• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    CHORCHE: a nejtradictejsi z jakeho uhlu pohledu? Fisher byl mezi lidmi popularni a tohle muze nove vlade pomoci ziskat duveru u verejnosti
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    http://zpravy.tiscali.cz/...premierem-215418?utm_source=tiscali&utm_medium=email&utm_campaign=newest wow, Želé se vraci, to je ta nejtragictejsi volba, co v tom ramci nove Vlady probehla... a vicepremierem jeste navrch, vazne wtf
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Klečet umí dobře, ale aby je napadlo řešit cigánskou otázku, to je nenapadlo 20 let co se politicky angažují. Proč by to měli řešit extrémisti v Budějovicích když by to měl už konečně řešit Parlament. A radikálně.

http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/u0/u0_273.doc
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    To je z Národní pouti na Velehradě, já to slovil někde z netu, je to z tohodle roku..když vidim Kalouska, nelituju toho že jsem ateista(i když co vim tak jejich bůh nemá pokrytce co přestíraj víru rád, ale asi taky provádí zodpovědnou politiku tak nechce utrácet za blesky když mu stačí jen počkat)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: to je co? nemam bednu a todle sem nejak nezaregistroval, vypada to nejak tragikokomicky
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Heleďte nemáte pocit že to Schwarzenberg s Kalouskem při tom Zemanově projevu na Velehradě s tou úctou přeháněli ? Podle mne by bejvalo stačilo prostě slušně sedět a poslouchat(ale nevim, možná by chtěli nějaký křeslo od Rusnoka a pak je projevení úcty k Milošovi asi na místě)......
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY: Tak dobrý, já měl strach žes v tom 48 přes Clementise z toho balkonu měl naprd výhled :-)
    A i tahle událost, mimochodem, byla jinak :-( http://zpravy.idnes.cz/...-gottwald-recnil-z-korby-vozu-fip-/domaci.aspx?c=A080226_142058_domaci_adb
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PAGAN_DARKEN: souhlas, ale rozhodně to není shoda s CHORCHE. Tomu čouhaj ty buřty z kapes.
    Rozdíl mez "lidem a lidma je, že "lid jásá, ale lidi sou nasraný."

Kdo volil Zemena ať zvedne ruku.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: víš, málo tomu rozumíš. Víš jaký je rozdíl mezi "lidem" a "lidma" ?? Řeknu ti to za grejcar.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Jo, jo já vás viděl..... ; ono se to cyklicky vrací : v r. 48 jste na Staromáku řvali , já vás poznal : "kupředu levá, dejte nám chleba, dejte nám chleba" ... proto, že vám z kapes koukaly buřty - kradený dopoledne v sámošce - a bez chleba to moc nejede ; cyklicky za 20 let odedneška zas budete taky stát u šemíka a hajlovat : Mao, ty kamaráde....
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    CHORCHE: Máme -li shodný názor, je to moudrý hlas lidu. V opačném případě se jedná o sprostou lúzu lačníci po krvi.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: doporucuju doplnit Pojmy a nemlit zas sve Dojmy (todle se uci snad v necem jako ZSV - 2. stupen/gympl) - moudry dav me rozchechtal, to bylo k videni naposled v Pekaruv cisar a Cisaruv pekar (tzn. v TV, jinak to defakto neexistuje)
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Dav predne:

Přítomnost v davu má vliv na chování jednotlivců (tzv. davové nebo též kolektivní chování), silně se zde projevuje princip nápodoby, dav je velmi sugestibilní a má sklon k hysterickému chování. Jednání jedinců je ovlivněno anonymitou a poklesem sociální a racionální kontroly.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    V egyptě probíhá změna režimu na muslimskej stát s nunými průvodními jevy, skončí to u burek, šarii a spousty běženců. To bych jako moudrý moc nechápal.....ale svojí pravdu určitě maj....
    Čaueska primárně vodkráglovali proto aby nic nevykecal a i namočené osoby mohli dál tvrdit jak byli vždy proti režimu(ale jinak byla to spíš taková malá válka a změna režimu proběhla).
    U nás to nekomentuju, mě a kamarádovi se splnilo co jsme chtěli..možná jste nás viděl, byli jsme pod tribunou, já měl transparent "Za státní dluh jako kráva" a kámoš "Svobodu odklánění financí", hned za tou holkou co řvala "Korupci! Klientelismus! Kmotra do každý rodiny!"
    :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: namátkou lze uvést třeba......ehm......moment....ééééé........hned si vzpomenu......třeba.......
    hm, to jste uvedl hodně jmen, hm...
    jinak : pár hejsků, anarchistů, pankáčů či nácků v počtu 10 - 40, to není dav. ! Dav, který je moudrý a ví co chce a dokonce má pravdu, je ten, který čítá stovky tisíc lidí. Např. nyní v Egyptě, nebo u nás v r. 89 na Letné či Václaváku. ( i v Rumunsku po listopenu 89 dav věděl "co" chce ...!!! Čaučesku popraven.. ) Dav velké většiny lidí je relativně velmi ukázněný a morální a korektní ( pár agresivních jedinců připletených se do davu se nemůže počítat )
    . O.K. ? Asi nebudete souhlasit. Vím, že dnešní mladá generace má diametrálně jiné názory.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Není co, koukněte na ty zjevy soptící namnoze z podia nebo srovnejte jak se vyprofilovali a jak prosazovali zájmy davu ty lidi, dobyvší koryta přes dav na veřejnym prostranství. Dav je nejnebezpečnější z přírodních úkazů (už mnohokrát zde padla optimistická myšlenka že inteligence davu je rovná inteligenci nejblbějšího člena útvaru, ale to je přikrašlování, jsou tam emoce takže odečíst 10, davová psychoza odečíst 10, anonymita vyvolávající beztrestnost atd) a když stojím proti jakémukoli zvířeti, kolena se mi neklepou..před davem prchám. Proto ho používají zoufalci, který už nevědí jak rychle snadno k moci..nemající odvahu jít na to rovnou se zbraní či ekrasitem.
    Myslím ale jen dobu demokratickou od 89týho....
    Pochopitelně není to 100% a neplatí to všeobecně, lze uvést spoustu případů kdy někdo protlačil svoje pozadí na poslaneckou či jinou židli a pracoval pro lidi ke všeobecnýmu blahu..namátkou lze uvést třeba......ehm......moment....ééééé........hned si vzpomenu......třeba.......
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: ...onen svolavatel davu bývá osoba, poukazující na něčí hříchy, zahrnující kradení a podobně, z prosté závisti, že jemu se to nedaří ... to myslíte vážně ?? Takovou větu je dobré zarámovat a poslat do státního archivu, aby se vědělo za 20 let jaké názory panovaly 2013...; tak tomu se říká novodobá filozofie obyvatelstva "posametové mladé generace|" : jdu nadávat na zloděje, protože se mě nepodařilo krást.

To je opravdu k pohledání jev.
    Pokud jste to tak nemyslel, tak to dementujte, napravte.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Co vim tak na náměstí či jiný prostranství se většinou dostaví lidé, věřícímu tomu že svolavatel zvonění,hrození či hvizdu, míní při případném úspěchu splnit jejich tužby(což muže bejt široký spektrum zahrnující od blahobytu k popravám v podstatě cokoliv).
    Zásadní problém je že onen svolavatel davu bývá osoba, poukazující na něčí hříchy zahrnující kradení a podobně z prosté závisti, že jemu se to nedaří (masívní podporou davu se míní někam kde to půjde propracovat), případně zhrzená osoba, nebo jsou tam nějaký renonce typu nepromyšlenosti.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: Už si někde viděl náměstí plné jásajících zbohatlíků ??? ( např. v kupánové privatizaci, či později při tunelovačkách a korupcich ??? ) Takový úkaz, že by se to stalo, se ještě dvě generace nedožijí ... takový úkaz nebude do další nové sametové revoluce. Vždy na náměstí k politické manifestaci přijdou jen ti chudší a budou buď vypískávat darebáky nebo tleskat politikům, co je brání.

Jiný dav na náměstí nebude...ale za rohem, u cigánského gheta, jiný bude : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/u0/u0_273.doc
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Zeman na venkově: Vtipně utřel novináře, hovořil o podrazu pravice a lidé jásali | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...ipne-utrel-novinare-hovoril-o-podrazu-pravice-a-lide-jasali-277995

mi ta nejvychodnejsi, jizni, Morava vzdy pripomene todle: http://www.youtube.com/watch?v=TM3UNoki-TE
    proste bodri lide, trosku alkaci, vesmes chudi, nic moc neresi... a nechaj se vzdy opit rohlikem (vsak ty nejvetsi bomby ala Zelezny prosly vzdy tadyodsad)

jinak tam Milous rika (je mi uz i jedno, jak to vlastne mysli), ze chtel/chce predcasne volby... takze Rusnokovo vladu bere asi za nutny mezikrok, nebo spis spojeni Prijemneho s uzitecnym... obecne mi to prijde stovnatelne asi se sjezdem komunistu - i u nich je vzdy nejaky pocet jasajich pomatencu ;)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    JOSEFDRUHY: tohle si snad řeš s adminem ne ??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam