, že národ si svoje elity hlídá. Říká se že jablko nepadá daleko do stromu, a jen idiot by nechal mladou dámu s takovým zděděným potenciálem bez ochrany.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GRANTORINO: Špatná citace. Zeman to sice řekl 21.1. 1992, ale citoval to z projevu Cyrila Höschla z 24.9. 1991
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ANDY_WARHOL: Já bych věděl, kdo by věděl :)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    ANDY_WARHOL: To je snad očividné, synku.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LOPIK: akorat kdo jeste rozhodne kdo je kreten a kdo je chytrej :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Podívejte se. Jako demokrat plně respektuji právo vyjádřit se i pro idioty a kretény i přesto, že idioty a kretény hluboce pohrdám. Proto toto jejich právo hájím a bráním se Benům, co znamenají pouze omezení jejich přirozeného práva ztrapnit se. Jo?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JONY: Nechat tuto diskuzi nemoderovanou by mohl jenom naprostý pitomec, a já pana moderátora za naprostého pitomce nepovažuji.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    jako začíná mě to bavit, je fakt, že je to taková osobnost, co nenudí... :)
    jinak tohle je taky vcelku pravda žejo :D

JONY
    JONY --- ---
    PATISLAV: Samozřejme jsem mohl napsat, že ten a ten uživatel je idiot a kreten, ale to bych se snižoval na tuhle mediální úroveň a to opravdu nehodlám. Pan moderátor je jistě inteligentní člověk a poradi si s tím, že ano...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JONY: Plně souhlasím, pane kolego. Tato diskuze by si zasloužila kvalitnější osazenstvo. Začínám některé zdejší podezřívat z toho, že jsou zaměstnáni v médiích.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    to jsou běžné "porodní bolesti"
    JONY
    JONY --- ---
    Myslím, že tahle diskuze by se obešla bez žumpy, která se sem bohužel natáhla, že ano...
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    KEMAL: Je to troll.
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    sory všem, že sem tu rozjel tohle OT.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ty už prosímtě radši nereaguj na nic, s výrokovou logikou si zjevně netykáš
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    KEMAL: "Takže pak není problém přijmout názor, " ... to je proste tvrzeni z rise tve fantazie ala coby kdyby. Na ty dalsi pridane fantazie uz nebudu reagovat, patri to jinam
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: ok
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: no fajn, tohle beru, kdyby to srovnal s tou Čínou a nevytahoval hned nacismus tak si jen pomyslím něco o antiamerický hysterce a držím hubu. Tohle ale přehnal dost brutálně.

Nic, myslím že jsme si to vyjasnili a jelikož jsme se od těmatu "Miloš Zeman" posunuli fakt dost za hranici, už bych naší diskuzi ukončil.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: no ja sem tu diskuzi sledoval letmo, ale prislo mi, ze to "usa, je to nacisticky rezim" bylo jen klasicky prehaneni a dalsi smysl diskuze spis jak pisu ja.
    kazdej obcas prehani. a me skutecne prijde, ze ty tendence tady sou, tak je dobry to vnimat.
    kdyz uz se mame srat do lidskych prav v cine a tibetu, tak bychom se meli srat i do lidskych prav vsude jinde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam