• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: ja ti to otocim, me sympatie nema, uz od nej, ci o nem, ctu minimum - ale tak mi teda rekni, proc takovej spravnej kluk kandiduje v bananovem kraji jako je Zlin? hm? todle neni trosku podezrele? i kdyz vlastne ctu, ze matku ma z Moravy, tak aktivity ma hl. v Praze - ono to podle me dost vypovida
    podle me je klidne dobrej obchodnik a dre, mozna mam svuj predsudek, je to mozne, volit ho tentokrat nebudu, ale treba prekvapi a zmenim nazor - nechme ho spat, vsak uvidime zahy
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: je to jednoduche nekoho nalepkovat populistou
    ted mi rekni, je populista protoze rika to co si vetsina lidi jen mysli nebo z nejakeho jineho duvodu ?
    pritom dela i dost nepopulisticke kroky, jako prave nominace barty... logika opet place..
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    JOSEFDRUHY: Sorry, ale tohle je prostě vedle jak ta jedle - volit podle preferencí. Volim koho tam chci a s jehož názory se víceméně ztotožňuju. Preference mne nezajímá - zajímá mne program, postoje, názory... I díky tomu to tu takhle vypadá, protože bez urážky! - lidi volí jak řiká Chorche prdelí..
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: tady si nejak moc protirecis...

JOSEFDRUHY: huh? sobotku ted treba vysadili na par let? je tu plus minus cyklus cssd / ods ... ten bude koncit, protoze ODS konci - tragedi
    na druhou stranu kalousek bude v opozici, nebude mit na nic primej vliv, ale bude spammovat za topku FB, co ta levice dela a na tom si utahovat ty mlade, uspesne, naivni... solidni *antilevicovou* zakladnu

JOSEFDRUHY: okamura je imho kokot, trosku populista, haluzi mu to vyslo do senatu presne tim, ze lidi uz nasrani na ODS/CSSD to radsi svihli neznamemu a on k tomu prisel jak slepej k houslim, to uz muzem hodit na min. soc. veci nejakeho cigana, at je ten cirkus poradne rozjetej :D
    btw napoveda, odkud se vzala z Oka Mura? mam pocit, ze je tam za Zlinskej kraj... to samo o sobe neco vypovida, s nadsazkou bych jim snad vzal volebni pravo, tam odsad vzdy prichazi ty darecky typu Zelezny atd., protoze oni volej prdeli

imho volit nezname je nebezpecny, viz. John, vic pica Koci a tydle experimenty - i to nas neco stoji, i kdyz to treba necornou jak nejakej odeesak, co v tom umi chodit a na oko nevypada jak zmrd - to je fuc, bude to tragedie, ted de jen o to, jak se na to divat a moc se nenechat strhnout uplnyma hovadinama
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    OLIAS: Politické dějiny a politické "vývojové momenty" ( které hýbou událostmi a společností ) vypadají jinak než přání jednoho novináře ši občana smrtelníka. Takže : podle mě je """""reálné""""" ( bohužel ) volit opět těch starých 5 stran, pořadí se jen promíchá, rétorové zůstanou se svými omletými opotřebovanými názory, .. pokrok NOVÝ žádný, anebo volit nové siuety na scéně a to je Okamura či Babiš. ( i s rizikem, že nebudou vždy jejich tendence ve shode s 8 mi miliony individuálních osob. Zapamatujte si můj názor !!! , aspoň na dva měsíce, a pak si na něj vzpomeňte ! Takže a) buď oněch 5 stran anebo b) nové 2 strany. To jsou dvě alternativy....jedna stará, jedna nová.
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    JOSEFDRUHY: Pozdě v čem...že nejsou preference:?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    OLIAS: Máte někoho lepšího než Babiš a Okamura ? Jsou...ale nejsou na scéně v pravou chvíli...je do voleb projiné "nejlepší" pozdě !!!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: Ne, pokud Kalousek či kdokoliv "vysadí" už nikdy se tam nedostane ( do hry zpět ) !!! Povzpomínejte na minulých 20 let, že ten kdo "vysadil" se už nevrátil. Jen vzácně se tak stalo. Jen vzácně. Nyní "vysadil" Nečas a...a je s ním navěky ámen.
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    JOSEFDRUHY: Já sem neřek volit starý..ale nechápu, když nový, proč tyhle..Okamura je mimoň velikej a Babiše radši komentovat nebudu vůbec..
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: ja se na to moc netesim, me to spis uz otravuje, ale ted si vazne nemyslim, ze se kalousek dostane do vlady a do kresla, podle me oni todle kolo vysadej a daj si opozici - ve finalu jim to prospeje, knizeti uz asi ne, ale toho to tak netrapi a kalousek bude na koni pozdejs - chvili budou ti, co budou do neceho jebat, nez porad jebani :)

co ten klaun Janecek? nejak ticho, ne?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    OLIAS: Pane, pokud dopředu vím čeho semůžu dočkat od těch pěti stran ( ODS, ČSSD, TOP09, KSČM, KDU atd. ...tak proto mám důvod volit neznámé strany od nichž můžu čekat nové věci ( i kdyby zkrývaly nebezpečí novot ) ...staré, co se neosvědčili, už nechci. Myslím, že voliči už nebudou unizono volit ty "nejpopulárnější" strany, a především je nebudou volit ti nejprimitivnější lidé, ( kteří mají fištrona, cit ) ...ti vychcení stále budou volit ODS nebo CSSD či TOP09
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OLIAS: no zase bud spravedlivy.
    vv dojeli na lidi typu peakova a koci.., kteri se vybarvili az posleze. a hlavne v podstate na nezkusenost nez na snahu neco poskodit.. koci byla hlavne korupovana z venci se zamerem vv rozklizit, coz se povedlo a pica pak byla korupovana temer neustale a to verejne. to se pak tezko bojuje.
    okamura si vic hlida, koho si k sobe pusti a je uz to docela protrelej zralok, hazet to do jednoho pytle dost dobre nejde.
    co se tyce babise, tam de zase o neco jineho... tam tu podporu prisuzuju zmanipulovanosti volicu jeho masivni medialni kampani, umi v tom zrejme chodit lip nez by se mohlo zdat, proto taky koupil mafru...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: no prave ze to bude tragikomedie, na to se tesim
    a topka si muze kecat co chce, protoze stejne kazdy vi, ze kalous usaty si vladni angazma nenecha ujit ani kdyby mel byt ve vlade s komunistama... jako bychom tyhle tanecky uz neznali :)
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    JOSEFDRUHY: Jinej důvod je volit nemáš? Protože to dost možná skončí stejně jako s VV.. Já osobně po zkušenosti s VV dost dobře nechápu, jak třeba Babiš nebo Okamura může mít takovou podporu..
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANDY_WARHOL: Samozřejmě ! Dnes bylo v Parlamentu, potažmo vládě 5 stran ( tedy stále stejné známé ksichty už 15 let. s neměnnými názory ) ..., jednou byla koalice A+B+c, podruhé byla koalice D + e + befeleme , ale stále stejné neměnné ksichty, stejné názory a stejná zkostnatělá politika s nemoderní názory, atd. Volte je furt...ještě 10 let nebo 20 ? Pokud opět vyhraje onu listinu voleb 5 soudobých stran v jiném pořadí, budou tam ( v Parlamentu a vládě ) zase stejné ksichty s ( na oko ) pozměněnými volebními programy a bude to zase na 4 roky stejné a...a stejné...a stejné, ... a stejné, v jiné "koaliční" sestavě ze stále stejných stran.
    Proto já budu volit jinou stranu ( Babiše nebo Okamuru ) alespoň se dočkám novot, jiných postupů v myšlení společnosti a trendů v politice ikdyž nebudou na 100% souhlasit s mým přáním.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: jakou? spis to bude zas jeste vetsi tragikomedie... navic topka uz se vyjazdrila asi tak, ze s nikym do toho nejde, vtipne, no tak aspon ze si sou jisti tim, ze jdou do opozice

ja sem zvedavej na sralbotku, co ten tam predvede a s kym ten to uhnaca
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    bude stejne legrace po volbach, protoze cicham cicham velmi spatnou vladni matematiku...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ...SMRGL: A proč lidi na ostravsku nasraný na "hornickou tématiku" chtějí volit komouše ? To mi vysvětlete ?? ... ono to vypadá dokonce tak, že kde se objeví "svinstvo demokratického" systému, že tam se lidi orientují na podporu KSČM..., no to je hrůůůza !!! Proč ti lidi vidí spásu v těch komouších ???, to mi vysvětlete ?...kde je chyba ? ( v komouších ???? ... 20 let po revoluci ??? )
    Mslím, že mi to chování nasraných lidí NIKDO nevysvětlí !!!!, jsem o tom přesvědčen.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LOPIK: no odepsal sloufa, coz je ale tak trosku pootevrenej nozejk ve vlastni kapse, co ho jeste nejspis poreze... ta strana se mu podle me porad hodi a i ona mu pridava na popularite a mel by dalsi spagat v PS, krom sasku, Hasku a podobnejch vlez do prdelku - taky se mu to bude hodit do dalsich prez. voleb :D aby ho nekdo podporoval jako kandidata primo

pro me sou tydle partaje samo o sobe dost kontroverzni a odpadni marast, to same byl pokus o Klausovce - ovce a nebo idioti ala Boris Stastnych, co se chtej zastit nejakou ikonou, ktera ma ale rozhodne more spiny za nehty a mela by jit davno od valu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CHORCHE: IMO už je odepsal - svůj účel ta strana tak nějak splnila/nesplnila (měli se do parlamentu dostat už minule), teď jsou mu ukradený..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam