• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    EXCITE: Nikoliv. Nikdo nemusí mé názory studovat...já to nenařizuji, ale když už někdo nemá chuť je studovat, tak pak by neměl mít právo flusání do názoru ( v té chvíli útržkovitého ) ... jděte na str. 58 nějaké knihy a když se Vám odstavec druhý nebude líbit flušněte si na autopra "jak se opovažuje" něco takového psát. V kontextu celé knihy ta str. 58 a odstavec duhý ovšem vyjde jinak. Myslíte si že grázl co autorovi napíše že je blb se omluví ??? To jsem nezažil už 20 let ani v televizi ani na netu, že by se někdo někomu omlouval ! Omluva je nesmírné pokoření, flusanec od darebáka ovšem nikoliv.

Až budu presidentem Zemanem, tak si pomluv a píč*vin na mou osobu nebudu všímat... víte proč ? ( že ne ? )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    HALCYON: Tak tomu nevěřím. Každý, kdo si mě dal mezi kamarády si mě tam dal jen a jen proto, aby se nachystal napříště kde a kdy a jak si do mě flusnout. (!) Jako první a opět bezdůvodně (!) Ještě jsem nepotkal "kamaráda" za 8 let, který by se omluvil a řekl, že to přehnal a že příště bude ohleduplnější.
    ! !!!
    Takoví lidé už neexsistují !!!!!!!!!!!!!!, ale flusačů máme mraky.... mraky. ( každý má právo na názor i na vadný názor !!, a na to, aby za něj nebyl flusán !!!! - - takové lidi už česká kotlina nemá kteří by to chápali a ctili )
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    JOSEFDRUHY: z této myšlénky vyplývá,že aby s Vámi mohl někdo diskutovat, je třeba aby Vaše názory a postoje nejdříve prostudoval a pak se teprve pouštěl do nějaké debaty? Správně? :)

Sorry já jen projíždím..:)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOSEFDRUHY: :-) Já si Vás asi přidám mezi kamarády.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    HALCYON: ..že nejste schopen a máte pocity, to je naopak Váš problém...ha-ha...((( jsem si jistý, že začnete čtít jed a síru, protože NIKDO nemá rád ponižování, že ?...ale já s ním nezečal !!!! ... což ego-mozek nepochopí )))
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOSEFDRUHY: LOL :-D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOSEFDRUHY: To je právě podle mne Váš problém, že vaše názory jsou puze útržkovité-narážkovité a na jedné velké hromadě, takže spíš vypadáte jako schizofrenický pacient, než člověk co dokáže napsat odstavec textu který se dá přečíst. Omlouvám se, nebudu rušit Váš průjem a dál do diskuze zasahovat útoky na Vás.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    HALCYON: citace :"Já nějak nejsem schopný porozumět Vašemu psanému slovu. Mám pocit, že je to jen takový raw dump myšlenek, co se vám zrovna překotně honí hlavou."

reakce : ...a v tom to je :
    a) nejste schopen ( jak o sobě píšete ) a
    b) máte pocity ( jak o sobě píšete... )
    no a v tom to je...: nejste schopen a máte pocity...to je ono...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    HALCYON: raw dump to může být právě jen pro vás ; nepíši to jen Vám. Když dáte moje všechny útržkovité narážkovité názory na dnešní společnost ( které vedu už mnoho měsíců ba let ) dohromady, pak si možná uděláte celý obrázek "o co mi jde". A to, o co mi jde, nemohu přeci denně opakovat komplexně na 100 stran, že, takže : pokud vstoupíte do klubu, ( za rok 5x ) kde si přečtete jen setinu mého názoru, pak se nedivte, že se Vám ona může jevit jako "raw dump".... Pro hloupějšího jednince dám příklad, srozumitelnější : kupte si knihu ( o čemkoliv ) otevřte jí na straně 58, přečtěte si tam 3 věty a dost, a... a pak ( jako king ) napište autorovi, že "píše raw dump" a že si rázně a důrazně žádáte, aby psal líp a srozumitelněji.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOSEFDRUHY: Já nějak nejsem schopný porozumět Vašemu psanému slovu. Mám pocit, že je to jen takový raw dump myšlenek, co se vám zrovna překotně honí hlavou.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: mám tady pozici za 100 000,-Kč měsíčně ...co ty na to ? ( "odposlechy milionářů", to bys koukal jak je to výnosný byznis..., takovej Krejšíř, ten si to užívá..., to bylo 10 grázlů pokupě, který kradli z jednoho měšce a pak když se měli podělit "spravedlivým kapitalistickým dílem" , poctivě vydělaným... prací..., tak se povraždili... ; no není lepší když čovek krade sóóólo sám, bez partnera ?.. co vy na to ? )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SWT:
    citace :" To mě hodně pobavilo. Tak teď ještě tu pohádku O červený karkulce. Jestli si to fakt myslíte, tak jste ještě mnohem větší blázen, než jsem si myslel."
    reakce : slušný člověk se slušným mozkem a se slušnými mírumilovnými myšlenkovými pochody by řekl : větší snílek namísto větší blázen.
    Ano jsem snílek když si myslím, že nakradené majetky se už nedají vrátit zpět - taková byla "Klausovská doba privatizace"...ale jako "blázen" si myslím, že dnes už by měla společnost dát "stopku" soudobým rozkrádačkám, tunelovačkám, korupcím, machinacím s nadhodnocováním cen zakázkám, s podvody v odvodech daní, a... a všem druhům podvodů-okrádaček od A do Z... jinak na to doplatí celá společnost.... blahopřeji : morálka tu kvete, dle doktríny těch milionářů... jen si vychovávejte dál takovou "novou" morálku lumpů, vrahů, zlodějů, násilníků, podvodníků ... to nenapravíte za 20 let. Komouš byl hajz, "bohužel" jen hajzl politický, dnes to máme naopak, dnes máme "politickou svatozář" nehajzly politické, ale hajzl-morálku, hajzl-společnost, hajzl chování ... je toho denně 2x víc než toho pozitivního.
    SWT
    SWT --- ---
    JOSEFDRUHY: "Myslím nemusíte, znárodňování nebude, ale proti rozkrádačkám, korupci, švindlzakázkám, tunelovačkám, podvodům od A do Z, tomu bude konec ..."
    To mě hodně pobavilo. Tak teď ještě tu pohádku O červený karkulce. Jestli si to fakt myslíte, tak jste ještě mnohem větší blázen, než jsem si myslel.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Tak to je ovšem v očích levičáka zločin, každej člověk má právo dělat práci která ho baví za plat kterej uzná za dostatečnou s pracovní dobou která mu vyhovuje. A pouze s hezkejma a veselejma kolegyněma bez zábran, príma tolerantním šéfem a v baráku s klimatizací a okny do přírody.
    :-)
    Tak já taky dělám práci která mne nebaví. A i když se snažim sehnat nějakou, která by mne bavila (kontrolor kvality služeb v bordelech, plamenometčík antikomunistickýho spolku,výkonný asistent plánovaného rodičovství, masér týmu roztleskávaček) spokojuju se s tim že mi tady dost platěj. Tudíž si svý vysněný povolání (mimo plamenometčíka, bohužel) mužu dovolit pěstovat jako hobby.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Miloš už jí vyřešil.
    Jako každej levičák to umí.
    Jemu, manželce, dceři, soukmenovcum který natáh na hrad a do funkcí, jakož i Šloufu a podobnejm už chudoba nehrozí:-)
    Zbytek oblb kecama, než zjistěj že sou to magorie(jeho sympatizant nemyslí zrovna svižně) už bude v druhym funkčnim období.

Ono extrémní chudoba u nás neexistuje. Zkus sehnat někoho, ať Ti třeba shrabe listí za jídlo. Kdyby byl extrémně chudej, takže by chcípal hlady, rád by to vzal, jenže prd, tak možná za flašku.
    Nejblbější je, že jak se u nás pere do sociální oblasti bez rozmyslu, vyrobila se situace kdy se dělat za minimální mzdu nevyplatí(teda tomu kdo umí správně jednat s ouřady).
    Protože nejchudší nejsou stále oplákavání důchodci(u nich je to spíš ta trága že se už nedovedou přizpůsobit, takže třeba bydlej v drahejch lokalitách v nadměrnejch bytech apod.), ani nebožáci pobírači sociálních dávek, ale lidi co za minimální mzdu dělaj.
    Co tak vim, socan a spol. to plánujou vyřešit zvýšenim minimální mzdy(což bude neuvěřitelná sranda, kdyby to teda zkusili).Ono budou i jiný výživný komedie, už se těšim třeba na sociální bydlení řízený státem, zvláště na vzpomínanou povinnost velkých vlastníků bytů část poskytnout na sociální bydlení.....
    Ale všechno v mejch očích trumfne, teda jestli se zadaří, Milošova stavba průplavu. Ale nějak to ztichlo:-(
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: ...a jakou mají souvislost níže uvedené tvoje vyhulené příspěvky se Zemanem ??

VYHULENY_UFO:
    VYHULENY_UFO:
    VYHULENY_UFO:
    VYHULENY_UFO:
    VYHULENY_UFO:

a další a další příspěvky

v předešlých týdnech a měsících, kdy kydáš jako poťap, buď nesmysly anebo bla-bla kydy, jen aby řeč nestála ...jen aby řeč nestála. !! Smysl a hloubka takových názorů ubohá, informační přínos nulový - - pane, jste poťap ... na světě jen do počtu, pro bla-bla... ( Kdyby se vše co jste napsal zde vymazalo, nikdo by to ani nepoznal a nikdo o nic nepřišel ... )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED:
    A zdalipak ty víš toto :

V Česku žije 400 tisíc lidí v extrémní chudobě - Deník.cz
    V Česku žije 400 tisíc lidí v extrémní chudobě - Deník.cz
    http://www.denik.cz/z_domova/v-cesku-zije-400-tisic-lidi-v-extremni-chudobe-20131010.html

říká se tam i : "Pod hranicí příjmové chudoby žije jeden milion lidí, ..."
    Špidla o problímu s důchodci : " Většina z nich se nachází těsně nad hranicí chudoby. 2,5 milionu oaob ! Když nebudete penze dva tři roky valorizovat, spadnou pod tuto hranici," upozornil."

Podle šéfa vládní Agentury pro sociální začleňování Martina Šimáčka hrozí ztráta střechy nad hlavou výrazně více než stu tisíc Čechů...a to už jí dnes nemá cca stejný počet...

Cigánů je "oficiálně" v ČR 380 tis. a neoficiálně 600 tis. ... , že by někdo z nic bydlel pod mostem ???? a trpěl děsně tou nezaměstnaností ?? ha-ha, jim se to líbí...

Šance se dnes často chytají majitelé ubytoven. Tyto podniky Vopeláková považuje za „byznys s chudobou". „Tato zařízení však paradoxně vybírají za bydlení takové částky, které by si průměrně vydělávající člověk nemohl dovolit platit," řekla. Zaplatí to nakonec stát . Rodina v ubytovně musí za pokoj platit třeba 16 tisíc korun a více.

--.-
    Potlesk novodobým kapitalistům "jak" se starají o společnost ( maj nahrabáno a tedy i času dost pro "jiné" zájmy, tj. i pro pto dostat stát ze srabu ) ...potlesk jak jim záleží na dnešním "novém -izmu" !!! aby se ve volbách nezhroutil do komunismu...

JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: zkus to, cos řek, přeložit do srozumitelný češtiny pro hloupý lid...prosím ( kdybys byl politik ODS před kamerou, jak bys to vysvětlil občanům... to že se už po volbách nebude krást, to že se po volbách nebude tunelovat, to že se po volbách budou konat výběrová řízení pro zakázky "bez obáleček", to že se budou lépe vybírat daně od lumpů co např. šidí DPH, vysvětli jak skřípnete cigány aby pracovali, jak důchodcům uberete důchody protože to jsou "komoušský odpadlíci co vyžírají pokladnu"..., no, jak bys to vysvětlitl do kamery ? ... že si dohlídneš na darebáky z ústecké uhelné co "převáděli miliardy do svých kapes a prostě tisíce možná statisíce darebáren které tu 20 let byly a které jste vy kapitalisti nezastavili a a čuměli jste bez povšimnutí jak morákla klesá do bahna...tak jak to nyní "akticvně" vysvětlíš tomu blbýmu obyvatelstvu, co se chytá volit Okamuru, Babiše, Cibulku a podobné radikály... ?

Povídej, jsem jedno ucho. Připrav si referát do televize ..."jako že bys chtěl to lidem vysvětlit jak to nyní ti kapitalisté vezmou do ruky a vše to zlepší.... ten "Váňův marasmus".
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MANFRED: Ne "by jsme", ale "bychom". Prosím....
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Zeman na protistátní demonstraci? Podle Hradu jde o podvrh ~ Infobaden.cz
    http://www.infobaden.cz/2013/10/14/zeman-na-protistatni-demonstraci-podle-hradu-jde-o-podvrh/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam