• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Vazne ho zacnu brat az udela 1000 kliku driv nez nasi vysadkari.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Zeman zkritizoval rallye a navrhl zakázat nebezpečné sporty – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/301160-zeman-zkritizoval-rallye-a-navrhl-zakazat-nebezpecne-sporty.html

co tenhle argument, to uz je lepsi ci opet chabe? nemel by spis usilovat o zakaz alkoholu? to nici vic lidi a on kuli tomu pada... ma s tim vetsi zkusenost
    podle me je to manasek teda dost slusnej a *srandy* bude asi jeste dost, porad je to jen rozjezd
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: muzu se mylit, tou primou volbou mu nejak posilily pravomoce? (neco se meni ci zmenilo ohledne amnestii, to s timhle moc nesouvisi)
    ad. ten mandat, hlasy obcanu - kecy v kleci, rozdil byl cca 1% mezi nim a Karlem - takze i kdyz Karel tam je neprimo (ministr), tak za kazdym stoji skoro stejnej pocet obcanu (coz bych ale ani takhle neprezentoval)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: probud se je prima volba, prezident uz neni jen manasek na ukazovani, uz je to clovek co ma za sebou hlasy obcanu. narozdil od ministra zahranici je zvolen primo... taky se mi to nelibi, ale tvuj argument je ponekud chaby.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAULMUADDIB: pokud je mi známo, velvyslanec na Slovensko byl navržen a schválen (tzn. kolečko proběhlo), akorát ho Klaus nejmenoval, protože to nestihl (opět, pokud je mi známo, nebyl proti, prostě měl důležitejší věci na práci). Spíš než co projev něčí zapšklosti mi to přijde jako symptom toho, že zahraniční politika jakž takž fungovala, než došlo na Hradě k výměně.

Jinak technicky vzato, Schwarzenberg nemá na konečné jmenování velvyslance takový vliv jako prezident, takže ať už v Bratislavě skončí kdokoli, jde to za Milošem.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PAULMUADDIB: to mi nedava moc smysl... projevem xyz protoze tam nedosadi nekoho nekompetenthino z Klausi familie? kdo byl dosazovanej (pokud se nemylim) tamhle do CEZu, semhle...
    me Klausova neprijde vhodna (nejspis ani x slovakum, co to vnimaj jako darcik pro Vaska a polotraficku) a u Zemana je strasne citit, jak mysli na kamose... pusobi to na me dost rozpacite, i kdyz nekteri muzou byt odborniky (ale zas budu souhlasit, kdyz da napr. stopku Vondrovi do Izraele)

nicmenne ja vnimam prezidenta spise Reprezentativne a on presne co se tyce Zahranicni Politiky chce prebijet Min. zahranici - takze tam tu zapsklost vnimam presne obracene (uz parkrat ho nepozval na Hrad, pokud se nemylim, do Nemecka se pripravuje sirit neco o nasi Zahran. politice...) - proste populisticky prekracuje sve primarni poslani i kompetence
    jedina vec, cemu na tom rozumim, pokud ma nekdo pifku na soucasnou vladu atd., tak se mu teda libi, ze jim do toho Milous kafra no

