• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ROM: no psal si hlavně ze to Zemanovi nevyšlo. to co mu melo vyjít je podle tebe Vlada a podle ME předčasně volby. kdyby Zeman chtěl vládu tak nebude kupovat dva poslance ale víc. takže závěr toho je, ze by ty poslance musel koupit někdo jiný, kdo nechtěl zemanovu vládu a nechtěl ani staronovou koalici, jinak by to co píšeš nedavalo smysl. kdo je tedy podle tebe koupil? vv nebo někdo z antizemanovskyho křídla v ČSSD nebo snad Paroubek? nikdo jiný ME totiž nenapada. ME ale zkratka prijde jednoduší věřit Zemanovi ze chtěl Nové volby a ta jeho truc Vlada byl jen prostředek k tomu. samozřejmě kromě vymeteni par lidi od koryt v dozorcích drahách a státních podnicích.
    GABRI
    GABRI --- ---
    Hezká fotogalerie
    Fotogalerie: Současný a bývalý prezident Miloš Zeman a Václav Klaus se setkali na tradiční...
    http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?c=A130810_122654_hradec-zpravy_cen
    ROM
    ROM --- ---
    ANDY_WARHOL: ja jsem nenapsal ze koupenim dvou poslancu prosla vlada. Koupenim dvou poslancu se rozpadla koalicni vetsina a to spustilo proces vedouci k predcasnym volbam. Nikoliv jmenovani prezidentske trucvlady SPOZ

Problemem ceske politiky (a spolecnosti vubec) je nizka uroven moralky. Na Zapade by vsichni zucastneni jmenovanych kauz v politice dobrovolne skoncili. Nemoralnosti jedne strany nelze obhajovat vlastni kroky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: a ted kdo je ten troll, doufam ze ne ja :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Troll alert!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: To nebyla pretvarka. Proste ho osud zidu po jejich vystehovani uz nezajimal. O jejich osud se pak postarali jini.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: jen v takovem detailu, ze chce zidy vystehovat do novych lokalit na vychode, misto toho je nechal s kumpanama vyvrazdit
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Jak se pretvaroval?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: ne psal si ze hitler se nepretvaroval, ale to neni pravda, dal sem ti priklad, na to si mi napsal ze kecam, tak sem te vyzval aby si dolozil, ze ten muj priklad je spatne a tedy kecam, to se snazis zaonacit...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ja ale vubec nemluvil o zidech. To ty.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: tak to dokaz... ukaz mi nejake prameny z doby, kdy jeste nemel moc, kde mluvi o tom, co se pozdeji stalo. pochybuju ze neco najdes...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Ty pekne kecas.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PREVIT: tak to pekne kecas, vyvrazdovani zidu nepropagoval, to prislo az mnohem pozdeji...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Hitler byl taky svuj a nepretvaroval se.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: tak to ani tak dlouho netrvalo
    Konec LIDEM? Je to 50 na 50. Kandidátku do voleb ale nesestavíme, říká nová šéfka strany | zpravy.ihned.cz - Politika
    http://zpravy.ihned.cz/...60400390-dagmar-navratilova-konec-lidem-50-na50-kandidatka-predcasne-volby
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ROM: to ze zeman neni nejaky dobracky strejda ale mstiva bestie tu vsichni vime, to si nemusime cist.
    ale aspon se nepretvaruje a je svuj, to ja ocenuju. lepsi se chovat prirozene nez nejaka salba a klam..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ROM:muzes mi vysvetlit, jak zeman chtel dosahnout toho, ze by koupenim dvou poslancu ta jeho vlada prosla ? podle me si dost protirecis, protoze si to tu psal, ze to byl jeho hlavni cil a ze prohral...
    podle me to nema pri snemovni matematice logiku, takze pokud ty tvrdis, ze chtel vladu a ne nove volby, tak by nejspis nechal tech poslancu koupit vic...

jeste dodatek: kdyz necas rozdaval trafiky za slozeni mandatu, tak to bylo ok ? a kdyz tam svoje odhlasoval pravomocne odsouzeny pekarek, tak to je taky ok ?
    podle me uz tohle melo ty volby vyvolat a ne aby se tam snazili nacpat znovu jen bez jinyho premiera. kdyby to nebyli vsechno podvodnici, tak to udelali a zeman by vubec nedostal sanci nejakou vladu jmenovat...
    ROM
    ROM --- ---
    Ponevadz ponekud zapadla ma poznamka o tom ze jakou povahu ma Zeman se zle docist v jeho knize hazu link:
    Zeman Milos-Jak jsem se mylil v politice.pdf | Ulož.to
    http://ulozto.cz/x878TU8/zeman-milos-jak-jsem-se-mylil-v-politice-pdf
    ROM
    ROM --- ---
    PAGAN_DARKEN: jenomze ona to neni pravda, predcasne volby nevyvolalo jmenovani vlady SPOZ bez parlamentni podpory, tu snemovna podle ocekavani smetla. Predcasne volby vyvolalo koupeni dvou poslancu ODS a tim ztrata parlamentni vetsiny pro koalici
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LOPIK: skoda, ted by se hodil :)
    LOPIK: to je ovsem dobre, ze na ne sere :) to se mi libi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam