• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Také moc ne
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MANFRED: prisel ti lepsi chaplin nebo hitler ? nejak ty tvoji vete nerozumim
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PAGAN_DARKEN: Jo, ono teda co pamatuju, tak i strejda komouš sice tenhle film vzpomínal, ale do televize nějak nerval:-).
    I když, musim se přiznat, ne že bych byl nácek, ale když sem shlídnul originální projevy(jako studium), mě přišel lepší(nehodnotim obsah a důsledky, ale výkon účinkujícího)....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: ten film je hodne poucnej a vystiznej a doba vzniku na tom nic nezmenila...
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    MANFRED: vcera sem zrovna sledoval tohle video a rikal sem si ze se za 70 let zas tak moc nezmenilo, jen ty idealy trosku zkysli

The Great Dictator Speech (Charlie Chaplin) & Inception Soundtrack (Time) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NXsoakk3GRk
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PAGAN_DARKEN:
    Ono sice se poslední dobou předpokládá, že levice vyhraje volby, ale já bych to tak jasně neviděl. Sice už asi minuly doby kdy stačilo postrašit řeckem+rozeslat složenky+slíbit honění netáhel+nějakej ten boj s korupcí a jinou momentálně populární veteš a i vystoupení statečných plukovníků teda už zaručeně nezabere, stejně jako asi(bohužel) boj s komunismem, ale já bych při tom jak Miloš ruší ty socany, protože je vidět že to nejsou zrovna veleduši, úspěch pravice nevylučoval(což mne těší:-) s stejným personálním obsazením,výkonem a činy(což mne netěší:-(
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LOPIK: ze nebude vadit nikomu ani opozici :)
    jo je pryc doba, kdy kazda strana chtela silneho leadera,za kterym by se semkla v jednom siku. volba necase a sobotky to je jenom trend toho, jak se vsechno rozmelnuje. jak neni dulezite mit nejakou ideu a za tu bojovat, ale jen mi ty koryta
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    On ten Sobotka není zas až tak strašnej - působí poměrně sympaticky, když už se rozhovoří, tak je to občas i k věci. Je ale zoufale slabej v jakýkoliv konfrontaci. mě teď dostal u Moravce, kdy si tam Kuba s někým z Topky náramně notovali, jak se musí zatnou tipec státním zástupcům a policii a on tam seděl, usmíval se a neřeknul ani hovno - když nevyužije ani takovouhle příležitost, tak co se od něj dá čekat?
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL prave proto, vadi minimu lidi :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Asi nikomu nevadil..
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: pokud by se cssd shodla ze bude mit jen loutkoveho predsedu tak by to asi proslo LOPIK:
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja stejne nechapu cssd, ze si vybrali takovyho predsedu, vzdyt je uplne k nicemu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PAGAN_DARKEN: Myslím že by to šlo i bez změny - Sobotka premiéra dělat evidentně stejně nechce a věřím že se ČSSD nějak dokáže i shodnout, že budou mít předsedu spíš jen oficiálně. Ostatně u nás nic novýho - viz. TOP09
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: to ani nebude treba. staci aby zeman po volbach dal premira haskovi...
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Nelze vyloucit, ale jestli staci do voleb cssd zmenit predsedu strany, to nevim :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Jinak, jeste k tomu alkoholismu politiku:

Namol opilý Miroslav Kalousek - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=DTd38Qe-uzo

Skandální video - Kalousek byl asi opilý - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=B4nC7NRixhk

Rozbouřený žaludek ministra financí Kalouska - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=dsRW0rDChrA

Coz samozrejme Zemana nijak neomlouva, ale pozornosti se tomu venuje radove mene :) Predstave si kdyby tahle nachytali Zemana.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: podle me v cssd je to ted pomerne jasny, sobotka je slaboch a necha se prevalcovat, do popredi se dostane haskovo kridlo a hasek bude za to jmenovan premierem po volbach...
    muzu se mylit, ale to by musel sobotka zmenit povahu...
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: To ze by ziskali tu duveru je ovsem nocni mura hlavne Kalouska. Celou dobu tady strasi ze jde o puc a obchazeni parlamentu...
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: asi tak, ted to visi na Peake... ale co se stane v CSSD, tot otazka... pokud bude proti ruskokovi tak si uskodi u velke casti vsech volicu, pokud pro tak bude vypadat slaba a pokud se k tomu zasadne nepostavi tak budou vypadat nerozhodne a to jim take uskodi...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja bych ted trochu zmenil tema a vratil se k topiku
    jak vidite z hlediska posledniho vyvoje pravdepodobnost duvery rusnokove vlade ?
    tusim ze tu nekdo prohlasoval ze to je vysoce nepravdepodobne a ja mu oponoval, ze to tak zdaleka byt nemusi a ted mam dojem, ze uz moc nechybi (v podstate aby peake zase otocila) a ta vlada duveru dostane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam