• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Souhlasim, ale jen castecne. Predevsim si nemyslim, ze koncept obcanske spolecnosti jako takovy je v zasade spatny, jen v CR zatim zatim vypada hodne nemocny

Za druhe, a to je spis tema do diskuse... co by se fakticky zmenilo kdyby vyhral Schwarzenberg? Je vubec nejaka vec, byt dilci, kde by podle tebe mohla byt pritomnost jednoho ci druheho lepsi ci horsi pro bezneho cloveka?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SADY: me je nejaky putna ukradeny abych pravdu rekl.
    odpovez si, myslis si ze kdyz jedna strana tohoto sporu vyhraje, ze to bude nejaky vyznamny posun na ceste k demokracii ? ja v tom vidim, ze jeden politicky protivnik znemozni jineho, pokori ho, ale co z toho budes mit ty ? jiste pan putna bude mit svuj titul, ale co z toho budes mit ty ? ja ti to reknu, vlozis svoji osobni energii do toho aby si ve skutecnosti podporil toho druhyho hajzla, pan putna je zde stejne jako v jinych takovych podobnych hrach jen manasek s kterym se hraje divadylko. jen paka na to aby jedna strana ziskala navrch a ty jim v tom budes pomahat. ale realne se nezlepsi ani hovno. bude to takto pokracovat a ty bydes placat svoji energii na hovadiny, protoze ty skutecne dulezity veci ti zatim budou unikat.
    politiku neres, je to ztrata casu, vybiras akorat mezi certem a dablem ale realne pomahas hovnu. jedina cesta jak z tohohle marasmu ven je si tu pravdu uvedomit a zacit pracovat na sobe aby si do toho zlodejsko mafianskyho konglomeratu, kterymu se rikal stat prestal jakoliv prispivat, tzn vytvaret paralelni struktury, tak aby si se casem bez statu obesel, a lidi kolem tebe. pokud tohle udela vic lidi, bude to ucinnejsi nez jakakoliv revoluce. protoze revoluce jsou zmanipulovane skoro vsechny. ale tahle aktivita o ktere mluvim ne, protoze to delas pro sebe a prinasi to vyhody tobe.ne nekomu jinemu, zadny hajzl uz z tvoji energie ani prace zit nebude....
    SADY
    SADY --- ---
    PAGAN_DARKEN: ja jsem jen rozvedl posledni pripad, hysterii jsem nezaznamenal... ja nic ke Gottwaldovi neprirovnaval ani to neobhajoval... naposled - jen jsem tvrdil, ze ho neni proc litoval, protoze si za to muze sam...
    SADY
    SADY --- ---
    ANDY_WARHOL: ja se plamene nerozciluju, jsem v klidu... pro priklad jasnej vysledek jednoducheho nepolitickeho snazeni: pokud Putna dostane profesuru - o tom jsem celou dobu mluvil, ale jsem rad, ze mi chces otevrit oci...
    to mas jak s virou, lidi co chtej bejt svobodnejsi nez ostatni si nakonec vytvorej jeste uzkoprsejsi vezeni... tak na me zas pusobis ty, zdar
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    SADY: Takze zatim co ja sem sepsal prispevek tykajici se nejakeho dlouhodobeho jevu (medialni stvanice), ty jsi si z nej vybral jednu epizodu a zacal si hystericky kricet. Hezke.

Akademici se za putnu mohou samozrejme postavit. Mohou rict, ze ho chteji profesorem a mohou treba zacit stavkovat, prosim, proc ne!

Ale prirovnavat to ke gottwaldovi, propagovat desitky "komentaru" (to neni nazor redakce, to jen blogeri kteri se nahodou ocitli na prvni strance) kde delaji ze Zemana malem stalinistu (a nekdy ne malem) to je neprimerene. A jestli si opravdu myslis ze jde vsechno o lidi dobre vule a jejich srdce pretekaji laskou, tak to asi fakt nema cenu pokracovat :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SADY: pres politiku se zmeni leda tak hovno, to je jasny kazdymu kdo umi aspon zakladoskolskou matematiku.
    ale jestli chces, tak se plamene rozciluj, me to je jedno, ja sem si svoji povinost otvirani ocicek pro dnesek splnil, treba ti to dojde jindy. tak zdar
    SADY
    SADY --- ---
    ANDY_WARHOL: ano ja se zapojuji, protoze clovek podle me nema mlcet... to jak jsi prozrel ty, mi zatim asi nebylo umozneno... ano, vim ze je to hra, ale mlcet a sledovat mi neprijde spravny postoj k ni... neco malo zmenit muzes a o to se ma cenu snazit imho
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SADY: no vdyzt je to i opacne. a to je prave to co ti celou dobu vysvetluju. bud v ty hre si nebo nejsi... a ty na me pusobis ze jsi..
    SADY
    SADY --- ---
    ANDY_WARHOL: to je presny, jak kazdyho hned napadne, ze kdyz nekdo nema rad MZ, jeho styl a posledni aferky mu prijdou jen potvrzujici tento nazor, tak hned musi bejt od Schwarzenberga... tohle uz zavani paranoiou :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SADY: ty si me ale vubec nepochopil., cely ty boje sem a tam jsou jenom hra, manipulace a ja se ti jen snazim otevrit oci, tim ze se priradis do jednoho tabora, si prohral, chapes ?
    nedelej to, zustan nad veci, at se perou mezi sebou. je to jenom salba a klam. a ano to me zveda ze zidle, kdyz vidim, jak se nechaj liidi vodit na spagatku a zapoji se....
    SADY
    SADY --- ---
    ANDY_WARHOL: ale me nezajimaj vsichni ty lidi co se vozej po Zemanovi a proc, jestli lzou nebo maj pravdu... ja jsem jen rekl, ze si ty stvanice na sebe privolava sam, takze neni ani trochu duvod ho v tomto litovat, jak PAGAN_DARKEN naznacoval... ty ses tim asi taky trosku frustrovanej ne, ze te to tak zveda ze zidle?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja zemana nemam rad, ale ty dve party sou jedna jako druha, smejdi kam se podivate. neni tu dobro a zlo, ale dve zla. tak se tim nenechte oblafnout a nehrajte tu jejich hru.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SADY: ti co se postavili proti zemanovi tak lhali pekelne, az se jim od huby prasilo. a to ze se zhusta kryji s protesty proti hanakove, ktera je podrizena knizete a zaroven knizete podporovali, to uz je extremni forma schizofrenie, takove lhani si sam sobe
    SADY
    SADY --- ---
    PAGAN_DARKEN: kdo mluvil o lhani ?!? akademici co se postavili za Putnu lzou ?!? ja reagoval na tve stvanice a jeho mstivost... tot vse

kam se me snazis vmanipulovat moc nechapu....
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    SADY: Takze pokud dle tveho nazoru MZ lze (coz je velmi casto subjektivni zalezitost, MZ si jiste pravdu rad ohyba a prikrasluje, ale prime lzi se vetsinou vyhyba) tak te to opravnuje lhat take? Chapu to spravne?
    SADY
    SADY --- ---
    ono na chuligany co ti chtej rozbit hubu taky asi moc nezafunguje fundovana debata na tema...
    SADY
    SADY --- ---
    PAGAN_DARKEN: nemyslel jsem oponenty, ale obycejne lidi co tu chtej zit a pracovat... mimojine i sebe... proc mu nevracet stejnou minci? kdyz nevedes politicky boj, ale chces upozornit na uplne nesmysly, co se snazi pachat "hlava" statu s par promile...
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    SADY: Pokud pouzivam stejne prostredky jako muj oponent, cim sem lepsi?
    SADY
    SADY --- ---
    PAGAN_DARKEN: MZ pouze sklizi co sam zaseva.... sam stvanice rozjizdi, v reakci se jdou proti nemu... MZ je mstivy, takze sklizi totez... podle me si za to muze sam a neni nijak potreba ho branit proti dravemu lidu... on mu nikdo neublizi, jen ty trosku vzdelanejsi mu to budou davat pri kazde prilezitosti sezrat, on sam dela naprosto totez konzistentne po celou dobu sveho pusobeni v politice...

btw. dobre napsanej clanek
    Zeman kontra katolická buzna? Chtěl se Putnovi pomstít - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=780290
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: me prijde nejvtipnejsi na tom cele to, ze umelci nejdriv protestuji proti Schwarbergove ministrini kultury, pak Schwarberga podporuji a pak zase protestuji proti ty ministrini.
    takovy schizofreni az. vzdyt on je snad jako predseda zodpovedny, za ty co nominoval do vlady, takze by predevsim proti nemu meli protestovat, pokud se jim kroky jeho ministrine nelibi. ale ne, on jakoby za nic nemohl. to sou blbouni, opravdu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam