PAULMUADDIB: to mi nedava moc smysl... projevem xyz protoze tam nedosadi nekoho nekompetenthino z Klausi familie? kdo byl dosazovanej (pokud se nemylim) tamhle do CEZu, semhle...
me Klausova neprijde vhodna (nejspis ani x slovakum, co to vnimaj jako darcik pro Vaska a polotraficku) a u Zemana je strasne citit, jak mysli na kamose... pusobi to na me dost rozpacite, i kdyz nekteri muzou byt odborniky (ale zas budu souhlasit, kdyz da napr. stopku Vondrovi do Izraele)
nicmenne ja vnimam prezidenta spise Reprezentativne a on presne co se tyce Zahranicni Politiky chce prebijet Min. zahranici - takze tam tu zapsklost vnimam presne obracene (uz parkrat ho nepozval na Hrad, pokud se nemylim, do Nemecka se pripravuje sirit neco o nasi Zahran. politice...) - proste populisticky prekracuje sve primarni poslani i kompetence
jedina vec, cemu na tom rozumim, pokud ma nekdo pifku na soucasnou vladu atd., tak se mu teda libi, ze jim do toho Milous kafra no
co se mi ale rozhodne nelibi, nase politicka scena je na Domaci urovni mrdka, osocovani v Koalici denni chleba atd., tady to uz ale prechazi i do te Mezinarodni sfery a jejich vrtochy nikomu nepomahaj - ve finale Milousuv argument, ze on ma casu dost (delsi mandat nez kolik zbyva min. zahr.) - to je uplne tragicky v mych ocich