co se mi ale rozhodne nelibi, nase politicka scena je na Domaci urovni mrdka, osocovani v Koalici denni chleba atd., tady to uz ale prechazi i do te Mezinarodni sfery a jejich vrtochy nikomu nepomahaj - ve finale Milousuv argument, ze on ma casu dost (delsi mandat nez kolik zbyva min. zahr.) - to je uplne tragicky v mych ocich
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    CHORCHE: No vidíš, a já si myslím, že neklausová v Bratislavě bude projevem trrautenberkovy zapšklosti a malosti...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    nejak ticho, halt neni Milous popularni jako VK? nikoho nepobavilo treba toto?
    Klausová v Bratislavě bude projevem Zemanovy arogance, píšou Slováci - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/klausova-zeman-slovensko-velvyslanectvi-fga-/zahranicni.aspx?c=A130503_111851_zahranicni_aha
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    Sjezd SPOZ: Zemanova garda to má pod palcem | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/sjezd-spoz-zemanova-garda-ma-pod-palcem?page=0,1
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    První setkání prezidenta s premiérem, Nečas si rýpl do ČSSD – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/295976-prvni-setkani-prezidenta-s-premierem-necas-si-rypl-do-cssd.html
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Vzhledem k tomu že lidsk blbost je něco, díky čemuž máme Miloše na hradě a jiný podivný typy v parlamentu, vládě a podobně tak nečekej že proti ní bude někdo brojit.
    Já jak lezu po pečováku i jinejch zařízeních pro seniory, tak mi připadá že občas to tam viděj realističtějc než spousta lidí venku( k poznání že všichni kradou už došli dávno), radši to plesknou jako včera na receptář a nezvyšujou si spotřebu léčiv...ačkoliv vždycky si řikám jak to bude perfektní, až budu mít pořádnýho alzheimera, nebudu si pamatovat kterej politik má za sebou jaký prasárny v minulosti a budu mu moct věřit ty předvolební žvásty a myslet si jak tohle je ten pravej kabrňák co m zařídí ráj(to už vůbec nemluvim o tom jak si maluju že budu v důchodkárně s kolegyní co jí rád čumim na pozadí i popředí, ona bude mít parkinsona a občas mi ho veme do ruky:-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ALAGAESIE: to je fer... jestli pojede v tom, v cem zacal, tak brzo bude Cestnym prezidentem i kazdeho Domova duchodcu, tam by mu babky tleskaly a mely Vanoce (nic proti duchodcum, ale on zacal vazne senilnet uz pri prvnim tydnu v kresle), jinak rika fakt ptakoviny, tak neskodne, ale ptakoviny - brzo ho zacnu ignorovat :)
    od nej bych spis cekal, ze hlavni enemak bude lidska blbost nebo tak neco
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    ALAGAESIE: Bin Ladin je uz nastesti po smrti, a vzhledem k tomu, ze dalsi podobne figurky ted nejsou na politicke sachovnici k dispozici, tak posedlost terorismem uz pred par lety v zapadoevropskych zemich zmizela z medii i z politicke sceny. Zeman jako spravny levicovy demagog obklopeny poradci z rad byvalych stbaku a komunistu, bude tuhle posedlost kolektivni bezpecnosti urcite rozdmychavat. Diky Bohu, ze ackoliv jsem porad jeste oficialne Zemanuv poddany, nemusim diky EU uz v te zaprdene dire zit a tohle dal snaset.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Hlavním nepřítelem civilizace je terorismus, řekl Zeman velvyslancům - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/prezidet-zeman-se-na-hrade-setkal-s-velvyslanci-fru-/domaci.aspx?c=A130311_145036_domaci_kop
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Kdepak ten bude vejdržnej a mimoto co vim od myslivců, tak tam nějakej brejlatej chlap co vypadal jako Kalousek scháněl dobrýho vycpavače preparátora a sliboval za to odpuštění daní, takže to vypadá, že TOPka má předsedu už nadycky zajištěnýho(líbilo se mi jak rychle ho přešel ten nápad jak po volbách na presidenta končí v politice,,jako vždycky).
    To s chlastem, jak on pít umí řiká každej ožrala, to je takový to "Já po 10 pivech řídim stejně jako vy střízlivý, hahaha" a pak švih do stromu s autem plnym pitomců co mysleli že to myslí vážně....i když ten schod v televizi byl pravda takovej, za kterej by u nás dal bezpečák pokutu jak prase.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: se smrti :)
    na druhou stranu Milous se svym palcem taky nekde spadne tak z letadla, protoze mu nikdo nerekne o schodech - akorat na patologii mu pak nameri tak 3-4 promile a bude to škandalni
    me jednou rozbil v te diskuzi s Zelem (nebo Karlem?) - jak tam rikal, co je alkoholik, ve stylu - ja ne, to je nekdo, kdo pit neumi a pak bum bac :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TLUCZHUBA:
    S kým odhaduješ že tentokrát Karel prohraje ? :-)
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    ALAGAESIE: Nechci kazit iluze dracim jezdcum, ale Alzheimer a alkohol uz sve dilo asi dokonal... Podle chuze je to velmi nemocny clovek, nemel jsem studovat medicinu :(, dalsi volba bude zase masakr...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ALAGAESIE: s pulkou co rikas souhlasim, to rypani.. no jesitu uz sme meli

s cim nesouhlasim:
    1) omlouvat podfuk typu Opo smlouvy slovy ve stylu jedeme dal, kazdej chybuje, ci pak oba, nejak, nechat dospet k tomu, ze se stanou prezidentem - to je pro me dost mimozni a dost to vypovida o tom, jakou necestu sme urazili od revoluce
    2) "pana Kalouska": "Tobrý ten, pánofé!" - toto je stale se opakujici a nejdebilnejsi argument, co sem proti Karlovi slysel - opirat to o vadu reci... to je vazne melky a pro pripomenuti, Havel ji mel taky - kdo todle rika, prosim, vyhodte si slamu z bot... kazdej asi mame nejakou vadu, za kterou nemuzem a jako napr. todle nema s uradem prezidenta, ci jeho nazory, vubec zadnou spojitost - krom te lidske malosti... u nekterych
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam