• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    JONAS3: mluvím o jeho předvolební image, nikoliv o jeho charakteristice
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Co jsme si zvolili, to máme. S tím se s vámi ztotožňuji. Co ale nemohu je tvrzení, že "jako zkušený politik který ale nenese odpovědnost za "současný dezolátní stav""
    Podle mne je jedním z hlavních strůjců současného stavu, s jeho klady i zápory (si proto ty uvozovky?).
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    zrovna na pripadu zemana proste nejde konstatovat nic jinyho nez ze demokracie funguje a ze je to zrovna jeji temna stranka. protoze zeman vypovida o nasem narode vic nez cokoliv jinyho.
    a to ze kali v praci totiz taky neni zrovna vyjimecna zalezitost...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ok ... ale osobně tam vnímám rozdíl mezi ožralostí v soukromí a ožralostí v práci
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: to mas pravdu a reknu ti proc, protoze jeho hlavni souper ma ve strane kalouska a i ti blbejsi by se ptali, jestli tedy kdyz to vadi u zemana, proc to nevadi u kalouska....
    ale kazdy to vedel a vi. neni treba kolem toho najednou delat tanecky
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: podle mně se to moc neřešilo, alkoholismus na něj afaik netahali ani jeho oponenti, rozhodně ne nějak systematicky (leda tak že "je to buran")
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JONY: ano, protoze sami chlastaji. proto je nejake diveni se dost zbytecne.
    JONY
    JONY --- ---
    věděl a řadě jeho voličů to imho imponuje
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: a to ze chlasta podle tebe nikdo nevedel ?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    zeman byl imho zvolen jako zkušený politik který ale nenese odpovědnost za "současný dezolátní stav"
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    je zajimave ale ze se i v cr pozastavuji nad tim ze chlasta. ale neni to snad dusledek toho, ze v cr se obecne hrozne chlasta a proste narod vybral nekoho kdo je mu podobny ? takze naprosto prirozena vec.
    tim nechci nijak obhajovat jeho chovani. ale jen podotykam, ze heslo "narod ma takove politiky, jake si zaslouzi" tu je naplnovano do dusledku.
    zvolili si alkoholika a ted se divi ze to nezvlada. tomu rikam gol do vlastni brany...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    SADY: zareaguj na ní, zjisti od ní email a pošli jí pozvánku !!
    SADY
    SADY --- ---
    slusna fanynka, mela by dostat pozvanku na nyx !!!

Naděžda Hluchníková, Dolní Benešov
    Středa, 15.května 2013, 09:44:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | +29

Proč se svět nebaví o věčně všude chrápajícím Šlafenbergovi ? Dobře placené chrápání,což ? Ať se svět podívá na ty svoje "politiky", jeden ksindl vedle druhého. Vše se ostře zaměřuje na pana Zemana. Bože, ta lidská ubohost !
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PAULMUADDIB: Ja tam nebyl.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PREVIT: Trapné. Jak on, tak ty.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Отпраздновав День Победы с русскими, чешский президент Земан на официальном приеме еле держался на ногах // KP.RU
    http://www.kp.ru/daily/26073/2980060/
    SADY
    SADY --- ---
    PAULMUADDIB: orel alkoholik nemuze ani kdyby chtel... doufam, ze az si zas bude nekoho dobirat, tak mu dotycny pripomene, ze statnik ve verejne funkci by pred oficialitama chlastat nemel a to ani s bratrama soudruhama (byt chapu, ze dlouho nebyla prilezitost, kdyz na Vysocine se nestavili)... trochu naivne jsem doufal, ze se poucil uz ze sveho prvniho prezidentskeho padu ozrala
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    WRIGLEY: Ty pohledy mluvi za vsechno.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Klára Samková
    Proč mám ráda Miloše Zemana.
    Miloše Zemana znám dvacet tři let, od chvíle, kdy jsme v červnu 1990 spolu zasedli jako poslanci ve Federálním shromáždění. On ovšem jako celebrita a já jako ta, co je "za cikány". Byli jsme spolu ve stejném poslaneckém klubu Občanského fóra, který se ovšem začal záhy polarizovat, a to tak, že pan Zeman byl na straně jedné a ti, ze kterých vznikla ODS, případně "nezávislí a nezařazení" poslanci na straně druhé. A my druzí jsme docela silně trpěli..... Vzpomínám na Michala Prokopa, který seděl se mnou v poslanecké lavici, který při jeho projevech poměrně pravidelně zpívával polohlasně budovatelské písně z 50. let, za což byl (na př. při projednávání zemědělského zákona) pokropen sprškou biologických produktů od uražených družstevnic.
    Ve chvílích, kdy páně Zemanův projev přesáhl penzum snesitelnosti - což se dělo tak po čtvrt hodině - vytráceli jsme se do parlamentní kantýny, kde jsme od obsluhy (mimochodem, stále v činné službě v PSP) si nechávali donést "kafe", totiž fernet v hrníčcích od kafe. Ve "federálu" bylo totiž jinak konzumování alkoholických nápojů zakázáno. Bohužel však i tak se do restauračního zařízení přenášelo vysílání ze sněmovního sálu, takže jeden neunikl. S alkoholem se daly bonmoty pana řečníka, obecně přezdívaného "sebeerekt", přežít. Člověk mohl alespoň vychutnat ty pauzy, se kterými nechával přednášející svoje bonmoty odeznít, užít si, jak se opájí sými vlastními slovy, a pořádně se tomu zasmát.
    S panem Zemanem jsem nesouhlasila v asi tak 99,9% jeho názorů. Ta jedna desetina se vztahovala k jeho návrhu, aby se Den vítězství přesunul z nesmyslného 9. května na 8. květen, kdy jej slaví celá Evropa.
    A teď se možná zeptáte, proč jsem pana Zemana volila za prezidenta, proč jsem chtěla, aby se jím stal.
    Protože je ČITELNÝ.
    Přece bylo všem úplně jasné, co bude po jeho intronizaci následovat. Můžeme dát nohy na stůl a pokojně si odškrtávat políčka jednotlivých situací, o kterých jsme přesně věděli, že nastanou. Prezidentská opilost v časných dopoledních hodinách (dále tzv. "slabá virozka" v přímém televizním přenosu byl jeden ze scénářů, který trůnil na samém vrcholku očekávaných scénářů.
    Myslíte si, že šlo volit jinak? Jistěže: v každém případě hůř. Nečitelnost, loutkovost ostatních kandidátů, duchovní a dušení prázdnota ostatních kandidátů byla evidentní. A zejména naprostá nepředvídatelnost jejich postojů.
    Takže si užijme prezidenta, který je předvídatelný. Třeba se nám za čtyři a půl roku podaří zvolit někoho, kdo bude nejen předvídatelný, ale bude mít rozum a srdce na správném místě, bude koncepční, vzdělaný, moudrý a nikoliv mocichtivý.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    repost

CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PAULMUADDIB: "Já jsem tím projevem velice poctěn, protože podstatnou část věnoval mně," řekl v nadsázce Schwarzenberg. Ke třem problémům, které by podle Zemana, měli zákonodárci řešit, Schwarzenberg poznamenal: "To je sice hezké, někdo by ho měl upozornit, že ani jedna priorita není v kompetenci prezidenta."
    (to je neco, nac sem tu narazel vcera... sic zvolen primo, ale kompetence k tomudle proste nema)

Aktuální zpravodajství | Nečas: Prezident ve svém projevu nenechal na nikom nit suchou | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/necas-prezident-ve-svem-projevu-nenechal-na-nikom-nit-suchou-212972?utm_source=tiscali&utm_medium=email&utm_campaign=newest

zdroj treba tenhle clanek, kterej neresi pouze spiciho Karla... jinak klasicke Vox populi od ovara - ja se proste nedivim, ze to Karla uz nebavi, to co resej nejakej patek, tam ted ten vorech prednasi pred kamerou - s prominutim, ale s tim at se de uz vycpat - je to vazne horsi, nez sem cekal
    (me ocekavani bylo, ze populismus skonci tou prez. volbou... on chce byt snad prohlasenej za svatyho... taky podle te fotky do skol)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam