ANDY_WARHOL: ja volil topku, kalousek nas vorezal vsechny jak moh, nebo mas na mysli nejakou jinou? a ktera strana chce rezat? vsechny levicove chtej populisticky prerozdelovat/davat +barta atp. a to budou vyherci dalsich voleb at padaj trakare, nikdo tady zadne rezniky volit nebude (bud nejsou, ci sou to stejne blazni)
s tim druhym odstavcem souhlas, co by mi melo vadit na Student a. ... jenze CD vesmes musi byt statni firma, to by nikdo neprovozoval na tech periferich, kde to musi byt prodelecne (ze chuda babka jede k mladejm s vajckama... zejo) - resp. stat by to tam nejak stejne dotoval
MANFRED: viz. vys... CD nemuze byt vesmes ziskova, ale sou veci, co tam dou lip/hur (treba kdyz rozjeli silenej system slev, strasne mnozstvi, ale nikdy sem zadnou nemoh ziskat... nebo proc si kupovat kilometrickou banku na cestu jednou za 2 roky? apod.)
a nevzrusuje, tak ja vim, ze se to deje, bohuzel porad... a porad me to dovede vic ci min priotravit, je to vysmech a tady to rychle dosadit kamose vsude, je taky vysmech
no a ted se taky zacinam bat, ze tahle vlada muze dostat vetsinu, slecna Peake uz se stala legalni prostitutkou, Kuba taky dobra strelba do vlastnich zad... tak sem zvedavej, co ten Nemcove pocin pri tom blizicim se hlasovani - je to škandální, uz chybi v PS jen ivetka bartosu s placatkou a obrazek je vymalovan ;)